Pazartesi, Mart 02, 2009

Uzun bir yazı

Cumartesi hava kötüydü..
Akşam evdeydik, misafirim vardı..
Gece de film izledik..


Nicole Kidman ve Hugh Jackman'ın oynadığı başlarda yavaş ilerleyen ama daha sonra güzelleşen Avustralya filmini izledik.

Aborjin halkına yapılan haksızlıkları, krem rengi bir çocuğun gözünden yaşananları ve Lady Sarah ile Drover'ın aşkını genelde hüzünlenerek izlesemde çok beğendim. Ağlamalara doyamadım..

Kesinlikle tavsiye ederim..

Pazar sabahı 10:00'da kalktık ve ailece 11:15'de yapılacak olan kura çekimine gittik.

Belediyelerin klasik bekletme merakları, seçim propagandaları derken saat 18:00'e kadar oradaydık. 676 konut'tan son 10'a kalmak kabustu resmen! Şans mı bu yaaaa :((( Bekle bekle canımıza tak etti. My Koo ile zaten hafif bir gerginliğimiz vardı! ama neyseki taşma noktasına gelmedi :)

En çok da bahar gibi olan Pazar gününü kaçırdığımıza üzüldüm :( poffff


Alper ile biz My Koo'yu kura salonunda bırakıp yakındaki alışveriş merkezine kaçtık, orada soluklandık. Önce kahvaltı ardından alışveriş ve kahve molası. Oğlum Tchibo'nun sıcak çikolatasına bayılıyor bende Mocka'ya. Alper kendine minik bir araba ve tank aldı bende Assortie'den atkı ve şapka. Ne zamandır istiyordum %75 indirimle 60 liralık iki parçaya 12 Lira verdim. Günün bingosu :) 7 saat boyunca neredeyse gıkı'ı çıkmayan canım oğlum kocaman bir alkışı haketti. Bravooooooo ona!
Ben o mağaza senin bu mağaza benim dolaşırken yanımdaki sarı kafa Annneee, ama haksızlık bu. Ben bir tane oyuncak mağazasına girdim sen hepsine! dese de beni kırmadı. İkinci bir alkışı haketti :)


7 saat bizi bekleten, 10 aydır sıkıntıya boğan evimiz bu. Bende akıl yok ama ne işin var senin kurada değil mi?. Nasılsa oturmayacağım bu ev yatırım amaçlı boşver al kocanı oğlunu keyif yap Pazar Pazar. Noter çeker olur biter! Yokkk benim bu hakimiyet duygum canımı sıkıyor artık! ( Resme tıklarsanız kurada çıkan daireyi görebilirsiniz. Kırmızıyla işaretli)

Eşimin beklemekten beyni sulandı, başı ağrıdı, tüm gece uyudu! Alper'de Anneee, midem bulanıyor okula gidersem kusarım diyerek okula gitmedi. Bende sorun yok. Ne dayanıklıyım yahu!



Bu da 2+1 77 m2 evimizim içi. Apartmanlar 9 katlı bize 3. kat çıktı. Bodrum ve zemin kat da var altta. Ben beğendim. Örnek daireyi de pek şık döşemişler...
My Koo sızmış yatarken bende gerilim filmi izleyeyim dedim, demez olaydım. Liv Tyler'ın hatrına bile izleyemedim Ziyaretçiler'i. Aynı evin içinde geçen, karanlık ve kanlı bir film. Yarısından çoğunu atlayarak izledim. Bişeyde anlamadım doğal olarak :) My Koo gece yarısı uyandı. 3 ağrı kesici ile ancak kendine gelebildi zavallı! Onunla da Taşıyıcı 3'ü izledik. Aksiyon sahneleri biraz abartılı olsa da güzeldi. Gün boyu ne aksiyonlar yaşadık bu ne ki :)
Gece 02:00 gibi uyudum. Yaşasınnnn...
Başlıkta dediğim gibi uzun bir yazı oldu, kusura bakmayın...

28 yorum:

  1. eviniz hayırlı uğurlu olsun
    biz kadınlar işte iki arada bir derede alışverişide sıkıştırıyoruz iyi haftalar...

    YanıtlaSil
  2. Avusturyalı'nın görselleri de çok güzeldir diye düşünüyorum. Bir de ben Hugh Jackman'ı pek bir beğenirim. İnşallah seyredebiliriz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. uzun bir haftasonu olmuş ama güzel,eviniz hayırlı uğurlu olsun,kendim almış gibi sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Canımcım eviniz ve yeni atkı-bere takımın hayırlı olsun. :) Yatırım amaçlı da olsa bir ev sahibi olmak gibisi yoktur sanırım. Daha güzellerine de sahip olursunuz inşallah. Kocaman öpüyorum seni ve Alper'i...

    YanıtlaSil
  5. Canım hayırlı uğurlu olsun,yatırım amaçlı da olsa sizin eviniz sonuçta,ayrıca çokta güzelmiş belki bir gün oturusunuz...
    Sıkılmışsınız koca gün ama sonucu güzel olmuş bak...
    Bu arada sanırım sende benim gibi korku filmlerinden pek hazetmiyorsun:))Ve bence mahsuru yok hep böyle uzun yaz sen:)

    YanıtlaSil
  6. Alevcim çok güzel ve şirin bir daireymiş. Yatırım amaçlı harekt etmeniz çok iyi. Ne olacağımızın belli olmadığı bir ortamda akıllıca bir hareket. Hayırlı olsun! İyi de bir hafta olsun!

    YanıtlaSil
  7. Eviniz hayırlı olsun. Çıkan kat da oldukça ideal bence (İnsan çocuğu olunca manzara,ferahlık gibi şeylere pek bakmıyor, alçak olsun riski az olsun). Site de güzel. Oturmasanız da gülü güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  8. hayırlı uğurlu olsun canım. genç yaşınızda ki en harika yatırımlardan biri olmuş.
    şapkalarınıda güle güle kullan,en sevdiğim şeydir benimde :)
    oğluşu öpüyorum..sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Avustralya... Gerçekten hoş bir fildi. İnsanın yüreği anne olsun. Çok hoş bir yazıyla güne merhaba dedim. Gününüz aydın olsun!

    YanıtlaSil
  10. Flamecim hayirli olsun yeni eviniz, yatirim olsada belki oturursunuz :)) Ornek daire cidden cok cici :)) Alper'e de cok cok gecmis olsun :))

    YanıtlaSil
  11. evınız hayırlı olsun hergun yazmımıyorsun özluyoruz

    YanıtlaSil
  12. hayırlı olsun
    bu filmi ben de dün izledim
    bayıldım hele de hugh jacman'a
    güzel bir filmdi
    ev süper görünüyor canım
    güle güle otur dicem ama,
    oturmayı düşünmüyorsun sanırım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Nazpek; teşekkürler. Her an alışveriş yapılır hemde itinayla :)))

    Nilay; savaş zamanı olduğu için görselelr pek güzel değildi ama film çok güzel. Fırsat bulursan izle canım.

    Bernush, blog dünyasının en güzel yanı acıları da sevincide kendimiz yaşar gibi hissetmemiz. Çok teşekkür ederim.

    Sinemcim; yorumlarını ve yazılarını özlüyorumm biliyorsun değil mi? Teşekkür ederim canım.

    Banu Durgunlu; teşekkür ederim yazarım yine :) Korku filmlerini seviyorum aslında ama bol kanlı sahneler ve karanlık son tercihim diyebilirim :)

    Kirpikteki göz yaşı; sıkıntı çekmeden rahat edilmiyor Alper için almak istedik bu daireyi umarım hayırlı olur bizim için. Sağol canım...

    Annemoda; çok haklısın. Orta kararda bir daire oldu ama içime sindi benim.

    Bir dut masalı; çok teşekkürler. Bizde seni öperiz...

    Uzağa giden kadın; Hoşgeldiniz. Ne değişik bir isim seçmisşsiniz. Yorumunuz içinde çok teşekkür ederim. Bence de Annelik yürekte...

    Moonsun; biz sığamayız o eve ama hiçde belli olmaz hayat şartları. Geniş evde oturunca eşyalarda genişliyor ama sevimli bir daire evet. Teşekkürler...

    Işılcım özlettim mi? Sağol canım yazacak bişey gelmiyor tıkanıyorum bazen :)

    Mavianne; Alper'e sana aldık o evi dedim panikledi ben küçüğüm tek başıma oturamam diye :) Bizimde niyetimiz yok şimdilik. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  14. Avustralya'yı ben de çok sevmiştim, özellikle de krem renkli çocuğu.
    Eviniz de hayırlı olsun, oturmasanız da huzur getirsin.

    YanıtlaSil
  15. Canım merhaba;
    öncelikle ben de eviniz için hayırlı olsun diyorum. Kura kısmını da atlatmışsınız neyseki..Alperle yine çok güzel zamanlar geçirmişsiniz.sıcak çikolata fikri de harika o zaman geldiğimde alperle sıcak çikolata içeyim ben de sen de Mocka iç:)Avustralya filmini ben de merak ediyorum sen şimdi beğendim ağladım falan deyince de daha bir merak ettim.biz de bu akşam izleyelim onu bari..öpüyorum kocaman sizi..Biz telaştan geldiğimizde indirimlerden pek yararlanamadık ama sen güle güle kullan canım aldıklarını.assortie de çok güzel şeyler oluyor gerçekten de ben de seviyorum orayı:)

    YanıtlaSil
  16. Lacheen; çok teşekkür ederim. Amin canım.

    Tuğbacım; nerelerdesin yahuu? Özlettin vallaha :) Teşekkür ederim canım. Alper'e sıcak çikolata davetini ileteceğim hemen :) Öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  17. merhaba ben ısılın arkadası Emine ya alper cokkkk tatlı çizgi film kahramanı gıbı valla...Allah bağışlasın.Evinde hayırlı olsun saglıkla yasarsınız ıcınde ınsallha..

    YanıtlaSil
  18. merhaba ben ısılın arkadası Emine ya alper cokkkk tatlı çizgi film kahramanı gıbı valla...Allah bağışlasın.Evinde hayırlı olsun saglıkla yasarsınız ıcınde ınsallha..

    YanıtlaSil
  19. Emine; hoşgeldin. Çok teşekkür ederim iltifatın için.. Aminnn

    YanıtlaSil
  20. eviniz hayırlı uğurlu olsun.içinde hep güzel şeyler yaşansın.
    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  21. Smilena; çok teşekkürler. Aminnn...

    YanıtlaSil
  22. a alevcim yeni eviniz hayırlı olsun, sizi yürekten tebrik ediyorum :) bu zamanda boyle yatırım yapmak çok hoş bişi, senle de konustugumuz gibi para biriktirmek gerek değil mi alevcim yaww...

    YanıtlaSil
  23. Flame merhaba..sanki geçen gün ben sizi minibüsten inerken gördüm yahya kaptana giderken bim in oralarda falan benzettim ama..bilemiyorum..oralarda mı oturuyosun kuzum..bu arada yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun çok sevimli..gelin şanslı evi şimdiden hazır:))bu evler nerde bu arada

    YanıtlaSil
  24. Pınarrrr; aaa biziz o biziz kesin :) çok sesimiz mi çıktı dolmuşta yoksa :))) Teşekkür ederim. İnşallah bizde şanlı oluruz :P

    Evler eski İstanbul yolu üzerinde şehir merkezine 1.5 km mesafede.

    YanıtlaSil
  25. hadi yaa..alperi tanıdım uzaktan:))minibüste değildim kuzum tam inerken gördüm sizi ne göz varmış bendede:))bak artık ünlüsünüz takipteyiz hee ona göre:))..yakın oturuyoruz hergün o yolu arşınlıyorum bende..
    bu evlerin web sitesi falan var mı bana mail atarsan sevinirim..bide ödemeler falan nasıl kurayla mı çıkmama riski var mı bende düşünüyorum böle bişi bi bilgim olsun..

    YanıtlaSil
  26. Pınar; Alper'e dedim bende ünlü olmuşsun diye :) Yaşasın zengin olucazz dedi :))) Evle ilgili mail atıcam sana birazdan...

    YanıtlaSil
  27. Eviniz hayirli ugurlu olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  28. teşekkür ederim Serrose.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...