Pazartesi, Kasım 24, 2008

Geçen hafta sonundan...

Pazar sabah 10’da uyanıp güzel bir kahvaltının ardından eşim ve oğlumla birlikte dışarı çıktık. Biraz dolaştık, alışveriş yaptık. Alper’e geçen yıl doğum gününde Unico marka lego masası almıştım. Parçaları içine konan çok kullanışlı bir oyuncak. (tavsiye edilir) Bende Lego yapmaya bayıldığım için bize az gelen parçalara ilave olarak 100’lük yeni bir kutu aldık. Aşağıda gördüğünüz muhteşem! çiftlik evi Alper ile benim eserim.



Ne güzel gülümsemiş değil mi?



Lego masamız bu. Üzeri spiderman çıkartmalarıyla süslü.



Lego yapmaktan sıkılınca sevimli fil Horton’un DVD’sini izledik. Eğlenceli bir animasyon. İzlemeyenlere tavsiye ederiz.



Alper uyuduktan sonra da ben O... Çocuklarını izledim. Sürükleyici ve duygusal bir filmdi. Ben sevdim, Dvd’si çıkmış. Tavsiye ederim.
NOT: Bu fotoğraflar geçen haftadan beri yazılmayı bekliyordu ama hastalık falan araya girince kaldı. Dünde pazardı ama ben genelde evin içinde yuvarlandım. Alper'in yoğun isteği üzerine Ağlayan Pasta yaptım, sonra yine yattım. Evde miskinlik yaptığım için fotolar ve yazı geçen Pazar'a aittir. Fotoğraftaki gülümseyen surat benim oğlum :)

10 yorum:

  1. canım o... çocuklarını bende sinemada izlemiştim ve çok beğenmiştim.

    demet akbağ ve özgü namal yine harikaydı

    YanıtlaSil
  2. Bende yeni izledim bu filmi, benimde hosuma gitti.Film cekilmeden once epey tartisma cikmisti bence tartisilacak bir durum yokmus..
    H.Avsar'la ilgili olani diyorum..Anasi kizim boyle bir filmde oyanayamaz filan demisti yanlis hatirlamiyorsam..

    Horton'u da izledim ;) O gulumseyen guzel surati tanimayan var mi?? Evimizden birileri oldunuz valla ;)

    YanıtlaSil
  3. ay sendenmi logoları seviyorsun bende bende üstelik uyun hamurlarını dahada çok saatlerce yerimden kalkmadan oyun hamurlarıyla oynıyabilirim.inşallah benimde çocuğum olunca sizin kadar eyifli ve kaliteli zamanlar geçiririm.maşallah size.

    YanıtlaSil
  4. ben de merak ediyorum filmi alevcim :))

    YanıtlaSil
  5. Filmi bende izledim. Demet Akbağ yine harikaydı.
    O gülümseyen yüz hiç solmasın:))) Hayat boyu hep gülsün
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. alev, filmi bende sinemada izlemiş özellikle özgülün bahçede çocuklara ders verdiği sahneden çok keyif almıştım izlemeyenler izlesin derim:)

    YanıtlaSil
  7. o... çocukları bence çok güzel bir film.bu arada alperle yaptıgınız ev süper olmuş.valla ben bu yasımda seve seve oynarım o legolarla cok zevklı bence

    YanıtlaSil
  8. Alper'in odasının halısına da hastayım haa! rengi ne güzel. Alpercim her zaman ki artist tavırlarını takınmış. Birgün dayanamayıp mıncıklamaya geleceğim :) O... Çocuklarını az sonra bende izleyeceğim. Çayımı da aldım, ohh.. Bir de logolar benim çocukluğumun vazgeçilmezleriydi. Kardeşimle de çok oynardık, onu oyalamak için annem önümüze koyardı. Kendisi de işe giderdi :(

    YanıtlaSil
  9. Elçin; ben dvd bekleyenlerdenim maaleseff. Ama evde izlemekte zevkli :) mecburen yani!

    Haydins; sağol canım. Hülya Avşar neden çekindi anlamadım bu filmden ama İpek Tuzcuoğluda iyi oynamış.

    Sağol Sihirlicim. bende lego hastasıyım. Oyun hamuru okulda çok oynuyorlar ya o yüzden evde başka şeyler yapalım diyoruz. Darsısı başına :)

    Gizem; izle bir ara canım.Beğeneceksin.

    Teşekkürler Nazlı ablacım, seninde...

    Bencede Yeliz.

    BrC; ben bu yaşımda bayıla bayıla oynuyorum. Alperle parça kavgası bile yapıyorum merak etme :)

    Halıyı beğendin demek Nazocum. Bende çok seviyorum İstikbalden almıştık. Neredeyse 2 yıl aradım ama değdi :)

    Ahh Nazo Ahhh. Benim oğlumda büyüyünce böyle mi diyecek. Yine içim karardı bak şimdi :(

    YanıtlaSil
  10. Maalesef Alev. Çalışan annenin çocuğu olmak maalesef kolay değil. Beni babaannem büyüttü. Bakıcıya falan gitmedim ama ağladığımı çok iyi hatırlıyorum. Üstelik babaanne, dede ilgisi en üst düzeydeyken. Kardeşim kreş, bakıcı..büyüdü. Öğleye kadar beraber kalırdık, ben okula gidince bakıcı teyze gelirdi. Kolay değil ama bu devirde çalışmamak daha zor. Hem Alper büyüdü artık. Dert etme!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...