Perşembe, Ağustos 28, 2008

Sürprizzzz

Öncelikle hepinize "Evlilik Yıldönümü" yazım için yaptığınız güzel yorumlar ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

My kooo evlilik yıldönümümüz için çok güzel bir sürpriz hazırlamış. Alper de bende mest olduk. Özellikle Alper bey'in beğenmesi hatta bayılması :) ikimize de yetti.

Salı günü 17:30’da beni Alper ile almaya geldiler. Yemek yemek için Karamürselde çok güzel bir yer varmış oraya gidiyoruz dedi ve çıktık yola. Yarım saat falan sonra şehir yolundan sapıp yaklaşık 8-9 km yukarı tırmandık.

İşte geldiğimiz yer burası...



Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Alper ve babası saat 19:00’a yaklaşırken kendilerini havuza attılar ben fönüm bozulmasın diye sadece fotoğraf çektim :) Kadın olmak zor şey yaaaa...



Güveçte köfte, kaşar, mantar, kavurma ve salata eşliğinde fotoda ne varsa mideye indi. Kocacım iyi kalpli patronumdan öğlen 13:00’e kadar izin aldığı için geceyi burada geçirdik. İkiz 10 villadan oluşan oldukça temiz ve doğal bir butik otel. Kalabalık yok, gürültü yok, şehir hayatının karmaşasından eser yok. Sadece kuş sesleri, ördeklerin vakvakları ve alabalıkların yaşadığı havuzdan gelen şırıltılar vardı. Bir de Alper’in Anneee, Babbaaaa ne güzel bir yer yine geliriz di mi diye duyulan çığlıkları.



Çok güzel, keyifli bir akşam geçirdik. Alper yorgunluktan 21:00 da sızdı zaten :)
Sabah erkenden kalkıp çok lezzetli bir köy kahvaltısı ettik. Yediklerimizin tadı hala damağımda. Kahvaltı faslından sonra etrafı gezip Alperle parkta oynadık ve 10:00'da cuppp havuza.



Köy kahvaltısı da çok lezzetliydi...



Bu havuzda tek başımıza yüzdük, en güzeli kaldığımız evin iki adım mesafede olmasıydı. Çocuklu anneler anlar beni :)



12:00’de havuzdan çıkıp yola koyulduk. 13:20’de işimin başındaydım. Bir günlük de olsa bu kaçamak beni çok mutlu etti. Her şey çok güzeldi, bekalım 10.yılda neler olacak !!!



My koooo; sürpriz sırası bende, hazır ol :))))))

Diyalog



- Alperrrr, bugün bizim babanla evlilik yıldönümümüz. Baş başa bir yerlere gideceğiz, hep birlikte kutlayacağız tamam mı?
- Aaaaa anneee, böyle günlerde kurallar olmaz mı? Yalnız gidilmez mi?
- Eğer çocukların gelmesi uygun bir yer ise kural da yoktur oğlum.
- Tamam, gelirim o zaman !


Alper bizi hiççç üzmedi, hatta varlığıyla daha da keyiflendik.

NOT: İstanbul, Bursa ve Kocaeli çevresinde yaşayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Yemekleri ve personelin ilgisi çok çok güzel. Evler pırıl pırıl. Yarım pansiyon (Köy kahvaltısı + Akşam yemeği. Fotodaki her şey konaklama ücretine dahil). İçecekler extra ve buna rağmen fiyatları gayet uygun. Kafa dinlemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim.

19 yorum:

  1. Alev'cim bayıldım suraya. Ne güzel bir süpriz yapmış eşin. Alper'in de yanınızda olması süper olmuş bence. Aklınız onda kalmamıştır. Hem o uslu ve akıllı bir çocuk. :) Maşaallah diyorum çekirdek ailenize. Mutluluğunuz daim olsun, elele uzuuun yıllarınız olsun innşallah...

    YanıtlaSil
  2. Alem bu Alper ya, romantik çocuk sizi yalnız bırakacak.
    sabaha havuza dayanılamamış fön derdi kalmamış Alev'cim. Çok güzel bir kutlama olmuş. Mekan güzel görünüyor, hemen gidip siteyi inceleyeyim.

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım bayıldım bayıldım....
    süper bir sürpriz olmuş. Kesinlikle içim gitti oraya bend egitmek istiyorum ama 2 eylül de bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı doldurduk eşim beni burdan duyarmı dersin bakarsın götürür beni hehe:))

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir süpriz olmuş gerçekten :) Benim eşim de beni 3 hafta önce yıldönümümüzde Ürgüp'e götürmüştü, yıldönümünü farklı bir yerde evden uzakta geçirmek güzel dimi :) Senin süprizini merakla bekliyoruz, bakalım napacaksın :)
    Bu arada havuzu görünce içim gitti :(

    YanıtlaSil
  5. Çok sevindim, mutluluğun her bir kelimene yansımış adeta. Ne güzel eğlenmişsiniz. Alper de çok tatlı yaa, bir ömür boyu huzurunuz bozulmasın inşallah. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Guzel bir hediye :)
    Son resimde Alper cok seker cikmis..

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Sinem. Alper'in eğleneceğini bildiğim bir yerde baş başa tatil yapamazdım eşim doğru tahmin etmiş. Alper zaten olgun bir çocuk, sorun yaşatmadı hiç. Teşekkür ederim dileğine de.

    Çocukla Çocuk, kesinlikle tavsiye ederim. Fırsatınız olunca gidin mutlaka. Alper pek romantik olacak valla yada tam tersi hiç anlamayan birine denk gelecek :))) Fön 1 gün kaldı ya yeter :)))

    İnşallahh duyar Fatma :) Duymazsa duyur canım, mail falan at. Linki ekle yap bir şeyler :)

    Saniye; evden uzakta olmak değişiklik oluyor bencede. Ayri bir tadı var. Alpere göre iş falan yokmuş hem ne güzel,yemekte yapmayacakmışım :) o benden daha mutluydu.

    Pandora; teşekkür ederim. Yansıtabilmişim demek. Çok sağol, öpüyorum kocamannn

    Haydins; Güzel bir poz verdi sonunda, tam çıkarken çektim :)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir sürpriz olmuş bu. Ben benim kocamı da seninkinin yanına eğitime göndereyim. :P
    Bayıldım yalnız gittiğiniz yere. Alper oğluşta çok tatlı çıkmış son pozda.

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel bir sürpriz. Gülümseyerek okudum. Köy kahvaltısına gelince ağzımın suyu aktı Alev :)) Nice mutlu, sağlıklı yıllara.. Kocaman öpücük pofidik Alper'e de :)

    YanıtlaSil
  10. Alevcim;
    evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice güzel yıllara oğlun ve sevgili eşinle.çok güzel bir sürpriz yapmış sana.pek de güzel bir yermiş aklımızda olsun belki bir dahaki sefere biz de gider görürüz oraları.sevgiler

    YanıtlaSil
  11. çok güzel bir süpriz.
    ne yazıkkı benim evlilik yıldönümü kutlaması böyle hareketli geçmedi.
    çok güzel bir yer hakikaten tam kafa dinleme ve güzel yemekler yeme yeri.
    allahım güveçte pişen herşey neden bu kadar güzel oluyor diilmi?
    allah hepinize sağlık,mutluluk huzur ve bol para versin.

    YanıtlaSil
  12. Nilaycım sağol canım. Eşini yolla, yaparız bir şeyler :) Yer çok güzel hem sizede yakın sayılır.

    Sağol Nazocum. Benimde tadı hala damağımda. Birlikte gideriz inşallah birgün :)

    Tuğbacım, fırsatınız olursa gidin. Siz sayılı gün geldiğiniz için yapacak ne çok şey birikiyor di mi. Belki birlikte gideriz ha ne dersin :)


    Sihirli Eller, Aminnn canım. Sen bu aralar çok gezdin biraz evde otur bakalım :) Güveçte pişmiş en lezzetli yemekler buradaydı.

    YanıtlaSil
  13. Alev, böyle süpriz görülmedi:) ömür boyu mutluluk dolu günler diliyorum,sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel bir sürpriz, nice nice mutlu yıllara...

    Bu arada diğer blogun da süper olmuş.

    YanıtlaSil
  15. Sağolasın Yelizcim :)

    Meltem hoşgeldin. tatilciler dönüyor olleyyyy :) Teşekkür ederimmm.

    YanıtlaSil
  16. yemekler aklımı başımdan aldı:P
    afiyet olsun,ağzınızın tadı hiç bozulmasın önemli olan bu.
    Alper e bayılıyorum o tam bir mutluluk meyvesi onsuz kutlama olur mu:))
    nice mutlu huzurlu yıllara canım

    YanıtlaSil
  17. Bendeniz; teşekkür ederim canım. Tadı benimde damağımda hala. Kesinlikle Alpersiz yarım kalırdık. Benim aklım onda olurdu ve asla eğlenemezdim.

    YanıtlaSil
  18. doğada aşk başka oluyor alper beyle yıldönümü tazelemişsiniz mekanda çok hoşş

    bu arada yeni izinden döndüm unutmadım seniii takipteyim izin uzun sürdü lara bademcik ameliyatı oldu e malum anasınıfına başlayacak hazırlık derken yazamadım
    öpüyorummmm

    YanıtlaSil
  19. İremcim aynen öyle oldu :)

    Laraya geçmiş olsun dilekjlerimi ilet, öpüyorum onu ve seni. Anasınıfı telaşını biliyorum bende :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...