Cuma, Mayıs 22, 2009

Strawberry alışverişim

Strawberry'yi bilmeyen var mı?
Sanırım yoktur ama ben gene de anlatayım size..
Honk Kong üzerinden kozmetik, cilt bakımı, saç ve parfüm alacağınız güvenilir bir site. Hem de Türkiye fiyatlarından % 20 - %70 daha ucuz. Makyaj ve Kozmetikte kargo ücreti de yok! Sadece parfüm alışverişlerinde aldığınız ürünün %10'u kadar ek bir ücret alıyorlar ama Türkiye'deki fiyatlarla kıyasladığınızda komik oluyor genede..
Sanal Kart ile alırsanız aklınızda takılmaz. Ben öyle yapıyorum mesela..
PTT aracılığıyla en geç 10 gün içerisinde elinizde oluyor ürünler..



İşte bu da kutusu. Ben kendi kendime hediye gönderecek kadar şımardığım bir anda sipariş vermiştim..



Sarah Jessica Parker'ın Lovely parfümü (50ml) burada 128 lirayken ben 50 liraya aldım. Calvin Klein parlatıcı kırmızı tonlarında lipgloss 13.5 gibi komik bir fiyatla benim oldu. Lancome'un turkuvaz farı ise ne zamandır aklımdaydı. O da 49 yerine 22 liraya mal oldu bana..




Bir de Tweezerman'ın 'fast lash' kirpik uzatıcı maskara siperişi vermiştim. 25 liraya. Fotoğraflarda gözüktüğü üzere bozuk yada problemli çıktı. Mail ile bildirdim ve 1 hafta içerisinde para iadesi yaptılar ve bir daha ki alışverişime özel %50 indirim uygulayacaklarını söylediler.

Türkiyeye çok satış yaptıkları için Türkçe internet siteleri mevcut. Hem maillere de Türkçe cevap veriyorlar. İlk siparişte de Stila marka far, ruj, allık tarzı hediye yolluyorlar. Siz de benim gibi her alışverişinizde farklı mail adresi verip bu hediyelerden faydalanabilirsiniz! Üç ürün alışverişinde %5'lik ekstra bir indirimde uygulayan, müşteri memnuniyetine önem veren bir firma..



Bu da yeni siparişim. 26 Mayıs'a kadar 1 alana 1 bedava kampanyası yapmışlar. Türkiye'de 40 ml fiyatı 147 Lira. Strawberry'de ise Bvlgari Notte sadece 86 Lira. Kargo ücreti ile 95'e geliyor. Ben bir arkadaşımla ortak aldım ve kişi başı 47 Liraya geldi. Ürün önümüzdeki hafta elimizde olacak. Şimdiden heyecan bastı beni..

Sizin de aklınızda olsun..
Benden söylemesi..

14 yorum:

  1. Alevcim merhaba aradan sonra ilk yorumum sana olsun :)
    Güzel günlerde kullan canım.. Ben biraz fazla depoladım gelirken. Uzunca bir süre almayacağım zira kocacık da aldırmaz artık.. Malum eşya alıyoruz artık :))

    YanıtlaSil
  2. Bende Turkiyede yasarken bu sayfadan siparis verirdim Ozamanlar sanal kartta yoktu , cok sukur sorun yasamadim.

    Turkiyedeki fiyatlar var ya tuylerimi urpertiyor ve aglamak istiyorum . Bukadar da olmaz yani.Sebebi ne diye dusunurum hep , vergiler mi cok yuksek acaba yabanci urunler icin ?

    Gecen gun Gap ten kemer aldim 4 dolar , cliniuqe gunes kremi aldim ebayden 10 dolar.Ben artik Turkiyede hayatta alisveris yapamam.Valizimi listelerle yapiyorum-birsye unutmamak icin
    TENRIKLER yolunu bulmussun :) Gule gule kullan , misssler gibi kok :))

    YanıtlaSil
  3. yaa heryerin parfüm oldu senin.miss gibi kokuşup geziyorsun yani.daha geçenlerdede aldın 30 ml 30 tl'den yanlış hatırlamıyorsam.
    bende kayınvalide gibi aldıklarınımı saymışım hahayttt.güldüm kendime:))

    YanıtlaSil
  4. Flamecim iyi gunlerde kullan cicilerini :)) rimelinin bozuk cikmasina uzuldum ama degistirmeleri ve %50 indirim uygulamalari gercekten cok guzel, sistem harika gercekten :))

    YanıtlaSil
  5. Hepsi harikaymış,iyi günlerde kullan...
    Mutlu pazarlar...Ev şimdi miss gibi kokuyordur....

    YanıtlaSil
  6. aldığın ürünleri güle güle kullan canım. bende o siteyi biliyorum ama o kadar ucuz olunca acaba güvenilir mi diye soramadan edemiyorum. özellikle de parfümler. gerçekten orjinal mi? biliyorsun piyasada orjinal ambalajda bir sürü sahte parfüm satılıyor ya....

    YanıtlaSil
  7. çok kıskandım, lohusalık geçti, kendime vakit ayırma zamanım geldi artık bunu hissettim senin yazıyı okuyunca...

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım iyi günlerde sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. bu siteyi biliyorum da güvenemiyordum..çok iyi yazdığınız..

    YanıtlaSil
  10. aa. benim bilmediğim bir şey daha :))) !!!!
    daha doğrusu çok site var malum.
    ama fiatlar muhteşemmiş. harikasın canım.
    iyi günlerde kullanmanı diliyorum.
    svglr.

    YanıtlaSil
  11. ben de bu siteden alisveris yapiyorum ve cok memnunum, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum hem urunler daha ucuz hem de guvenilir bir site..

    YanıtlaSil
  12. slm rimel bozuk çıktı demişsiniz ama rimel bozul değil sadece fiber onlar tüy tüy duruyor uygulaması ise söyle :))) maskarayı tek kat sürüyorsunuz ardından fastlash uyguluyorsunuz tüy tüy duruyor ve ardından maskarayı tekrar uyguluyorsunuz ve kirpiklerinize inanamıyorsunuz en pahalı maskara bile bu kadar yapamaz benden kullanacak olanlara tavsiye... bozuk değil aklınızda olsun :)))

    YanıtlaSil
  13. slmm :) şimdi dikkatimi çekti fastlash maskara değil onu maskara gibi beklemeyin onlar fiber tüy tüy :))) bu konuyu okuyunca bozulmuş sandığınız fastlash aslında sapasağlam nasıl uyguluyorsunuz
    http://www.youtube.com/watch?v=YYHesjniZqA
    bu linkte var maskara sürüyorsunuz ondan sonra bu tüy tüy olan maskara ardından bir kat daha normal maskara ve süper kirpikler aklınızda olsun kızlar....
    almak isteyenlere tavsiye ederim... çünkü hiç sevemediğiniz bir maskarayı bile size sevdirir...

    YanıtlaSil
  14. Adsız ve Moda Kraliçesi; fotoğrafta görünen dışında tüp tamamen kuruydu ve maskarayı çıkardığımda neredeyse tamamı dışarı dökülüyordu zaten. Bozuk olmasaydı para iadesi yapıp ürünü neden bende bıraksınlar ama değil mi?? Ve o çoktannn çöpü boyladı :pp

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...