Pazartesi, Nisan 14, 2008

İyileşemedi...

İsmini bilmediğim virüs Alper'i ve dolayısıyla bizi mahvetti. Çocuk bir iyi bir kötü.Tam iyileşti diyoruz ama malesef hevesimiz kursağımızda kalıyor. Doktorun isteği üzerine idrar tahlili de yaptırdık onda da sorun yok. Ama iyileşemiyoruz bir türlü...

Pazar gününü yatarak geçirdi, kalkacak hali yoktu. Zorla su ve çeyrek muz yedirebildim. Yemek görse öğürmeye başlıyor. Akşam üzeri biraz keyiflendi, 3 günden beri ilk kez yemekte ne var diye sordu. Bir dilim tavuklu börek, 1 köfte ve şeftali suyu içti. Hatta Madagascar'ın (çizgi film)bitiş müziğinde dans etmeye bile başladı. Anne - baba mutlu, düzeldi bu sefer diyoruz. Kendini yormayıp dinlensin diye hep birlikte erkenden yatıyoruz. Ama kabus mikrop geri geliyor, yediğinden fazlasını çıkarıyor, çocuk bitkin, anne - baba üzgün ! Gece soluksuz bir uyku uyuyamadı, saat başı ağlayarak uyandı.

Bu sabah evden çıkarken işe gitme ne olur diye ağladı. Aklım evde, bedenim işyerinde, berbat bir Pazartesi günü olacağa benziyor !

Bugün tektrar doktora gideceğiz, bakalım bu sefer ne olacak...

9 yorum:

  1. Bisiklete filan binince bende iyilesti sandim..Umarim bir an once toparlar kendini..Calisan anne olmak ne kadar zor,aklin evde tabi.
    Bir an once iyilessin insallah.

    YanıtlaSil
  2. Bende öyle sandım ama olmadı Serpilcim :(

    Özellikle hastayken çok ama çok zor ! İyileşsin artık dimi yaaa...

    YanıtlaSil
  3. Alev, çok geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanır...

    YanıtlaSil
  4. Evet yaaa... Ben de atlattı tamamdır bu iş demiştim. Tamamen iyileşmeden yataktan çıkmasın o zaman güzelim yaa. Kıyamam ona ben. Bu salgın virütik hastalıklar herkesi perişan etti bu sene. Umarım hemen kurtulursunuz bu salak hastalıktan...:(

    YanıtlaSil
  5. Yelizcim teşekkür ederim canım...


    Sinem; malesef atlatamıyoruz, bir iyi bir kötü :( Birazdan doktora gidicez, bakalım ne olacak...

    YanıtlaSil
  6. Of canım ya..büyükleri bile ne hale getirir mide bulantısı. inşallah bugün iyi olur Alevcim. Bizi haberdar et..

    YanıtlaSil
  7. flame, alpere yağsız naneli yoğurtlu çorba, patates püresi iyi gelir diye düşünüyorum.gerçi doktor söyler ama vitamin de ver..çalışan anne olmak en çok böyle zamanlarda üzer insanı.
    inşallah kısa sürede toparlanır..

    YanıtlaSil
  8. ayy kıyamam ben ona... çok zor valla, bu kış sürekli zeyno da hasta olduğu için o kadar iyi anlıyorum ki seni... inşallah tez zamanda iyi olur da senin de aklın ve gönlün evde kalmaz, çok zor çünkü işe devam ederken... allah kolaylık ve kısa zamanda SAĞLIK versin.
    sevgiler,
    enhar

    YanıtlaSil
  9. Nazo; Dün akşam tekrar doktora gittik, ısrarla ilaç kullanmamızı istemiyor. Kendi atlatacak vücudu alışsın diyor, bizde bekliyoruz. Ama en azından dün bulantısı yoktu. 1-2 güne düzelecek galiba :))

    Fortuna; Yemek yemek istemediği için sürekli birşeyler yedirmeye uğraşıyoruz. Midesi boş kalmasın diye gündüzleri babannesi, halası akşamları biz uğraşıyoruz. Akşam 1 parça tavuk yedi bol meyve suyu ve muz yedirmeye çalışıyoruz. Dün iç kusmadı mesela, buda çok iyi :)Önerilerin içinde çok teşekkürler...

    Enhar; Çok teşekkür ederim, doktorumuz çok rahat yok birşey merak etme diyor bana ama Alper'in uyumasına ve halsiz yatmasına alışık olmadığım için telaşlanıyorum bende. Dün akşam daha iyiydi, geçecek inşallah...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...