Çarşamba, Aralık 17, 2008

Gezdim, geldim...

Dün akşam Alper'i okuldan Teyzesi alıp Mc Donalds'a götürdü. Madagascar ve Kung fu Panda'nın oyuncakları varmış bazılarını bulabilmiş ama eksikleri varmış, söylendi bütün akşam. Hadi gidip mağazaları dolaşalım dedim önce istemedi ama çam ağaçlarını görünce epey heveslendi. Pozlar cep telefonuyla çekildiği için pek iyi değil kusura bakmayın.



Bu fotolar Koçtaş ve Tepe Home'dan. İki mağaza gezebildik bir akşamda ancak :) Çok güzel çam ağaçları vardı, ışıl ışıl içim açıldı.



Bu postiş'i Noel baba aksesuarı sandı benim sarı kafa :) çok güldüm. Hoohhhooo hooo diye sesler çıkardı takınca bende çaktırmadım. Noel baba öyle gülüyor heralde :)



Her blogta okuyorum şu silikon tabancaların methini, herkeste var bende dayanamayıp aldım Koçtaş'tan. Satıcı çok tavsiye etti ama bakalım benim işime yarayacak mı? İlk işimiz oğlumla (çok hevesli bu konularda) Gizemli Dünya'da ve Salıncakta İki Kişi'de gördüğümüz bu kapı süslerinden yapmak olacak. Becebilecekmiyiz acaba! Şans dileyin...



Bunlarda raflardaki şeker ürünlerden bazıları, tıklayıp büyütün öyle bakın derim ben :)



Çoook güzeller dimi ama?



Çam ağaçları için kalp mi olsun, penguen mi, eskimo mu bilemedim. Hepsi birbirinden güzeldi çünkü. Keçeden yapılıp düğmelerle süslenen bu yıldızı ise elinde rengarenk keçeleri olan Nazocuğuma fikir olsun diye koyuyorum...
Ve hevesle, merakla, umutla 2009'u bekliyorum.
Yeni yıl, yine, yeniden, yenile bizi...

15 yorum:

  1. canım ne güzel fikirler sunmuşsun.silikon tabancasını eminim elinden düşüremiyceksim.ben her daim her yerde kullanıyorum.

    Mc'donalds verdiği madagaskar oyuncakları burda da hemen tükenmiş .bir kaç eklsiğimiz var.babası her yeri dolaştı ama bulamamış.bizim ki de epey söylendi.Yahu bu çocuklar hep aynı model galiba ???

    YanıtlaSil
  2. Bu ciciler cok guzelmis! Bayildim!
    Kapi susunuzu merakla bekliyorum :)
    Elbette becerirsiniz-hele Alper'de yardim ederse super olur-yapmasi da sergilemesi de cok zevkli!

    YanıtlaSil
  3. Ben diyorum kaç zamandır içimizde birer Derya Baykal var diye. Bence çok güzel kapı süsleri yapabilirsin Alevcimm, silikon tabanca her yerde işe yarıyor. Verdiğin fikri değerlendiririm seve seve. Alacağım ben sana keçe, bir daha ki gidişe. Sonra sende yapacaksın güzel güzel şeyler :)
    Alper'e hoooo hooooo diyorumm ve öpüyorum ikinizi de..

    YanıtlaSil
  4. 2 magaza performansını hiç azımsama gayet iyisin. silikon tabanca harika bir buluş valla memnun kalacaksındır.

    YanıtlaSil
  5. Hosgeldiiin :))

    Annem bana bir tane kapi susu almisti Turkiye'deyken, buraya geitrdim ama hep ciceklerini koparttilar, bende cikarttim ama acaba diyorum simdi ben de bir tane yapsam mi ne :))

    kocaman opucuklerr :))

    YanıtlaSil
  6. flame

    Bilmem bıkacakmısın :))) ama yine söylüyorum bu günlerin tadını çıkarmaya bak canım ben hatırlıyorum da çocukların ellerinden tutar yılbaşı öncesi onları gezdirir alış-veriş yapardık. Uzun bir süre çamağacı süslemiş üzerine ışıklar takmıştık(annemin kızmasına aldırmadan:)

    ama çocuklar büyüyünce herşey değişiyor. Onun için sizi hem hatıralarımı anımsayarak hemde mutlu gülümseyerek izliyorum.
    Herşey gönlünüzce olsun güzel alış-verişler diliyorum.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Fotograflar iyi! Telefonla çekim yağtığınıza ramen iyi çıktı. Bende sizin blogunuzu okurken kendi kendime 'ben de benim blogumda şeyler nasıl yapıldığını daha iyi göstermeliyim' diye düşündüm. Bu blog işi böyle değil mi? Birbirimizi teşvik vermiş oluruz bence.

    YanıtlaSil
  8. Bizi de gezdirdin ne guzel:)

    YanıtlaSil
  9. Canım, ne güzel fotolar çekmişsin. Alper de yine çok tatlı çıkmış. Ben de istiyorum o silikon tabancasından sen yazınca aklıma geldi şimdi. Gerçekten güzel işlere yarıyor.2009'u ben pek sabırsızlıkla beklemiyorum Alevcim. Anladım ki hayat hiçbir yere gitmiyor. geri dönüşü olmayan bir şekilde giden hep biziz:( Kabul ediyorum çok karamsar oldu bu yorum. Umarım için kararmaz ama böyle hissediyorum.

    YanıtlaSil
  10. Smilena; sanırım aynılar :) Silikon tabancasını elimdenm düşürmeyeceğim günler olur inşallahhh :) merakla bekliyorum bende neler yapacağımı :)

    Salıncakta İki kişi; inşallah dediğin gibi olur. Becerince koyarım bloga.

    Hoohho hooo Nazo; iletirim diyeceğim ama onuda mı yazdın diye fırça atacak bana yine yaaa :)

    Çocukla Çocuk; çok eğlenceli bir gezinti oldu gerçekten. Silikon tabanca için henüz bir fikrim yok, bakalım :)

    Yap Moonsun sende :) Işıl ışıl olsun kapılarımız. Bizim bina müstakil olduğu için sorun yaşamam heralde :)

    Nazlı abla biz senin geçmişin gibiyiz dimi :) Eski günleri hatırlatabiliyorsam ne güzel sana. Çok öptüm...

    Çok haklısınız Karen hanım. birbirimizden etkilenip yep yeni şeyler yapıyoruz çok ta iyi oluyor bence.

    Haydins, teşekkürler...

    Cool Cookie, karamsarlıkları atalım iyi düşünelim ki iyi olsun ama değil mi :) Silikon tabancayı aldım ama daha kullanmadım ama eminim çok işe yarayacak :)

    YanıtlaSil
  11. Bende bayılıyorum yılbaşı öncesi hareketliliğe. Bizde balkonumuzu ve kapının önündeki çam ağacını ışıklandırdık. Çok güzel oldu çokk

    YanıtlaSil
  12. Alevcimmm, eminim muhteşem bişi ortaya çıkacakkkk... Ben de merakla bekliyorum senin kapı süsünü canım. Silikon tabancasının içini bol bol alsaydın, çok cabuk eriyor :)
    opuyorum canım

    YanıtlaSil
  13. Nilay; ne iyi etmişsiniz. İnsanın havası değişiyor resmen dimi yaaa

    A.Gizem; inşallah , bakalım. içinden 6 tane çıktı bende acemilikten yeter diye düşündüm :) ama Alper alalım diye yedek bi tutturdu ki sorma. Biliyor işini çocuk :)

    YanıtlaSil
  14. Canımcım;
    hepsi bir harika inan ki.. nasıl heveslendim bunları görünce ben şimdi bir bilsen. slikon tabancan da çok güzel. güle güle kullanç gelince bana da alalım bir tane onlardan olur mu?fotolar pek güzel çıkmış canım. bu arada fotolarına polaroid çerçeveyi nerde yaptığını sorabilir miyim canım?ben picasa da yapıyorum ama yarım yarım çıkıyor da şimdi başka deniyorum bakalım:)öptüm

    YanıtlaSil
  15. Tuğbacım alalım canım sana da. Ben bir kullanmaya başlayayım da önce :) aldım koydum çekmeceye kaldı hala :o

    Bende bu post ve öncekileri Picasa 2'de yapıyordum. Başka program kullanmadım hiç. Ama şimdi Picasa'nın son sürümü Picasa3'ü kullanmaya başladım. Onda resimleri istediğin yere tutup çekebiliyorsun ve üzerine yazı yazma imkanı da var. Çok beğeneceksin indir bence. Benim Masaüstü postum son sürümde yapıldı mesela. Çok öptüm seni...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...