Çarşamba, Eylül 16, 2009

Yeni bir Strawberry siparişi daha..

Ödemeleri $ üzerinden alan Strawberry TL'ye geçişini kutladığını belirten bir mail göndermişti. Benim bu maili karşılıksız bırakmam tabi ki mümkün değildi! Siparişi hemen verdim ve dün elime ulaştılar..

Sarah Jessica Parker'a olan aşkım Lovely parfümü ile iyice arttı. Bayılıyorum kokusuna. Geçenlerde 50 ml almıştım ama 30 ml 33 TL olunca yedeklemek istedim. Eco Tools ve Elf fırçalardan sonra fırçalara daha çok ilgi duymaya başladım. Önceden de kullanıyordum ama makyaj bloglarında ballandıra ballandıra anlatılan fırçaları gördükten sonra yenilemek istedim evdekileri. Hazır alışveriş yapıyorum Benefit'in yamuk eyeliner fırçasını {20 TL} da deneyeyim deyip onu da ekledim sepete. Smashbox' eyeliner'a gelince ne zamandır krem eyeliner arıyordum 3'lü eyeliner'ı görünce {43 TL} de denemek istedim. Pırıltılı bir yapısı var. İnşallah memnun kalırım. O'da eyeliner fırçası hediyeliymiş. Fırçalara boğuldum resmen..

Bunlarda Strawberry'den hediyelerimmmm! Makyaj paletindeki farların hepsi pırıltılı, renkler çok canlı ve hoş. İyi ki almışım..


Blogta'da yazayım da eğer kendimi tutamazsam yüzüme vurun! 2010'a kadar kozmetik harcamalarına son veriyorum. Eldeki stoklar bitsin, hafifleyeyim biraz. Umarım başarabilirim..

7 yorum:

  1. bu konudaki en büyük destekcin ve takipcin ben olabilirim alevcim :)) biliyorsun bugun 7. haftam dolu :PP her yerde söyleyip, tutuyorum kendimi.. valla bakmayın kusuruma :P

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan!
    2010 a pek bişi kalmadı ama oda bişidir:))

    YanıtlaSil
  3. alev bakalım dayanabilecekmisin:)))Far paletine bayıldım şahane, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  4. SEN ALIŞVERİŞ YAPMAZSAN KOZMETİK SEKTÖRÜ ÇÖKER BENCE 2010 DA

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım hepsi süper görünüyor

    YanıtlaSil
  6. Gule gule kullanmak nasip olsun ins.. Sevgiler medinem

    YanıtlaSil
  7. Strawbery'nin tl'ye geçişi pek de iyi olmuş Alev'cim. Eminim eşinde son derece mutlu olmuştur bu geçiş için yaptığın harcaman nedeniyle :)))

    Şu son indirim günleri nedeniyle eşi tarafından yakında butik açacak denen bir kadın :)))

    Ammmaaaan. Pek de iyi olmuş. İyi günlerde kullan hepsini. Bu arada parfümü de merak ettim doğrusu.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...