Cumartesi, Aralık 13, 2008

Olmaz Demeyin!

İnternet dünyasında herşey gelebilir başımıza, inanın hiç şaşırmam! Son zamanlarda diğer blog arkadaşlarımın sitelerinde de okuyordum -ç- alıntı siteler olduğuna dair. Benim başıma da geldi. Ne üzüldüm, ne de kızdım. Güldüm sadece...

Blogger'ın İzleyiciler öğesini eklemiştim MODA bloguma. Gayet rahat bir şekilde oraya eklemiş kendini benimde o sayede haberim oldu. Gizli saklı değil yani. Benim sitemdeki yazılardan bire bir ekleme yapılmış ve benim blogspot uzantım yerine üzerine para verip -com- bağlantılı bir adres alınmış. Sanırım ileride bana satmayı falan düşünüyor :) ama şimdiden söyleyeyim niyetim yok. Sizde tıklayıp, görmek isterseniz adres burada

Ayrıca beni yazar olarak davet etmiş ve kaynak olarakta gösterip link vermiş emeğe saygı da var yani :) ne diyeyim ki!


Taklitler asıllarını yaşatır çalıntılar peki !!!

12 yorum:

  1. aaaa
    insanları anlayamıyorum alevcim,
    peki sen ne yapacaksın?

    YanıtlaSil
  2. canımm bu yapılanlara karşı mağdur bloglar isimlerinin başlarına "öz" ya da "hakiki" kelimelerini eklemek durumunda kalıcak...güldüm ne diyeyim...geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  3. yuhh diyorum yine. ne de yüzsüz. ciddi ciddi site hazırlamış kendine. izliyor, link veriyor.. ne bu böyle ya, kesinlikle psikolojik sorunu var.

    YanıtlaSil
  4. her gun boyle seyler duymaya-okumaya basladim. insanlarin artik hic birseye saygisi kalmadi-bu gidisin sonu ne olacak bilmiyorum...
    cok uzuldum alev'cim. umarim en kisa surede o yazilari silinir. bu yapilan cok buyuk bir saygisizlik ve hirsizlik !!

    YanıtlaSil
  5. Paylaşıma evet,hırsızlığa hayır.

    Bende ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir paylaşımı sunmak istiyorum.

    Paylaşım Divxlerim.com adresinden alıntıdır


    Türkiye'nin ilk pilates DVD'sine imza atan Ebru Şallı Tan: Pilates herkesin kolaylıkla uygulayabileceği bir beden eğitimi. Yapanların ayrıca estetiğe de ihtiyacı olmuyor!..

    Yurtdışında eğitim alarak pilates konusunda uzmanlaşan manken Ebru Şallı, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı 'Ebru Şallı ile Pilates' isimli DVD'yi piyasaya çıkardı. İlk DVD'sini Türk halkının kolayca anlayıp, uygulayacağı biçimde çıkarttığını söyleyen Şallı, "Bu sporu yapanların estetik yaptırmasına gerek yok" dedi.

    UYGUN HAREKETLER

    Medyapım ve İmaj ortaklığı ile hazırlanan DVD'nin tanıtımını önceki Suada Quente'de düzenleyen Ebru Şallı, "Pilates ile ilk tanışmam Beren'e hamileliğim sırasında oldu. Hazırladığım bu DVD'de de halkımızın yapısına uygun hareketleri seçtim" şeklinde konuştu.

    Ünlü manken, şunları anlattı: "Bir eğitmenle devam ettiğim çalışmalarım esnasında vücudumdaki değişime gün gün şahit oldum. Pilates ile ilgili her şeyi takip etmeye başladım. Yurtdışı seyahatlerim esnasında ilk işim pilates yapılan yerleri bulup, denemek oluyordu. Pilatese başladıktan sonra artık bu spordan vazgeçemeyeceğimi anladım."

    TEMEL BİR EĞİTİM

    Eğitimine çok güvendiğini ifade eden Şallı, DVD'siyle ilgili şu bilgileri verdi: "Türkiye'nin ilk Stoott Pilates eğitmenlerinden başlangıç ve orta seviyede eğitim aldım. Kanadalı eğitmen Leslie Braverman yönetiminde günde 8 saat olmak üzere 1.5 ay çalıştım.

    DVD'de pilatesin başı, boynu, beli, kaburgaları ve kürek kemiklerini doğru kullanma prensiplerini anlatıyorum. Beş ana prensiple başlayan görüntüler, ısınma teknikleri ve egzersizlerle devam edip, esnemeyle noktalanıyor" dedi.

    İKİNCİ BEBEK BEREN'E HAKSIZLIK OLUR

    Yakın arkadaşı Pınar Altuğ'a 'doğum koçluğu' yapacağını belirten Ebru Şallı, "İkinci bir çocuk istiyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Şu an için düşünmüyoruz. İşlerimden dolayı zaten zamanım dar, ancak Beren'e vakit ayırabiliyorum. İkinci bir çocuk düşünürsem, onunla yeterince ilgilenemem. İkinci bebek, Beren ve Harun'a haksızlık olur.

    Yaşım daha 30. İlerleyen yıllarda neden olmasın?" Şallı, "Pilatesi hangi ünlü isimlere tavsiye edersiniz?" sorusuna ise "Sibel Can'a pilates yapmak çok yakışır. Boyu uzun ve pilates yaptığı zaman çok yararını görür" cevabını verdi.

    DVD şimdide sizleri için

    LİNKLER:
    http://rapidshare.com/files/156371736/Ebru_Salli_ile_Pilates.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/156371738/Ebru_Salli_ile_Pilates.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/156373501/Ebru_Salli_ile_Pilates.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/156373502/Ebru_Salli_ile_Pilates.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/156373987/Ebru_Salli_ile_Pilates.part5.rar


    5 Parçadan oluşan filmi indirmek için adresleri kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırmanız yeterli olcaktır.
    Partların tamamını indirmeden ,bütünü oluşturamıyacağınızdan dolayı filmi seyredemezsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Olur canım olur, Neden olmasın ki? Şaşırmıyorum artık bu tür şeylere. Yazıklar olsun!

    YanıtlaSil
  7. Ne diyeyim bilemedim. Geçmiş olsun. :(((
    Link vermesi de ayrıca bir entrasan

    YanıtlaSil
  8. alev haber kopyalayan çook ama sitenin tamamen kopyalanması gibi bir durum çok saçma aklım almıyor. umarım bir an önce sonlandırır.

    YanıtlaSil
  9. ayy ben safmıyım neyim? ben senin moda bloğun olduğunu yeni öğrendim.sadece girip flame ve alper bu gün ne yapmış diyip bakıyordum.ayıp bana.yazık sana!
    benim fotolarımı kopyalayanlar varmıdır acaba?kendi resmimi koymasammı bloğuma?

    YanıtlaSil
  10. Gizemcim hiç bir şey yapmayacağım. sıkılacaktır heralde :)

    İçimden geldiği gibi; beni de güldürdün :) sağol

    Nazo; bilemiyorum valla :) garip olduğu kesin

    Salıncakta iki kişi; umarım silinir bence kendi sıkılacaktır taklit taklit nereye kadar :) Birde bana hala link yolluyor modaratör ol diye :)

    Orhanikko; bilgi için teşekkürler. Boyu uzatıyormuş geçen gün öyle diyorud Ebru Şallı 3-4 cm hemde :)deneyeyim bakalım

    Pandora; bende çok okuduğum için hiç şaşırmadım.


    Nilaycım sorma tam Türk işi :)))

    Bekleyip göreceğiz Yelizcim.

    Sihirli Eller; en azından kendi fotolarını küçült ve üzerine blog ismi yaz biraz zahmetli ama bir önlem buda. Ben sitede yazmıştım yazı olarak sen kaçırdın sanırım ayrıca blogta da diğer bloğum diye link var beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  11. şimcik oncelıkle moda blogun oldugunu bılmıyodum ogrendıım ıyı oldu alevcım
    sonra yazıyı okuyunca şok oldum yuh demek ıstıyorum
    bu kadar olmaz pesssssssssss

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...