Pazartesi, Ekim 20, 2008

Karınca Design'dan ilginç tasarımlar

Karınca Design günlük hayatımızda kullandığımız klasik eşyalara farklı bir bakış açısından bakarak birbirinden ilginç tasarımlar ortaya çıkarmış. Çok sevimli şeyler var sitede. Benim sevdiklerim bunlar daha fazlası ve ayrıntılı bilgi için tıklayın...



Cüzdan, kartlık



Salata servisi, ekmek kızartma makinası, sıcak su torbası, kedi maması kabı



Saç kurutma makinası, şemsiye



Fincan, uçtu uçtu kaşığı


Kalem - kalemtraş - silgi, rende, termos



Çekiç, fındık kıracağı, karabiber değirmeni

21 yorum:

  1. kedi maması kabı tam benlik :))
    ekmek kızartma makinasını da çok beğendim. Bir de kışın sıcak su torbasıyla yaşayan biri olarak kalbi de beğendim :) şeker şeylermiş alevcim.

    YanıtlaSil
  2. Sıcak su torbasını ve rendeyi begendim..:) Gercekten hosmus..

    YanıtlaSil
  3. ay aynılarını hemen hemen aynı resimlerle bende yazmıştım alev.çok güzel bi yer bu karınca yaaa.ama biraz tuzlu sanki

    YanıtlaSil
  4. Bu resimler- fikirler çok hoş!

    YanıtlaSil
  5. Bu resimler - fikirler- çok hoş!

    YanıtlaSil
  6. çok guzeller ya bayıldım hepsini istiyorum hepsini:))

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel şeyler, kendimi gördüm herbirinde :)

    YanıtlaSil
  8. çok sevimli bunlar
    ama biraz pahalı
    bu mağazada insan kendini kaybediyor

    YanıtlaSil
  9. canım kolay gelssin
    umarım istediğin gibi olur herşey
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Ya canım bayıldım bu karınca designın tasarımlarına.ben Ankara Armada'daki mağazalarını gezdim.İçinden çıkmak istemedim.İnanılmaz güzel,enterasan ve şirin tasarımlar var.İstanbulda da Kanyanda yerleri varmış.Bayağı bir bilgi aldım.Yalnız biraz pahalı geldi.Bilemiyorum ileride ihtiyaçlarıma göre tekrar bir araştırırım herhalde.sevgiyle ve sağlıkla kal canım.

    YanıtlaSil
  11. çok şekerler gerçekten

    YanıtlaSil
  12. bende puanlı defterin kupası vardı ama ofisde temzilik yapan bayanlardan birisi kazara kırdı:(

    YanıtlaSil
  13. ayy canım yaa harika şeyler bunlar bayıldııımmm.içim gidiyor böyle cıvıl cıvıl değişik tasarımları görünce.hepsi bambaşka güzel.en çok da ekmek kızartma makinasıyla kanatlı bardaklara bayıldım.kanatlı olmaları süpeer yaaa.ben de istiyoruuumm.siteye bakıcam şimdi umarım burdan alabiliyoruzdur bunlardan.ama gerçek bir satış dükkanına gidip kendimi kaybetmek isterdim.harika olurdu. sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. Ay ben cüzdanlara bittim (biraz bu konuda hastaligim varda,al al bitmez)...semsiye ve rendeye bittim hele o saç kurutma makinasini pek kiskandim:)) sagol balim...

    YanıtlaSil
  15. çok şeker şeyler bunlar.
    bayrıca bunların çoğu derya baykalda var.kadın oradan yopluyor demekki.ben sıcak su torbasız kışı geçiremem tam bana göre bir şey o kalpli kalpli.

    YanıtlaSil
  16. ayy ne şirin şeyler, bayıldım, hiç birini ayıramadım hepsi çok orijinal çok çok sevimli.

    YanıtlaSil
  17. Flame
    "ne olacak bu fenerin hali yıktılar bizi oğlum komada"demeye gelmiştim ki bu harika tasarımları gördüm çok güzeller ama ne fayda benim aklım fenerde:(((((
    çok öptüm kendine iyi bak canım
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  18. Ne yetenek var insanlarda, gerçekten şaşırıyorum bazen. Tam anlamı ile "sanat" bu, başka bir şey değil. Yapanların elerine sağlık. Paylaşımın için sağol canım.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. En cok sac kurutma makinasi ,rende ve ekmek kizartma mainasini sevdim yaa, ne renkli sevimliler öyle, teskkürler paylasim icin.

    YanıtlaSil
  20. ay valla epsi süper fakat bu ürünler çok pahalı... üstelik google a yazınca bulması çok zor oluyor. "karınca design" ama google aramaya karınca, karınca tasarım yazınca çıkmıyor... herneyse herşey çok güzel. ama pahalı... paylaşım için yinede teşekkürler =) =)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...