Çarşamba, Nisan 29, 2009

Bu haftanın filmleri..

Bu aralar hiç keyfim- iz yok..
Aynı binada oturduğumuz kiracımızla bazı tatsızlıklar yaşıyoruz..
Allah büyük kimin haklı olduğu belli ama canı sıkılıyor işte insanın..
Kanunlarda evsahibi yerine kiracıdan yana olunca yapacak pek birşey kalmıyor..
Sabredeceğiz..
Beni üzen kayınvalidem ve kayınpederimin bu durumu kafalarına takıp üzülmeleri..
Onlara birşey olacak diye korkuyoruz biz!
Neyse ki birbirine bağlı bir aileyiz de destek oluyoruz, güç veriyoruz birbirimize..

Neyse bu tatsız konularla boğuşurken elime taa uzaklardan bir paket geçti ve yüzüm biraz olsun aydınlandı. Onu yarın detaylı olarak yazacağım şimdi sıra son zamanlarda izlediğim filmlerde..



Yedi Yaşam (Seven Pounds) : Son zamanlarda izlediğim ennn güzel filmdi diyebilirim. Son 15 dakikaya kadar sıradan bir film gibi gözükse de sonu öyle güzel bağlanıyor ki şaşıyor insan. Mutlaka izleyin hatta kaçırmayın derim ben :) Söylemedi demeyin! Will Smith'in olduğu film kötü olmaz demiştim filmi alırken yanılmamışım..







Bakış Açısı (Vantage Point) : Klasik bir Amerikan başkanı kurtarma öyküsü. Ben Lost'un yakışıklısı (Jack) Matthew Fox için izledim filmi ama hızlı temposuyla sıkmadı hiç. Keyifli bir filmdi. Jack sevenler izlesin diyeceğim ama burada pek hoş bir karaktarde değil. Benden söylemesi..








Kehanet ( Knowing) : Bir çok kişiden güzel diye yorumlar duyunca teredüt etmeden izlemeye koyuldum ama beni hiç sarmadı film. Bu da klasik bir dünyanın sonu geldi filmlerinden biri. Zaten bu ihtimal beni hep korkutmuştur o yüzden filmi de çok basit buldum ve sevemedim. Ama bu türden hoşlananlar da olabilir tabi. Zevk meselesi..







Zoraki Tatil
(Four Christmases) : Benim için tam bir vakit kaybıydı. Romantik komedi yapmaya çalışmışlar ama vasatın üzerine çıkamamış bir film. Vince Voughn ve Reese Witherspoon birbirine de hiç yakışmamış ayrıca. Bir daha sevgili rolü vermesinler onlara. Heyy yapımcılar duydunuz mu? :))





Şimdilik benden bu kadar..
Benim ruhumda bir kasvet var..
Hava da da öyle..
Yarın güzel bir gün olsun..
Umarım..

9 yorum:

  1. Bu kiracı meselesini boş vverin canım böyle can sıkıcı insanlar illaki buluyor insanı. Onlar istediklerini yapıyorlar sen üzüldüğünle kalıyorsun. Bırakın onlar üzülsün. Tavsiye ettiğin filmler güzele benziyor bende kehaneti merak ediyordum ama çok da iyi değil galiba. Bende bi ara seyredeceğim artık sıkıntıdan uzak neşeli günler diliyorum sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Flamecim
    Aynı derdi bizde çekiyoruz. Annemin kiracısıyla başımız dertteydi ama eşim el koyup işi çözdü. Allahtan çıkıyorlar (İnşallah)bizde annemin üzülmemesi için detayları ona anlatmıyoruz. Ama aynı apartmanda olunca zannediyorum bu imkansız
    umarım sonu iyi olur.
    Bu sene bir süre film seyrettik. Yedi Yaşam'ı çok istediğim halde kaçırdık.
    Sende beğendiğine göre en kısa zamanda seyretmeliyim.
    Kasvet burada ve bende de oldukça yoğun:(
    Geçeceği günü beklemekten başka çaremiz yok herhalde:))))
    çok çok öptüm canım

    YanıtlaSil
  3. Tüm sıkıntılar atlatılsın inşallah...
    Film önerileri için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Iclerinde sadece seven pounds u seyrettim ve harika bir filmdi
    Bu arada bir film seyretmistik, blindness haaaarika bir film.Etkisinden cok uzun sure cikamadigim ve uzun uzun dusundugum bir filmdi.Kesinlikle tavsiye ederim
    http://www.blindness-themovie.com/

    YanıtlaSil
  5. merhaba,
    seven pound adlı filmden çok sıkıldım,belki benim psikolojimle alakkalı ama inannın çok sıkıldım.will smithi sevmeme rağmen yarım bıraktım...
    bakış açısı adlı filmi ise severek syrettim..herkese de tavsiye ederim... sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. canım bende keyifsizim bu aralar havalardan olsa gerek.kiracı ile probleminiz en kısa zamanda çözülür inşallah daha fazla canlar sıkılmadan.
    yedi yaşamı merak ettim teşekkürler izlenimlerin için.

    YanıtlaSil
  7. Leydielif; çok teşekkür ederim desteğin için canım.. Maalesef bile bile üzülüyoruz bizde :( Aynı binada olmasak bu kladar etkilenmez insan ama kısmet böyleymiş :( En kötü ihtimal satacağız evi o kadar sıkıldık! Kehanet kötü bir film değil ama ben sıkıldım. Sende bir ara izle canım..

    Nzlgl abla vallah bizi en iyi sen anlarsın! Birde aynı binayı düşün! Offf ki ne offf. Ben annemler için üzülüyorum yoksa gerisi mühim değil bi şekilde çözeriz ama annemler yaşlı insanlar kaldıramıyorlar bu yapılanları! Allah bizimde sizinde yardımcımız olsun.. Yedi Yaşam'ı seveceğinden şüphem yok. Mutlaka izle. İstersen yollarım bile ben sana :)

    Pelincim sağol canım. Ammminnnn diyorum bende..

    Yeliz; filmi çok merak ettim. Oyuncuları çok başarılı mutlaka güzeldir. Kaçırmışım ben. İlk fırsatta alır izlerim canım. Sağoll..

    Esra Günüşen Ertuğrul; keyifli bir anda sabredip izle derim. Sonu çok güzel çünkü :0

    Ceyda desteğin için sağol. İnşallahh aşarız bu sıkıntıyı. Yedi yaşam tavsiye edilir :)

    YanıtlaSil
  8. Alevcim sıkma canını.. Çözülür problem her neyse.. O kadar çok birikti ki izleyeceğim filmler. Canım hiç istemiyor, bütün kış film izlemiş olmamızın etkisi var heralde.

    YanıtlaSil
  9. Nazocum sağol canım. Üzülmemeye çalışıyoruz ama elinde olmuyor bazen insanın. Oralarda çok film izledin ya doz aşımı olmuştur. Sen gez toz şimdilik gerisini boşver :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...