Çarşamba, Haziran 11, 2008

İletmezsen Ölümü Gör !!

Çok sık gelir bu maili bilmem kaç kişiye yolla dileğin olur vs. tarzında mailler ama ben pek kale almam :)

Veeee açıklıyorum, başıma daha hiç bir şey gelmedi :)
Bu mailde geçenlerde geldi, çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim…



Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;

* Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum.

* Aids virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.

* Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım.

* Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.

*İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.

* Çok sevdiğim içkime ilaç koyup beni uyuturlar,organlarımı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde uyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.

* Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.

* Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum.

* Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız.

* MSN paralı olacak; Adam yeşerecek mi, sararacak mı diye beklemekten de gına geldi.

* Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.

* Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı da kaybettim.

* Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözleriminbiraz daha bozulduğunu farkettim.

* Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen; 'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmazdım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmem kim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul, nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme' ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahede etmiş oldum.

ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye göndermezsen; Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana sıçacak ve hayatı sana dar edecektir.

Bir Dost :):):):)

Not: Foto My Koo'nun benimle birlikte yaşamak istediği neresi olduğu bilinmeyen bir yerdir. Ama ben 1 haftadan fazla yaşayamam, şehrin gürültüsüne ve kalabalığa o kadar alışmışım ki, kesin sıkılırım !

9 yorum:

  1. Öyle mailleri ben de hiç sallamam Alev ve hala sapasağlamım :)
    Bir de resimdeki gibi bi yerde de yaşamak istemem. Böcek falan olur. Böcek olsa iyi yılan falan da olur di mi Alev. Bak içim bi tuhaf oldu :) Neyse öpüldün canım..

    YanıtlaSil
  2. Ben okumadan direk siliyorum şekerim. En güzeli o. Ay o fotodaki yerde yaşanmaz mı? Golden türü bir köpeğin olur, tavşanlar, sincaplar, kuşlar, hayvanlar; organik , kendi yetiştirdiğin sebze ve meyveler; kuş sesleri, sessizlik, şömine, temiz hava, korna sessiz yaşam. Ayyyyyyy. Tatilim gelmiş benim. Allahtan hafta sonunu geçirdiğimiz yer böyle sessiz ve huzurlu ve yemyeşil.

    YanıtlaSil
  3. flame yazıyı okunca çok güldüm.ben arkadaşlarımı çıldırtmak pahasına bu mesajları derhal gönderiyorum.çok eğlenceli.ayrıca düşüncene katılıyorum.resimdeki yerde ben de bir-iki gün belki bir hafta ancak yaşayabilirim herhalde:)

    YanıtlaSil
  4. Bu maili biliyorum, çok hoş. Ben de takmıyorum bu tip mailleri hemen de siliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ben de açmadan silenlerdenim. Bu yüzden bazan bazı! arkadaşlardan fırça da yiyorum hatta arada yanlışlıkla foto falan gelen mailleri de silmiş olduğumu falan farkediyorum:)Durumum vahim galiba. Ben de orda yaşayamam doğrusu. En fazla 1 hafta fazlası beni bozar.

    YanıtlaSil
  6. Bu resimdeki yer bir harikaymış ama ben de bir haftadan fazla dayanamam sanırım orda.Bilemedin iki.Şehrin koşturmacasına dalıp gitmek daha eğlenceli sanırım.
    Bu arada o tuhaf mailleri ben hiç sevmiyorum ve evet pek sallamıyorum. Hatta bazen direk siliyorum. Bazen içime bir kurt düşmüyor değil ama fazla yaşamasına izin vermiyorum ve pencereyi kapatıyorum direk.Şu ana kadar ilginç bir durumla karşılaşmadım ben de umarım karşılaşmam da.

    YanıtlaSil
  7. Evet evet ben de okumuştum bu maili ve çok hoşuma gitmişti. İnsan ister istemez etkileniyor o tür yazılardan :))

    YanıtlaSil
  8. Alev;ben de aynen siliyorum oyle mailleri.Hatta eski ofisimden birkac kisi var surekli sadece forward mail gonderen;o isimleri gorunce hemen siliyorum :) Ve evet bana da hala bisey olmadi.
    Bu arada o fotograftaki mekanda sadece birkac gun tatil yapabilirim ama yasayamam.çok ıssız

    YanıtlaSil
  9. :)) Bence senin bu har,ka yazını bi zincir mail yapmalıyız hemen :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...