Salı, Kasım 04, 2008

Aklımdakiler...

Sitem ediyorsunuz çok sık güncellemiyorum diye blogumu ama bazen yazmak gelmiyor içimden bazen de yazacak vaktim olmuyor. Sizlerin bloglarını, her gün uğradığım adresleri, köşe yazarlarlarını bile ihmal ediyorum bu aralar. Aklımda yapılacak tonla iş var ama sıraya bile koyamıyorum. Şimdilik sadece aklımdalar...

Neler mi?



Sevdiklerimi şaşırtmak için pasta yapmak istiyorum ama Şeker Pasta'nın sitesindekiler kadar güzel. Keşke Pazar günü gideceğim böyle bir kurs olsa ve ben katılabilsem.



28 Kasım'da vizyona girecek olan Madagascar 2'yi oğlumla kahkahalar atarak izlemek, karanlıkta göz göze gelip tekrar tekrar gülümsemek ve film bittikten sonra çalan müzikte dans etmek İSTİYORUM.




Can Dündar'ın "Mustafa Kemal Atatürk'ün" hayatını anlattığı çok konuşulan belgeseli "Mustafa"yı her şeye rağmen izlemek, izlerken ağlamak, Ata'mı bir kez daha hissetmek İSTİYORUM.


Her kadının hayaliymiş bir kafe açıp işletmek ama ben kafede oturmak ve kahve içmek İSTİYORUM. Yanımdaki My Koo ise sadece hayal kurmak, arkadaşımsa keyifli bir sohbet eşliğinde şık bir fincanda kahve yudumlamak...



Daniel Craig'li ikinci James Bond filmi Quantum of Solace'i izlemek, çok konuşulan Olga Kurylenko'yu beyaz perdede görmek İSTİYORUM. Aksiyona ihtiyacım yok ama My Koo ile eğlensek fena mı olur.


Erkan Can, Tardu Flordun, Dolunay Soysert, Beste Bereket ve Ceyda Düvenci'nin oynadığı Oyundur hepsi…"hepsi bir oyun"… Oysa aşk…"saklandığı yerden çıkacaktır"… diyen tiyatro oyunu "Sürmanşet'i" izlemek İSTİYORUM.

Cep telefonumu değiştirmek, yeni bir fotoğraf makinasına sahip olmak, oturma odamı yenilemek, Ikea 2009 kataloğundan beğendiğim aksesuarları almak İSTİYORUM.

Son olarak doğalgazı özgürce kullanıp makul bir fatura ödemek İSTİYORUM.

22 yorum:

  1. hepsi de güzel öneriler ama sonuncusu halimiz ne olcak acep ya :(

    YanıtlaSil
  2. canım ne güzel istekler bunlar :))
    hepsini sırayla yapacagından eminim :))

    YanıtlaSil
  3. kuzum sen ne çok şey istiyorsun.kafeyi ben açayım sen gel kafe yapayım.mustafa'ya bende gidicem söylenenler gerçekmi diye merak ediyorum.
    en son isteğin doğalgazlı olan hahaha çok komik. tüm türkiye'nin fantastik bilim kurgu türündeki isteği aynı şey sanırım:))

    YanıtlaSil
  4. Hakkaten Craftçım yaa. Bu kadarda olmaz geçen yıldan bu yana YÜZDE YETMİŞ İKİ zam. Daha ne olsun dimi yaa. Benim evim büyük geçen yıl 400 doğalgaza veriyordum bu yıl 700 mü vericem yani :( Yuhhhh. Benim maaşım yüzde 1o falan arttı bu arada :(((


    A.Gizem; evrene haber saldım. Dileklerim gelip beni bulsun şimdi :)

    Sihilicim; Gelirim ben, içerim kahveni sen aç olur mu :) Bende doğalgaz konusunda cimriyim sanırım ama yazık değil mi yaaaa!!!

    YanıtlaSil
  5. ahhh alevcim ne güzel yazmışsın...bende neler istiyorum bir bilsen...

    YanıtlaSil
  6. oooof ooooof bunları istemeyen var mı acaba?al bendende o kadar.umarım sırayla hepsi gerçekleşir.ama bide şu tarafından bak sağlıklıyız, ayakta durabilyoruz.Bunların hepsini gerçekleştiririz zamanla inşallah.ben seni çoktan ekledim sen hala ne duruyorsun.(beni beğenmiyor musun):))

    YanıtlaSil
  7. oooof ooooof bunları istemeyen var mı acaba?al bendende o kadar.umarım sırayla hepsi gerçekleşir.ama bide şu tarafından bak sağlıklıyız, ayakta durabilyoruz.Bunların hepsini gerçekleştiririz zamanla inşallah.ben seni çoktan ekledim sen hala ne duruyorsun.(beni beğenmiyor musun):))

    YanıtlaSil
  8. Dileklerinin hepsi de çok güzel. Kahve içerken ben de geleyim mi? Oturup kahve içelim, yanında çikolata ya da kurabiye de ısmarla ama :p Bir de şeker Pasta'da ki pastalar ne harika değil mi? Dün bakarken ağzımın suyu aktı resmen. Neyse tüm dileklerin gerçekleşebilir yakında, başla birinden:)

    YanıtlaSil
  9. valla alev bende giremiyorum bloğa bu aralar ama yazını büyük bir hasretle okudum:)
    mustafa filmine tüm eleştirilere rağmen bende gitmek istiyorum.
    ayrıca en kısa zmanda bu güzel isteklerini yerine getirmen dileğiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Canim benim bunlar çok güzel istekler ve yapila bilecek istekler...ama bazen insanin vakti hiç birseye kalmiyor...insallah bunlarin hepsini gerçeklestirirsin...Daniel Craig'i James Bond filminde bende izlemek istiyorum,vizyona girmesini bekliyorum...çok konusulan bir filmdi bizim Fransa'da malesef Daniel'e çok dalga geçildi burada((: ama izlicem insallah vakti bulursak...Mustafa filmini de çok merak ediyorum herseye ragmen((:,daha Fransa da vizyon da degil,insallah hemencecik izleriz...kocaman öptüm seni

    YanıtlaSil
  11. hayatta istekler arzular olmazsa, o güzel hedeflere hiç varılmazdı..
    dilerim hepsine ulaşırsın sevgili ALEVciğim..
    sevgiler NuNu

    YanıtlaSil
  12. Cogu gerceklestirilmesi muhtemel seyler, cok sey istemiyorsun ama dogalgaz dedin mi o biraz zor gibi gorunuyor..Her haber izledigimde cusss diyorum valla ona zam , buna zam..Vergiler ivirlar zivirlar ve hala krizden etkilnmemis oluyoruz..
    Biz burada ucret odemiyoruz dogalgaza ..Donmesek mi acaba??

    YanıtlaSil
  13. hepsini gerçekleştirirsin inşallah. Film kısımları en kolay görünenler. Ben kahve kokusunda kaldım. Eğer gidersen kahveyi içerken, kahve kokusunu içine çektiğide beni hatırla

    YanıtlaSil
  14. Canım ne güzel istekler bunlar.Umarım bütün isteklerin ve hayallerin gerçek olsun.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  15. Ben de, ben de...:)
    007 nin müptelasıyım, Madagascarın müziğine bayılıyorum, kahve eşliğinde sohbet mi dedin? mmmmm şimdi yanımda bir arkadaşım olsa da yapsak:)Yalnız pasta kek vs yap deme bana. Hepsini yap ve mutlu et kendini. Doğalgaza gelince, çok üşüyen birisi olarak bu kış ne yapacağımı düşünür oldum. Kazak örmeye başladım bile:)

    YanıtlaSil
  16. İsteklerini yapmakla yarısını gerçekleştirmişsin say, bayıldım isteklerine. Arada ortak olanlar var, Mustafa filmine gitmek istiyorum, dostlarla uzun kahve sohbetleri istiyorum,...

    YanıtlaSil
  17. İçimden geldiği gibi; sende yaz benim gibi, iyi geliyor inan :)

    Beğendim Lemanice aşkolsun :) Beğenmem olur mu :) hiç. Reader'a ekleyemedim ama gel bak sık kullılanlarımda varsın :) Haklısın çok şükür sağlıklıyız ama hayal kurmak parayla değil nasılsa di mi?

    Nazo; olmaz olur mu canım. Gel, birlikte içer, dertleşir kayifleniriz. Hem daha neler ısmarlarım sana, iskender, meyveli pasta, dondurma, daha sayayım mı?

    Teşekkür ederim Brc. sende de var bir miskinlik farkındayım.

    Vizyone girince izlersin Huriyecim. Demek Daniel Craigle dalge geçiyorlar bak sen :) Ben ilk filminide sevdim, bu nu da severim heralde. Dileklerimin hepsi gerçekleşebilir en güzeli de bu elimde ama acı çekiyorum :))


    Kesinlikle Nunu. Teşekkür ederim.

    Haydins; bana ev bul orada. Kışları Moskova da geçireyim bari :)) Ama sen yine de dönn yaaaa...

    Kahve içerken aklımda olacaksın Nilay. Emin ol canım.

    Teşekkürler Mehtap. Benden de sana sevgiler...

    Meltem herkesde aynı dert var maalesef. Sana da bol kahveli ve bol sohbetli günler diliyorum.

    Çocukla Çocuk; sende yarıladın benim gibi o zaman. En kısa zamanda gerçekleştirirsin devamını da canım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. madagaskar'ı biz de bekliyoruz.... doğalgaza ise hiççç değinmiyorum bile.

    YanıtlaSil
  19. İskender, meyveli pasta, dondurma... :D Ahh keşke yakınımda olsaydın Alev.. Bir kebap yiyesim var ki sorma. Eşim uçaktan iner inmez gidip yiyeceğiz diye söz verdi :)

    YanıtlaSil
  20. Bunların hepsini bende yapmak istiyorum Alev yaa :(
    Özellikle de pasta kursuna gitmeyi, ama ustalık belgesi alabileceğim bi kursa gitmeyi ve alınca bi dükkan açıp butik pasta ve kurabiye satmayı aaah ahh... :)

    Madagascara giderseniz ve çok beğenirseniz mutlaka haber ver olur mu? :)

    YanıtlaSil
  21. Alevim
    Biliyormusun iyiki senin sayfanı bulmuşum
    Seni çok seviyorum. Sen süpersin vallahi ;)))
    Herşey gönlünce olsun
    öptüm canım

    YanıtlaSil
  22. Bencede Enny :) Bir dokun bin işit hesabı.

    Nazo; bir gün o da olur ben canım :) Uçaktan iner inmez haaa, afiyet olsun şimdiden canım.

    Saniyecim şükür kavuşturana. Gidince yazarım Madagascar'ı. Pasta konusunda zaten yeteneklisin canım, sertifikayı aldın mı tamam işte :) Öpüyorum seni ve kızını...

    Nazlı ablacım çok sağol. Bencede iyi ki bulmuşuz birbirimizi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...