Salı, Nisan 15, 2008

Alper'den son haberler

Dün akşam tekrar doktorumuzun yolunu tuttuk. İlaç kullanacak bir durum olmadığını, virüsü kendi kendine atacağını, 1-2 kere kusmanın da mühim olmadığını söyledi. Biraz rahatlayarak eve geldik. Yeni aldığım Red Kit CD'sini izlerken uyuya kaldı. Uyandıktan sonrada bir parça tavuk ve 1 bardak meyve suyu içti. Kendini iyi hissediyormuş, kuzeni Işıl'la biraz bilgisayarda oynadılar. Saat 10.00 gibi de yattık. Gece bulantı, ateş falan olmadı, biraz huzursuzdu sadece...

Bugün yada yarın tamamen atlatmış olacak galiba, umarım yani :)
Varlığı ve dostluğuyla yanımda olan,
Yorum yazan, Alper'i merak eden herkese çok Teşekkür ederim.
İyi ki varsınız, iyi ki buradayım...

11 yorum:

  1. Flame'ciğim

    Minik Alper'e çok geçmiş olsun diyorum. Muhakkak dr da söylemiştir ama istifra eden çocuğa hafif bir şeyler yedirmek daha iyi olur, az yağlı çorba, peynir ekmek gibi...Tavuk, köfte vs. yediği zaman zaten rahatsız olan sindirim sistemi zorlanır. İyileşme süreci uzar. Bir an önce sağlığına kavuşması dileği ile, sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  2. Betülcüm, ilk iki gün perhiz verdi ama 3. günden itibaren midenin vereceği reaksiyonları görebilmek için normal düzene geçin dedi doktorumuz. Perhiz hali daha kötüydü, hiçbirşey yemiyordu ama şimdi daha iyi... 1-2 lokma bir şeyler yiyor en azından :)

    Teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel haber Alevcim. Yarına bişeyi kalmaz umarım. Öp benim Alper'i..

    YanıtlaSil
  4. Alev'cim güzel haberlerin mutlu etti beni. Nazo'nun da dediği için yarına birşeyi kalmaz. Çocuklar çok kolay hastalanabildikleri ibi anında iyileşebilen bir sisteme de sahipler. :) Nazo için öpreken benim için de öpmeyi unutmayasın. :)

    YanıtlaSil
  5. az önce konuştum kuzumla, sesi çok keyifli geliyordu.. 'iyileştim artık teyzecim' dedi :)gezmelerden gelmiş bide, deymeğin keyfine :) ablam uyuyakalmış erkenden, kaç günün yorgunluğu, üzüntüsü var tabi:( Allah nazarlardan saklasın bebişimi, iyileşti artık, maşşallah :)hadi artık ablacım, rahat uyuyabiliriz..

    YanıtlaSil
  6. ohh bizimde icimiz rahatladi..daha da guzel haberlerini bekliyoruz canim..
    Git artik sende pis virus ne istiyorsun minicik cocuktan aaa...

    YanıtlaSil
  7. Nazo; nazar değmesin aman dün akşam gayet iyiydi, bisikleti alıp parka gittik. Yarım saat falan dolaştık bile, öptüm senin için, teşekkürler...

    Sinem; aynen dediğin gibi, çok çabuk hastalanıp iyileşebiliyorlar. Senin içinde öptüm, kim onlar anne iş arkadaşın mı dedi :))

    Aslı; sen ne zaman aradın, ben akşam uyumuşum bir ara ama Alperde söylemedi teyzem aradı diye... Ben rahatça uyumuşum dün akşam, çok şükür ablacım...

    Haydins; gitti galiba :) düştü oğlumun yakasından...

    YanıtlaSil
  8. hadi geçmiş olsun :))) ve bir daha da uzak olsunnnn...
    sevgiler
    enny

    YanıtlaSil
  9. Enny,
    Teşekkürler canım, inşallah. (Amin)

    YanıtlaSil
  10. flame, alper'in iyileştiğine memnun oldum.bu dönemde annelerde çok yoruluyorlar.sana da gözünaydın ve geçmiş olsun arkadaşım.

    YanıtlaSil
  11. Fortuna; teşekkür ederim canım. Aynen iki gündür yatıyorum öylece :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...