Cuma, Eylül 26, 2008

Haftanın Çocuğu

Alper anaokulunda sorunsuz 1 ay geçirdi. Herhangi bir uyumsuzluk ya da şikayet gelmedi. Zaten uyumlu bir çocuk olduğu için şüphem de yoktu. Sınıf arkadaşlarının annelerindende Alper ile alakalı olumlu sözler duymaya başladım. Bu da beni çook mutlu ediyor. Öğretmen konusunda da gerçekten şanslıyız. Alperde bizde öğretmenimizi gerçekten çok sevdik. Bu özellikle ilk okul öncesi çocuk için çok önemli. Umarım anasınıfındaki şansı İlköğretimde de sürer.

Alper'in anaokulunda her hafta yapılan bir etkinlik var. Her Cuma kura çekiliyor ve seçilen çocuk Pazartesi günü gelirken arkadaşlarına armağan etmek için çikolata ve kendi fotoğraflarıyla hazırlanmış bir pano götürüyor. Ayrıca hafta boyunca tüm faaliyetlerde öğretmene yardım edip sınıfın önderi oluyor. İlk hafta kura kızlar arasında yapılmış 2. hafta ise erkekler. Oğlum kura çekilirken içinden kendisinin çıkmasını dilemiş ve tabiki meleğimin duasu kabul olmuş. Çocuk olmak ne güzel dimi ama...

Yani Oğlum bu hafta ana sınıfında Haftanın Çocuğuydu. Çoook heyecanlıydı. Çikolatalar alındı, pano hazırlandı. Küçük bey çok mutlu bir hafta geçirdi. Öğretmene yakın olmak ve sınıf sırasının başında olmak çok güzelmiş. Bugün saltanatımız bitiyor. Ama biz çook mutluyuz.

İşte bu da panomuz !

15 yorum:

  1. şansı kısmeti her daim boyle devam eder umarız, haftanın çocuğu ilerde okul birincileri olur inşallah:))
    sevgilerimizle

    YanıtlaSil
  2. Miniğime bakkk.. Bebekken de tombişmiş. İçinden geçen herşey, yaptığı tüm dualar hep kabul olur umarım. Pano harika olmuş Alev, emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Alperi sınıfında haftanın çocuğu olmasından dolayı kutluyorum
    Ama o bilsin ki anne ve babasının ömür boyu harika çocuğu olacak
    Allah Alpere sağlıklı ,mutlu ve başarılı bir ömür versin tabi anne ve babasıyla birlikte

    Sizlerede daha nice iyi günlerini göstersin

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Kutluyorum haftanın şekerini :)

    Flameciğim Alper'in bu uyumlu hali İlköğretim ve sonra ki dönemlerde de aynı olacak biliyor musun, hep uyumlu ve akıllı olacak hep, Alara'mdan biliyorum.

    Anaokulu öğretmeni benim için de çok önemli, çünkü bir çok şey öğreniyorlar ilk öğretmenlerinden.

    Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Sanada Fulllhouse

    Çocukla Çocuk, teşekkürler. İnşallahhh, aminnnnn

    Sağol Nazocum. Hep tombikti evet :)

    Nzlgl; kesiinlikle o bizim başımızın tacı. Herşeyimiz.Teşekkür edrim, aminnn diyorum güzel dileklerine.

    Pandora; sağolasın canım.İnşallah herşey böyle devam eder. Madem tecrübeyle sabit sevineyim o zaman :)

    YanıtlaSil
  6. A canim benim..Hep ogretmeninin gozdesi olacak bu cocuk bence :)Dua etmis kendine ciksin diye kura hee ..Sansli ..
    Optum ikinizide..

    YanıtlaSil
  7. Alevcim ellerinize sağlık,cok guzel bir pano olmus :) Alper hep gozde olucak bence,masallah ona begumgum'den kocaman :))

    YanıtlaSil
  8. Umarım Haydins. Yaramazlıkta olmasın sakın :)))) Ben herzaman söylerim Alper'e "Çocukların duası kabul olur" diye. Olmuş işte :)

    Sağol Begüm. Öpücem akşama senin içinde, inşallahhh.

    YanıtlaSil
  9. Panonuz çok güzel olmuş gerçekten. alperin çok mutlu olmasına ve haftanın çocuğu olmasına da sevindim. yakında alpere bir sürpriz gelecek bakalım beğenecek mi sabırsızlıkla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  10. Tuğbacım üzüldüm bak şimdi. Aşkolsun, sen Alper'in her söylediğine bakarsan oooo. Ben bakmıyorum artık sende bakma :) Hiç gerek yoktu ama şimdiden teşekkürler.Öpüyorummm

    YanıtlaSil
  11. Şansı her daim açık olsun.Gerçektende ilerideki başarısından ve örnek öğrenci olacağının sinyallerini vermiş sevgili Alper.Ayrıca panosuda çok hoş olmuş.O panoyu odasına da asarsınız ve güzel bir anı olarak kalır.sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Merhabalaaarrrr
    panonuz çok güzel olmuş:)haftanın çocuğunun yanı sıra blogların çocuğu yaw Alper.yaptıkları söledikleri olay olan,reyting rekorları kırdıran bir arkadaşımız o bizim:))çok öpüyorum.
    bu arada iyi bayramlar dilerim.sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Aşkolsun alev..olur mu hiç öyle şey.ben alperi sevdiğimden onun için güzel olacağına inandığım bişey yaptım.umarım hoşuna gider.haberini en kısa zamanda bekliyorum.:)öptüm siziiiii

    YanıtlaSil
  14. Mehtap, Şimdilik babannemizin duvarında asılı pano ama daha sonra odasına asarım. Umarım doğru sinyallerdir, şaşırtmasında bizi :)

    Sana da iyi bayramlar Burcu.Duymasın bu sözleri iyice şımarır. Bu aralar tavan yaptı zaten. Her geçen gün şaşırtıyor bizi ama özündende birşey kaybetmedi. Yaramazlık yapsada hala benim annesine düşkün, duygusal ve romantik oğlum :)

    Tuğba; Çok teşekkür ediyorum. Şimdiden. Ellerine sağlık, eminim beğenir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...