Cuma, Aralık 12, 2008

Bir bayram daha geçti...

Annanemin durumunda her hangi bir gelişme olmadığı için biz de kendimizce bir bayram yaşadık. Sizleri de üzmemek için annanem ile alakalı daha fazla birşey yazmak istemiyorum. Yorumlarınız, güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim. Sağolun...


Bu Bayram oğluma doyamadım yaaaa, her geçen gün bağımlılığım daha da artıyor. Anneeecimmm diyor eritiyor beni, keder falan kalmıyor. Foto'daki giysiler bayramlıklarımız oluyor. Gömlek ve süveter dayısının hediyesi. Bütün bayram dayım bana okul kıyafeti (süveter ve hırka giyiliyor ya genelde okullarda) almış deyip durdu. Kahverengi, kadife pantolon'da Benetton indiriminden alındı. Çok yakıştı Paşama!



Bu şeker kart okulda Alper tarafından yapıldı. Üzeri pamuklarla süslü şeker bir kuzu. Bayramın 1. günü kurban kesmeye bizde gidelim diye tutturdu, takıldık bizde babamızın peşine. Tchibo'dan aldığımız lastik yağmur botları çok işe yaradı. Hava soğuk olduğu için lahana gibi kat kat giyindik ama burnumuzun akmasına engel olamadık :)


2. günü eş, dost, akraba ziyaretlerine ayırdık. Bolca baklava, zerde ve sarma yedim. 3. gün öğlene kadar uyudum. Öğleden sonra kayınvalidemdeydim, misafirlerimiz vardı. Akşam üzeri Teyzoş'a söz verdiğim üzümlü kek'i yapıp dayımlara götürdüm. (Annanem dayımlarda kaldığı için annem ve teyzem'de 10 gündür dayımlarda kalıyor) Akşam My Koo ile birlikte Beyaz Melek'i izledik. Hiççç beğenmedim. Hakkında çok güzel yorumlar okumuştum gazetelerde ama bizim için hüsran oldu. Resmen vakit kaybı. Tek artısı bu kadar iyi oyuncuyu bir arada izlemek oldu... (M. Kırmızıgül hariç tabi!)




4.gün
My Koo, ben ve kız kardeşim 40 gündür yalnız başına evinde kalmakta ısrar eden Dedem'in yanındaydık. Evi derleyip, toparladık. Akşam yorgun bir biçimde yatarken Show Tv'deki Yemekteyiz programına takıldım. O nedir öyle yaaa, midem kalktı. Kokoş bale eğitmeni Sahra hanım'ın elleriyle (herşeyi avuçladı, iğrençti yaaaa!) yaptığı yemekleri gördükçe midem bulandı. Gece boyunca rüyama mutfak girdi.

Şimdi işteyim, biriken işlerimi halletim. Bloglarda dolaştım, gün bitti bile. Aaaaaa unutmadan, ben yeniden hala oluyorum. 1.5 yaşındaki yeğenim Furkan'a yeni bir kardeş geliyor. Sağlıklı bir kız bebeğimiz olursa ne güzel olur. Malum erkekler içinde kaldık :)

11 yorum:

  1. Selammmm. Güzel bir bayram tatilini geride bırakmış ve işinin başına dönmüş bir sen varsın bir de ben sanırım. :) Anneannen iyileşecek ben bundan eminim. Nedense içimdeki ses öyle söylüyor. Umarım ızdırabı çok değildir. Alper bayramlıkları ile çok şeker olmuş yine maşaallah. Yeni yeğen de uğur getirir aileye inşallah. Kız olacak bence. ;) Bir kahinin yorumu gibi oldu bu yorumum. Hahaha.

    YanıtlaSil
  2. Canım Flame
    İnan bu bayram seni daha doğrusu anneanneni düşündüm. Bu gün sabah önce senin bloguna girdim baktım yazın yok meraklandım. Biraz evvel sayfama girdim yazınla karşılaştım derin bir ohh çektim doğrusu.
    Allah şifa versin canım.

    Paşaya kıyafetler çok yakışmış allah nazardan saklasın vallahi biraz büyüsün çok canlar yakacak gibi:))))))
    (Kesin şimdide yakıyordur ya:))

    Yediklerine afiyet olsun diyorum.
    Baklava ve sarmayı geçtim ama zerdede aklım kaldı:))))
    Ne zamandır yemek istiyorum bir türlü olmuyor.
    Beyaz Melek için söylediklerine aynen katılıyorum.
    Bir şeye daha katılıyorum ki oda yemekteyiz programındaki Sahra hanım.
    Hatta yorumlarına çok güldüm flame ama kesinlikle haklısın. Nerden takıldıysam kızımla beraber seyrediyoruz gerçi bayram diye başka program yok onun için :)))
    Ama bu günde seyredip sonucu öğrenmek istiyorum.

    Furkana gelen kardeşede hayırlı olsun diyorum umarım gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun ama sağlıklı olsun:))))
    Kız olsun ve halasına benzesin.İçimden böyle geldi.
    Kendine iyi bak canım çok öptüm sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. alevcim, anneannen inşallah yakın zamanda iyi olur canım ...

    yemekteyizdeki o kadının yogurtlu havucu avuçlamasını demek sen de gördünnn! aynen!
    naim kazandı dayanamadım ben de izledim ama komikler yaa :)

    YanıtlaSil
  4. Alevv ben de sayfana hep bakıyordum. Yazı girmeyince korktum, sonra bayram telaşındadır dedim. İnşallah güzel haberler verirsin. Aplercik her zaman ki gibi çook yakışıklı olmuş. Zerde hiç yemedim ben ve çok merak ediyorum. Sürekli karşıma çıkıyor. Furka'nın minik kardeşi kız olur umarım; ama önce sağlıklı olsun tabii ki.. Öpüyorum senii..

    YanıtlaSil
  5. Dolu dolu bir tatil geçmiş, cuma günü çalışması da olmasaymış daha güzel olacakmış. Alper bey'e çok yakışmış bayramlıkları.
    yeni bebek gönlünüzden geçtiği gibi sağlıklı bir kız olur inşallah.

    YanıtlaSil
  6. Anneannenize acil şifalar diliyorum .

    Alper çok yakışıklı olmuş bayramlıklarıyla. Furkan'ın inşallah sağlıklı çok şirin bir kızkardeşi olur.

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. paşayı öpüyorum ne de yakışmış bayramlıkları
    maşallah
    bayramın kutlu olsun

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Sinemcim; teşekkür ederim canım. Ağzından bal damlıyor, AMİN diyorummm tüm kalbimle. Arada ızdırabı oluyor annenemim bizi bitirende o zaten :(

    Nazlı ablacım senin bayramını da mahfetmedim inşallah. Bizi düşünme canım sen herşey olacağına varacak. Allahtan ümit kesilmez canı yanmasın yeter. Alper pek can yakmıyor galiba bişey anlatmıyorki okul ve kızlar ile alakalı :) sır küpü sır :)))Kayınvalidem yoğun istek üzerine bayramda 2 kez zerde yaptı canın çektiyse yap ablacım sen de eminim çok güzel yaparsın :) Yemekteyiz ve Beyaz Melek konusunda hem fikir olmamamız imkansız zaten :)

    A.Gizem; biz gözetlemeyi seviyoruz galiba dimi insanları :) Ben eşimle dalga bile geçtim katılsam mı diye saçmalama nasıl insanlar var orda boşver sen dedi :) Dedikodu gırla ve Sahra hanımda o kadar süse karşı hijyen sıfır :( Ama buzdolabı kapağı düştü ya ben ona çok üzüldüm tüm parasını kıyafete vermiş sanırım!

    Nazocum Zerde sünnet ikramı olarak bilinir genelde ama güzel yapılmışsa ben bayıla bayıla yerim. Hem hafif oluyor. Bir gün dene mutlaka.

    Çocukla Çocuk; bu yıl kız bebek senesi diyorlar dün doktorda yüzde 75 kız demiş ama bakalım sağlıklı bir bebek olsunda gerisi ayrıntı :)

    Lal; merhaba, hoşgeldin...
    Güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim.

    Mavianne; çoook teşekkür ederim. Seninde canım...

    YanıtlaSil
  9. merhaba canım. haberlerini almak çok güzel. bayram bol koşturmacalı geçmiş anladığım kadarıyla.alpere bayramlıklar pek yakışmış.bayram ruhuyla dolu gülücükleri de pek tatlı.ne güzel şeyler yemişsin afiyet olsun.bu arada yeni bir bebiş geliyormuş aileye çok güzel bir haber.inşallah kız olur ne güzel olur..sağlıklı olsun çook mutlu bir bebek olsun.öpüyorum kocaman. alper e de sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. anane iyileşicek takma kafanı sen.yinede güzel bayram geçirmişsiniz.ne derten muzdarip olanlar var.dedeyi uzun süre yanlız bırakmayın öyle.ben dedeleri çok severim.alper dediğin gibi benim favorim.maşallah.çocuk sevgisi başka oluyor.beyaz meleği hala seyredemedim ben.

    YanıtlaSil
  11. Güzel dileklerin ve iltifatların için çok teşekkür ederim Tuğbacım.

    Sihirli Eller; seyretmesende olur bence, çok sıkıcı bir film. Vasatın altında ama sen bilirsin yine de. Dedemi yalnız bırakmamaya çalışıyoruz ama oda sağolsun inatçı biraz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...