Pazartesi, Mayıs 04, 2009

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardı hani?

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır bizim geleneklerimizde ama gerçekte öyle olmadığını ailece gördük biz..
Ve dersimizi de aldık..
En kısa zamanda bu sorunu çözüp "mutlu ve huzurlu" yaşamımıza geri dönmek istiyoruz..
Kalbi fesatlıkla dolmuş ve kendine yapılan iyiliğe kötülükle cevap veren hasta ruhlu insanlar! umarım bizden uzak durur..


Canım bu konuda daha fazla yazmak istemiyor..
Ben sıkıntılı bir haftasonu geçirdim anlayacağınız. İnşallah sizlerin hayatında herşey yolundadır..

Not:
Bu sıkıntılı süreçte Alper yine tavırları ile alkışı haketti. Büyümüşte küçülmüş çocuklardan değil ama olgun ve anlayışlı bir küçük adam. O'nu anmasam olmazdı :)

20 yorum:

  1. alevcim maalesef öyle canım.boş ver canını sıkma.uzak dur yeter öyle insanlardan.kahvenin kokusu buraya kadar geldi.bende yanında çikolatayla çok severim...
    öptüm sizi

    YanıtlaSil
  2. Pammuk: boşver canım benim üzmesinler sizi!fesat insanlara hiiiç fırsat verme bile..

    YanıtlaSil
  3. canım malesef hayatta bu tür insanlarla da karşılaşıyoruz
    üzgünüm
    kötü günler geçirmene
    umarım herşey yoluna girer
    biran önce moralin düzelir

    YanıtlaSil
  4. inşallah canım inşallah senden ve ailenden uzak durur o hasta ruhlu insanlar,üzme kendini en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle olayların..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Zaman zaman insanların fesat ve değeri hak etmeyenleri ile karşılaşıyoruz malesef. O an diyoruz ki bu son bir daha asla gereğinden fazla değer vermeyeceğim kimseye, ama malesef aynı hataları tekrar tekrar yaşıyoruz. Bizim gibi iyi niyetli insanların sıkça yaşadıkları şeylerdir bunlar. ne diyeyim canım, daha beterleri ile karşılaşmamanı dliyorum. Alperi ve seni çok öpüyorum. canını fazla sıkma ve de "hoşça"kal lütfen...

    YanıtlaSil
  6. Boşver sevgili Flame...Boş ver...
    Al birini,vur ötekine!

    YanıtlaSil
  7. alev, tatsız günleri bir an önce atlatırsınız umarım..

    YanıtlaSil
  8. flamee sıkma canını,üzülme :(
    bi kahve yap kendine keyfin yerine gelsin :)

    YanıtlaSil
  9. Böyle insanlar malesef hayatta istemesek de karşımıza çıkıyor!Önemli olan onların bizi üzmesine,yıldırmasına izin vermemek!Ve en güzeli onlarla görüşmemek,onları düşünmemek!Umarım güzel günlere ulaşırsın bir an önce:)

    YanıtlaSil
  10. Geçecek,sıkma canını,böyle durumları atlatmak zaman alabilir.Ama sabır ve pozitif düşünerek kendini sakinleştir.sevgiler canım

    YanıtlaSil
  11. Alevciğim bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim. Üzülmeyin artık.. Karşı tarafın umrunda değildir eminim.. Öpüyorum Alper'i ve seni..

    YanıtlaSil
  12. canın bayağ sıkılmış anlaşılan, sağlıktan daha önemli bir şey yok hiç takma kafana

    YanıtlaSil
  13. canım boşver sıkma canını, hep var bu tipler, hep de var olacaklar...malesef

    YanıtlaSil
  14. Bunlar yaşanmasa adına hayat denmiyor herhalde.
    Sen yeterki takma ki onlar kazanmasın
    Öptüm seni ve Alper'i

    YanıtlaSil
  15. hayat zorluklarını herkese farklı tarzda yansıtıyor.herkesin taşıyabilecegi türde.sıkma canını bak dağ gibi taş gibi oğlun var yanında.

    YanıtlaSil
  16. canım benim ya!ben de anlatmıştım ya 17 nisan tarihli yazımda, seni aynen anlıyorum.boş ver de diyemiyorum, boşverilmiyo bazı şeylere.ağzına geleni say boşalt içini valla benim öfkem geçmedi hala.neyse gene ağzımı bozacam.sevgiler flame kaçıym ben.

    YanıtlaSil
  17. Aaa elevcim ne oldu yahu neden sıktın canını sen böylee..o dediğin insanlardan nasıl da çok var etrafta ıyyy..en güzeli uzak durmak..sanki başka dünyaya aitmiş onlar diye düşünmek.umarım hemencik geçer sıkıntın canım..alperciğim de ne güzel destek olmuş yine sana ona hayranım zaten gerçekten olgun bir çocuk o. çok şanslısın..sıkıntın geçsin diye sana kocaman bir öpücük yolluyorum sana.yanında olsaydım daha iyi olurdu ama yine de sen mutlu güzel şeyler düşün olur mu:)sevgiler canım

    YanıtlaSil
  18. Alevciğim
    kötülüklerin ve üzüntülerin sizden uzak olması dileğiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Alevcim stildirektörü.blogspot diye geri dönmüş eda suner. İnsanlara canımlı cicimli yaklaşıp kuyularını kazan biri net bagımlısı bri yelize yaptıkları ortada. Hepimizin basına gelebilir. dikkat edelim lütfen.

    YanıtlaSil
  20. ben bu yazıyı atlamışım şimdi okudum...hepimizin kendine göre sıkıntıları Alevcim,ama inan ki blog arkadaşlarımın arasında benden daha müşgül durumda olanı yoktur.İki gün önce işten çıkmak zorunda kaldım mesela...Ne yapacağımı bilmiyorum.Genede yaşamaya çalışıyoruz.Sıkma hiçbir şeye canını emi.Sevgilerimi yolluyorum sana...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...