Cuma, Mayıs 23, 2008

İlk Sergi







Sergi "Sanat sokağı" nda yapıldı.



Okulda yapılan faaliyetlerden bir kaç örnek. Resimlerin üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz.

Haziran ortasında da karne ve kep törenimiz olacakmış. Yepyeni maceralar bekliyor bizi anlayacağınız.

8 yorum:

  1. Alev'cim öncelikle Alper'e maşaallah diyorum. Yanaklarından kocaman öpüyorum onu. Kızkardeşin ve annen iyidir umarım ve umarım beni bağışlarsın ilgilenemediğimden dolayı. :( Siz çocuklu arkadaşlarım sayesinde ben de anne olmanın aşamalarını keşfediyorum. Bakalım daha neler göreceğiz. :)

    YanıtlaSil
  2. İlk başarı, ilk heyecan.. :) Nicelerini diliyorum Alperciğime.. Yumuk ellerinden, cin gözlerinden ve pamuk yanaklarından öperim :)

    YanıtlaSil
  3. Sinemcim, çok teşekkür ederim canım. Annem iyi dikişleri alındı, kardeşimin mezuniyet töreni falan vardı. Biraz koşturmaca ile sanırım üşüttü, keyifsiz ve hafif sancıları var. Ama bunada şükür.


    Nazo,Çok sağol canım. Enişte geldi bizi unuttun sanmıştım :P ama neyseki buradasın. :))

    YanıtlaSil
  4. Anaokuluna mi gidiyor yuvaya mi??Eskiden yoktu kucuk siniflarda kep atma toreni filan,biz bir universitede attik valla..Eglenceli olur herhalde, he r donem her donem..Masallah diyelim Alpere cok seker gel sıkıstır benı dıyor resımler ;)

    YanıtlaSil
  5. Haydins; yuvaya gidiyor canım.

    Önümüzdeki yıl ilköğretim anaokuluna gideceği için mezun oluyor yuvadan :) kep töreni o yüzden. Kesin çok eğlenceli olacak. ben çok heyecanlıyım...

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar;
    Ben cezayirden tuğba. Serpil sayesinde bloğunuzla tanıştım şimdi yazılarınızı okuyorum.Burda gördüğüm sanat sokağı izmitteki gazi lisesinin arkasındaki sanat sokağımı.İzmitliyim ben gazi lisesinden mezun oldum.Uzun yıllar oldu tabi.Bir an görünce burayı heyecanlandım.Tatil için ordaydım daha 4-5 gün evvel şimdi eşimin yanına döndüm cezayire.Resimleri görüncede yazmak istedim.Oğlunuz maşallah pek tatlı.Anaokulunda böyle faaliyetler olması süper bişey.Umarım daha da güzel şeyler yaparlar:)bloğunuzu heyecanla takip edeceğim. Sevgiler
    Tuğba

    YanıtlaSil
  7. Tuğba, merhaba.
    hoşgeldin. Tam tarif ettiğin yer, seni heyecanlandırdığıma sevindim.

    Herzaman beklerim, en taze memleket haberleri burada :)

    Güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba;
    İnan bu koskocaman internet dünyasında memleketimden birini bulduğum için hem çok ama çok sevindim hem de şaşırdım.Seninle şehrimdeki yeni gelişmelerle ilgili konuşmak için sabırsızlanıyorum. Yeni geldim ama şimdiden özledim o sokakları.
    Seni bulduğuma gerçekten sevindim:)Belki de tanıyoruzdur birbirimizi kimbilir?Yakın zamanda yani evlenmeden evvel GKD yönetiminde yer almıştım.Ordan hatırlayabilirsin belki de..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...