Pazartesi, Nisan 21, 2008

Haftasonu notları...

Hafta sonunu Alper ile beraber annemde geçirdik. Balıkesir'den abim, yeğenim ve eşi sürpriz yapıp sabah 6'da kapıya dayanmışlar. Bizde haberi alınca soluğu annemde aldık. Hatta Alperle abartıp yatıya bile kaldık.

Yeğenim Furkan 9 aylık, çok şirin ve uslu bir küçük bey...


---------------Furkan----------------------------------Can--------------------

Bu mavişde ailemizin en yeni üyesi "Can"
Kızkardeşim Aslı ve nişanlısı Emre'nin anneme doğum günü hediyesi. Özellikle çocuklar bayıldı :)
Bizde Ana - Kız fırsat bu fırsat aklımdaki tasarımları hayata geçirdik. Hem yoruldum, hemde eğlendim. Ne yaptın ki diyenlere; Accessorize'ın internet sitesinde görüp bayıldığım minik çanta + broş + minik çantanın bir boy büyüğü. Benim hevesime annemim yeni aldığı bilgisayarlı son sistem dikiş makinesini kullanma isteği eklenince ortaya 2 çanta çıktı !

Bir ara ekler yorumlarınızı da beklerim.

5 yorum:

  1. İşte bunu bana yapmayacaktın. O muhabbet kuşunu bana göstermeyecektin Yaralarımı deşmeyecektin. ühüüü. Sonra bi ara anlatırım bu konudaki yaramı. Çok sevindim sşzşn adınıza. Güzel vakit geçirmişsiniz gördüğüm kadarıyla. Yeğen de pek tatlı maşaallah. :)

    YanıtlaSil
  2. Bu bizim 3. muhabbet kuşumuz :) Özellikle bir vaka var ki onu yazarsam annem beni mahveder :)), korkudan yazamam yani. Canın isteyince anlat, merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ailece birarada olmak kadar güzel bir şey yoktur flame.benim aile o kadar dağınık şehirlerde yaşıyor ki, sana birazcık imrendim.sanırım en son 7 yıl önce bir araya gelmiştik.yeğenin furkan pek tatlı nazar değmesin.anneciğinin muhabbet kuşu da çok güzel.umarım konuşmasını öğrenir:))

    YanıtlaSil
  5. Fortuna, kesinlikle haklısın. Bizde kalabalık bir aileyiz ve uzak şehirde yaşayan 2.kuşak akrabalarla ancak yaz tatillerinde bir araya gelebiliyoruz. Furkan hem tatlı, hemde uslu maşallah. Birde annesine sormak lazım aslında :))

    Muhabbet kuşunu annem kesin konuşturur. 4. çocuğu gibi davranıyor :)

    Yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...