Perşembe, Mayıs 08, 2008

Program yoğun !

Son günlerde reklamları dönen bir dizi var. Yeni başlayacakmış, ismini hatırlamıyorum ama Çağan Irmak'ın dizisi. Fragmanında ki sözü çok seviyorum ben.

"İnsanlar plan yaparken, Allah yukarıdan gülümsermiş"...

Nerden çıktı demeyin. Eskiden birlikte çalıştığımız ama evlilik nedeniyle Avusturya'ya taşınan arkadaşım Ruhan 7 haftalık hamile ve burada. Bizde kızlarla bir organizasyon yapalım dedik ve akşam yemeği planladık. Ama uzun uzun oturabilmek içinde mesai bitimi (17:30 - 18:00) gitmeye karar verdik. Bizim şirkette yaklaşık 80 kişi falan çalışıyor ama bayan sayısı 15'i bulmaz. Arada ev partileri falan verip dedikodu yapmaya bayılırız. Kısaca perşembe akşamına sözleştik. Menü belirlendi, Restaurant ile anlaşıldı. Her şey tamam yani...

Dün, Alper'i okula bırakırken öğretmeni Cuma günü yapılacak anneler günü kutlamasının Perşembe 18:30'a alındığını söyledi. Yani Allah bana gülümsedi !

Anneler gününe katılmamam söz konusu olmadığı için kızlara yetişebilmek için koşturacağım :) epeyce. Ne yapalım kısmet.

Okuldaki gösteriye gelince; Alper "Anneciğim" diye bir şiir ezberlemiş. Ama bana kesinlikle söylemiyor. Sürprizmiş ! Umarım heyecanlanmaz da duyabilirim bu sürprizi. Ayrıca kendi elleriyle annelere özel faaliyet hazırlamışlar. Bu oğlumun bu güne kadar ki en anlamlı hediyesi olacak. Çok heyecanlıyım, eminim gözlerim yine dolacak...

Kıyafeti de çok şık; Beyaz gömlek, kot pantolon, beyaz spor ayakkabı, kırmızı papyon...

İlk anneler günü ile ilgili hikayemi buradan okuyabilir ve tavsiye ederek oy verebilirsiniz :)

Alper şiir işini fırsat bilip sürekli rüşvet istiyor. Eğer okursa direk oyuncakçıya da gidilecek. Power Rangers mistic kırmızı güce sahip oğlum kendine birşeyler bakacakmış !

Bana kolay gelsin...

4 yorum:

  1. Her zaman planladığımız gibi gelişmiyor olaylar maalesef, ama herşeyde de bir hayır vardır değil mi :)

    Ben de sanırım ilk defa bu sene kızımın kendi elleriyle hazırladığı bir hediyeye sahip olacağım. Kreşten anne-kız olarak çekilmiş fotoğrafımızı istediler dün. Heyecanla bekliyorum ben de senin gibi o günü :)

    YanıtlaSil
  2. Allah kuzucuğunu sizlere bağışlasın Alev'im. Bahtı güzel olsun keratanın. Daha nice anneler gününü birlikte geçirin. Hatta ve hatta abartmak istiyorum sayın seyirciler; torunların büyüsün, kocaman olsun , onların da mğrğvetlerini gör sağlıkla ve hayırlısıyla ve anneanne, babaanneler gününü kutlasınlar. Nasılım? Coştum sanırsam yine. :)

    YanıtlaSil
  3. Saniye; hayırlısı olsun, bekleyeceğiz artık. Kim bilir ne güzel şeyler yapılacak resminizle. Mutlaka paylaş :)

    Sinemcim; çok teşekkür ederim canım. Aminnn.

    Torunuma ben bakacakmışım, Alper bey'in düşüncesi bu. Birde bizim ev dubleks, babasıyla karar vermişler, üst kata evlenecekmiş. Çocuğu çok şanslı olacakmış, aynı evdeyiz diye... Beyefendi babannesine gitmek için alt kata iniyor ya zor gelmiş heralde :)
    Gelinin haberi yok neyse ki :))

    YanıtlaSil
  4. :)) Alper'i sevdiğim kadar var yani. İleri görüşlü, maaşallah :D
    Çağan Irmak'ın dizisini ben de izlemek istiyorum. Pazartesi 22.00. Oyuncularda güzel. Neyse mektubunu buldum, okudum, tavsiye ettim canım. Bakalım bu yıl sevgisinin dışında neler verecek sana Alpercik :)
    Hep birlikte, mutlu olun..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...