Cuma, Haziran 13, 2008

Dayanamadım, aldım...

Hiç aklımda yoktu, bir kaç gündür eşime Babalar Günü hediyesi ne alacağımı düşünüyordum. Öğle tatilinde Benetton'a gittim. Mağazadan adımımı atar atmaz Alev hanım, bugün indirime girdik ne çabuk haber aldınız dediler :)

Şanslıyımdır dedim, eşime hediyesini seçtim, ödemeyi yaptım tam çıkıyorum rafta bir çanta gördüm, elime aldım. Emin olamadım, alsam mı almasam mı diye düşünürken elimde ikinci bir poşetle ayrıldım mağazadan.



Ben geçen sezon üzerindeki aksesuarları sarı olmayan bir çanta bulabilmek için bütün şehri dolaşmıştım, şimdi gittim aldım. İndirimde olmasının, derisinin sert oluşunun etkisi var bunda biliyorum ama çok sevmesemde, aldım gitti işte :)

Buradaki mağazada siyah ve mor rengi vardı. Ben geçenlerde aldığım Nike spor ayakkabılarıma uysun diye siyah olanını seçtim.

My Koo çantayı gördüğünde gülümsedi ve niye kendinle çelişiyorsun, sevmezdin hiç sarı aksesuarı dedi.

Alper'e gelince "Anneeee yaaaa bir sürü çantan var niye aldınki bunu" dedi. Şaşırdım !!

11 yorum:

  1. Ben de bugün sabah işe giderken önünden geçtim ve %50 indirim yazısını gördüm, çıkışta uğrayacağım. Çantana bayıldım eğer varsa ben de alacağım siyahını ya da beyazını (gerçi altın rengi aksesuarı ben de sevmem ama:)) Fiyatını sorsam ayıp edermiyim acaba?? Güle güle kullan Alev...

    YanıtlaSil
  2. Beğendiysen al canım. Sert bir derisi var ve içi çok kullanışlı. bende sevmezdim ama değişiklik olsun bu sefer modaya uyayım :) dedim.İndirimde olmasaydı bende almazdım. Çantada %30 indirim vardı, fiyatı da 90 Ytl.

    Beğenmene sevindim, teşekkür ederim,İyi alışverişler sana da...

    YanıtlaSil
  3. Aaaa sarı aksesuar sevilmez mi Alev. Ben çantada çok severim valla. Güle güle kullan şekerim. Ben de dün elbise aldım kendime. Sözde alışveriş yapmayacaktım. Param yoktu vs. :)) Hikaye bunlar hiklaye, gözüm dönüyor dükkanların önünden geçerken.

    YanıtlaSil
  4. Altın aksesuarlı çantaları ben de sevmem ama o kadar çok gözümüze gözümüze soktular ki sanırım alıştık. :) Artık o kadar da itici gelmiyor. Güle güle kullan çantanı.

    YanıtlaSil
  5. Nazo; Ben pek sevmiyorum, özellikle de çantada. Nie aldın dersen galyana geldim galiba :) olur bana bazen. Hatta bazen de beğenmeden aldığım şeyi bir süre sonra çokk beğenebilirim, tuhafım yani. Çok isteyince alınıyor Nazocum sende güle güle kullan.


    Sinem; bir ortak nokta daha :)
    Teşekkürler, şimdilik dolapta spor ayakkabalarımın yanında duruyor. ben alır almazda kullanmam o da ayrı bir takıntı :)

    YanıtlaSil
  6. Alev,aynen ben de sari aksesuarlari sevmezdim ama Sinem'in dedigi gibi gozume soka soka alistirdilar;artik ben de kullaniyorum.Dun aynen ben de benetton'daydim ve bu cantanin kirmizisi icin cok dusundum ama almadan ciktim.Sen iyiki almissin;gule gule kullan,belki ben de gider alirim haftasonu :)

    YanıtlaSil
  7. Begüm; blogger kadınları ile bu çanta arasında bir ilişki olacak galiba. Kırmızı çanta ben pek sevmem ama fotoğrafta baştan çıkarıcı duruyor. Sevdiysen al, hep birlikte kullanırız :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelmiş.İyi ki almışsın . İyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  9. Nilay teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim, moral oluyor :)

    YanıtlaSil
  10. Alev, benettonda uzun seneler mağaza yöneticiliği yaptım ürünlerine sempatim vardır. çantaları görmüştüm çok hoş iyi günlerde kullan!

    YanıtlaSil
  11. Özellikle Alper'e alışveriş yaparken ilk durağım oluyor Benetton. Bende çok seviyorum, kalite yerli üretimde biraz düşük oluyor bazen ama bende vazgeçemiyorum. Teşekkür ederim, artık daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...