Cuma, Eylül 12, 2008

Tuğba'dan sürprizzz

Blogum sayesinde tanıştığım, sevgili arkadaşım, hemşehrim Tuğba ile yaz tatilinde bir türlü görüşemedik. Teleofanla sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuş gibi sohbet ettik ama yüz yüze gelme fırsatımız maalesef olmadı. Bir daha ki gelişlerinde önceden plan yapmaya karar verdik. Sesinden kıpır kıpır, heycanlı ve içten bir insan olduğunu anlamamak imkansızdı.



Taaa Cezayirden alıp bana bıraktığı hediye ulaştı geçenlerde elime. Tatil nedeniyle yayınlamakta geciktim ama paylaşmamak olmazdı. Bu güzel resim bej rengi duvarımı süslüyor şimdi. Çok teşekkür ediyorum Tuğbacım. Benim senin için aldığım hediyeler ambalajında gelmeni bekliyor. Bilesin...



Not: Alper’e hediyeyi gösterdiğimde verdiği tepki çok komikti. Daha önce Nazo ve Sinem ona da armağan yolladığı için sarı kafa kıskandı beni.

– eeee bana bişey yollamamışlar mı anne? Hayret hiç öyle yapmazlardı dedi. Çok komik bu çocuk yaaa :)))

8 yorum:

  1. Allah'im yarabbim. Alper öldürecek beni birgün gülmekten. Acayip pratik zeka, hazır cevap. Hiç yaşlanılmaz Alper'in yanında. Aşağıdaki resimlerde bi harika. Yazıya gelince hayranlıkla okudum. Bir kere Alper'i çok iyi tanıyor olman hoşuma gitti. Sonra farkettim ki Alper'i pek çok özelliği ile ben de tanımışım. Aile fertlerini kaybetme korkusu bende de fazladır. Alpercik için dikkat edin kendinize. Bir de yumurta istemiş ya canı içim parçalandı. Kuzum benim nasıl canı istemiştir. Çok öptüm canım..

    YanıtlaSil
  2. Nazocum akşam anlatırken benimde gözlerim doldu yumurta mevzuu değil ama sesini duyursa üzülmeyecek. Eminim o ortamda çok bozulmuştur ama üzserinde durmadım. Bir daha ki sefere elini kaldırman yetmez ise "öğretmenim" diye bağırabilirsin dedim. Bende seni öpüyorumm taaa buradan...

    YanıtlaSil
  3. alevcim hediyemi beğendiğine çok sevindim canım.alpercim den çok haklı bunu söylemekle bence.onu ihmal ettik telaşla.özür diliyorum alperden.burda çocuklara uygun güzel şeyler bulmak çok zor inan.yeğenim de abla noluur bana bişey getir dedi hatıra olsun diye çocuğa bişey bulamadım buranın milli takımının formasını aldım.ama alperciğime söz ona güzel birşeyler bulmaya çalışacağım burdan.alpere söyle olur mu?hatta aklına gelen istediği bişey olursa hemen ilet bana.kocaman öpüyorum onu.seni de canım.

    YanıtlaSil
  4. Tuğbacım çokk beğendim hemde. Alper'in ki resmen kıskançlık. Sen kafana takma. Bende seni çokk öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Canim hediyeni gule gule gunlerde kullan çok guzelmis,ayrica çok'ta guzel dostluk iste boyle blog'da tanisiyoruz sonra arkadas oluyoruz sonrada bulusmak için anlasiyoruz,dostlugunuz daim olsun,sevgiler arkadasim.

    YanıtlaSil
  6. Bayılıyorum bu çocuğa ben yaaa. Maşaallah diyorum her zamanki gibi. Ona kocaman öpücüklerimi iletir misin? Tuğba'nın hediyesi çok hoşmuş. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  7. yerim ben o sarı kafalı tombalağı,alttaki resimlerine hasta oldum zaten:))

    YanıtlaSil
  8. Huriye; kesinlikle, yepyeni dostluklar kazanmak çok çok güzel. Teşekkür ederim.

    Saol Sinemcim. Kıskançlaştı galiba bu aralar :)İletirim tabi ki.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...