Cuma, Ağustos 28, 2009

Limango siparişimde son durum..

Limango'dan pek beğenerek sipariş verdiğim küpelerin yanlış geldiğini yazmıştım daha önce..

Limango ile irtibata geçtiğimde bana ürünleri bize geri yollayın, biz de size yenilerini yollayalım demişlerdi bende kabul edip hemen iade ettim tabi. 10 günlük bekleyişten sonra bir kaç gün daha geçti böylece..

Sonra Limango'dan yeni bir telefon aldım. Küpelerin aynısının olmadığını ama bir benzerini yaptıklarını çok kibar bir model olduğunu söylediler. Bende ellerinde aynı model yoksa siparişimi iptal etmelerini istedim. Küpeleri aldığım firmanın jest olarak kolyesini de yaptığını, fiyat farkı talep etmediklerini ürünleri gördükten sonra karar vermemi istediler. Beğenmezseniz yine ödemeli olarak geri iade edebilirsiniz dedikleri için son bir şans daha verdim.

2 gün sonra yeni!! ürünler elime geçti. İnci küpe yanlış olarak gönderilenin aynı, siyah olan ise 2-3 milim küçültülerek yollanmış ve kolye ucu falan da yok ortada! Hemen telefona sarıldım {Telefon ile konuştuğum kişi kibar ve sürekli çözüm önerileri getiren bir beydi ama sonuç sıfır} ve gelen ürünleri beğenmediğimi geri iade etmek istediğimi söyledim. Tamam dediler. Bir kaç gün sonra kredi kartımdan kontrol edeceğim bakalım ücret iadesi yapmışlar mı? Şimdilik beklemedeyim..

Tuhaf olan ellerinde olmayan ürünleri firmalara güvenerek satışa çıkarmaları..
Ya tutarsa mantığı ile çalışıyorlar sanırım ya da bana öyle denk geldi..
Bir daha alışveriş yaparmıyım bilmiyorum, zaman gösterecek onu da..
Gerçi benim bir zararım olmadı 3 kez kargo ücreti ödemek zorunda kalan onlardı ama sinirlerim bozuldu azıcık..

9 yorum:

  1. İlk gönderdikleri küpelerle senin siparişin arasında dağlar kadar fark var. Yanlış hatırlamıyorsam o küpelerin normal satış fiyatı yaklıaşık 100 lira yazıyordu, 35 liraya inmişti. Gönderdikleri küpe ise 3 lira bile etmez. Ayrıca yanlışlıkla göndermişiz diye birşey yok. Sana gönderdikleri zaten satışta bile değildi ki.. Benzerini kakalamaya çalışıyorlar kısaca, yok böyle bir mantık..
    2. olayda aynı mantık üzerine kurulu. Bıktırma taktiği sanırım.
    Neredeyse herşeyini internetten alan bir insan olarak benim için Limango bitmiştir.Çok basit firmalardan da alışveriş yaptım ama böylesiyle karşılaşmadım canım :) Sen de paranı al ve dön totonu Limango'ya!

    YanıtlaSil
  2. Nazo; evet kesinlikle bedava verseler bile takmam ben o küpeleri :) Zerafetten eser yoktu. Bende internetten çok alışveriş yapıyorum ama bu ilk ve son olur umarım..

    Parayı alayım da döneceğim zaten totoyu :)

    YanıtlaSil
  3. bir de söyle kepaze etiim sizi internette ayağınızı denk alın de :)

    YanıtlaSil
  4. ben de gecen gun bısı begendım ama senın yazın aklıma gelıp vazgectım. bence bu yaptıkları yanlarına kar kalmamalı. sonucta sen aldın.. vermek zorundalar! nazosun dedıgı gıbı..bıtmıstır!

    YanıtlaSil
  5. yaa benim gubuş bu ibi durumlardan dolayı,birde kredi kartı nosu verildiğinden dolayı internetten sipariş verdirmiyor hiç bir şey için.
    yani bu güne kadar tek bir çöp bile almadım.
    ve bu güne kadarda kredi kartım hiç olmadı zaten:((

    YanıtlaSil
  6. alışverişkolik (:30 Ağustos, 2009 05:38

    Yok artık..
    Özrü kabahatinden büyük hesabı.
    Neyse canım.bozma sinirlerini :)
    3 kez kargo ödesinler de görsünler kar elde etmeyi düşünüp insanları kanıdmraya çalışmayı :)

    YanıtlaSil
  7. Funda; dedim zaten :))

    Sihirlicim; sanal kart ile alışveriş yaptığım için sorun olmuyor.. Ne kadar istersem o kadar para yüklüyorum sonra hesap sıfırlanıyor. O yüzden sorun yok :)

    Alışverişkolik; inşallah akılları başlarına gelir ama sanmıyorum ben :(

    YanıtlaSil
  8. Hangi telefondan ulaştınız acaba? Limango'nun sitesinde verilen telefonu arayınca voice mail çıkıyor ve benim bozuk gelen bir saat için acilen onlara ulaşıp şarlamam gerekiyor.

    YanıtlaSil
  9. Femme Noir; öncelikle geçmiş olsun :( Eğer ofiste kimse yoksa telefona voice mail çıkıyor. Cumartesi diye kimse yoktur belki . Endişelenme ama iade de sorun yaşatmıyorlar. Senden faturanın altındaki iade bölümünü doldurup kargoya vermen istenecektir muhtamelen. Karşı taraf ödemeli yolla mutlaka. Ben aradığımda da hep bir bey çıktı telefona sanırım tek kişi çalışıyor :( Adını hatırlamıyorum ama..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...