Cuma, Mayıs 15, 2009

Hacivat - Karagöz gösterisi..

Merhaba..
Ben iyiyim, Alper de..
Keyifsizliğim biraz azaldı..
Hayatın devam etmesi iyi mi kötü mü çözemedim henüz..
Ama ediyor işte..
Bize soran yok..

Çarşamba günü Alper'in anasınıfında "Aile katılım çalışması" vardı. Her veli haftanın belli günlerinde okula gidip deney yaptı, hikaye anlattı, yoğurt mayaladı, kek yaptı ve bunları çocuklarla paylaştı. Bizim evde de görev Babaya düştü. Geçen yıllarda görümcemin eşi kızı Işıl için hacivat - karagöz sahnesi hazırlamıştı. My Koo'da bunu fırsat bilip okulda gölge oyunu sahnelemeye karar verdi.



Alper ile birlikte provalar yapıldı ve çocukları kahkahaya boğan bir gösteri düzenlendi sınıfta. Ben okula gidemedim ama kamera kaydını izledim ve çocukların eğlendiğini gördüm. My Koo şıpır şıpır ter dökmüş ama buna da değmiş. Bu vesile ile çocuklar hem Hacivat ile Karagöz'ü tanımış oldu, hem de keyifli dakikalar yaşadılar..



Her çocuk gibi Alper'de anne yada babası okula geldiği zaman acayip heyecanlanıyır. Yüzünde gülücükler açıyor ve belli ki bizimle gurur duyuyor..

7 yorum:

  1. Flamecim, canim benim, ben sana nasil tesekkur edeyim bilemedim, zarfini actigimizdaki mutlulugumuzu bir bilsen :)) Kocaman bir supriz yaptin bize :)) Bu arada esim ozellikle tesekkur ediyor :))

    Seni ve Alper'i kocamaaaaan opuyorum :)) Bu hafta postan yola cikiyor :))

    Bu arada fotograflar harika, keyifli bir gosteri izlemelerine savindim, ustelik esinin hazirlamasi harika bir sey :)) Flamecim hayat ne kadar zor olsa da yasamaya deger, hic bir anini iskalamaman dilegiyle :))

    YanıtlaSil
  2. Canım sanırım böyle sıkıntılar,bazen tatsızlıklar olmasa bir sonraki günün iyi olması için gayret göstermeyiz.Hayat böyle birşey gerçekten.Eminim sende kısa bir süre sonra daha moralli hissedeceksin kendini.Kendini özletme :) hep yaz. Etkinliğe bayıldım çok da öğretici olmuş bencede. sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir şey!!!Eşinin ağzına sağlık. Hem eğlenceli hem de öğretici olmuş:) Alper gerçekten çok şanslı! Daha iyi olmana sevindim. Mutlu haftasonları!

    YanıtlaSil
  4. mrb biraz daha iyi olmana sevindim Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.
    ne kadar güzel bir okul bu ya ve eşiniz ne kadar güzel bu konuda çalışmış ve oğlu için böyle bir gösteri hazırlamış çok şanslı bir çocuk Alper ve de çok tatlı
    Allah mutluluğunuzu bozmasın
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. canım ne kadar güzel
    çocukların mutluluğu herşeye değer

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Alevcim;
    valla ne zor bu işler yahu okulda. Anne babaya çok iş düşüyor eskiden böylemiydi. bir toplantıya gelinirdi okula.ama tabi böylesi daha iyi.okudukça benim de hoşuma gidiyor. hacivat karagöz fikri de çok iyiymiş.güzel zaman geçirmiş çocuklar belli.öpüyorum kocaman.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
    ekliycegim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...