Pazartesi, Ekim 05, 2009

Yeni filmler..

Bir süredir film izlemeye vaktimiz yoktu..
Bu haftasonu hava o kadar kararsızdı ki bizde kendimizi filme verdik..
Zaten ya hiç film izlemeyiz ya da başladık mı devamı gelir..
Huy işte :D



Gerçek bir hikayeden uyarlandığı için açıkçası beni dehşete düşürdü bu film. Özellikle bir anne olarak başka bir annenin dramını izlerken gözyaşlarıma hakim olamadım. Angelina Jolie'nin neredeyse tek başına üstesinden geldiği "Sahtekar" filmi kaybolan oğlunu arayan, bulabilmek için polis teşkilatı ile mücadele eden bir annenin dramını anlatıyor. Oldukça etkileyici bir film..



Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Conelly, Bradley Cooper ve Scarlett Johansson'un başrolünü oynadığı "Erkekler ne söyler, kadınlar ne anlar" zengin oyuncu kadrosu ile resmen şölen yaşatıyor. Kadın erkek ilişkileri üzerine mesajlar veren keyifli bir film. Başları sıkıcı gibi geliyor ama ilk yarım saatinden sonra daha da eğlenceli bir hal alıyor..



Julianne Moore ve Mark Ruffalo'nun başrolünü oynadığı "Körlük" beni hayal kırıklığına uğratan bir film oldu. Tavsiye üzerine izledim, bir yerlerden bir şeyler çıkar diye bekledim ama ıııhhhh. Vakit kaybıydı bizim için. Konusu ne diye merak ediyorsanız eğer bulaşıcı hastalık haline gelen körlük tüm şehri sarıyor. Film boyunca bir anda kör olan insanların yaşadığı kargaşa ve dram anlatılıyor. Ve öylece bitiyor film.



Sandra Bullock ve Ryan Reynolds'un başrolünü paylaştığı "Teklif" klasik bir romantik komedi. Vize problemi yüzünden sekreteri Andrew'u yalancı evliliğe ikna etmeye çalışan otoriter kitap editörü Margaret'ın eğlenceli hikayesini izlerken eğleniyor insan. Andrew'un ailesi ile tanışmak için gittikleri Alaska ise insanı resmen çağırıyor..

Şimdilik bu kadar..
Devamı gelecek :p

3 yorum:

  1. changeling ve proposal! ikisinide izlemek istiyorumm..
    he's just not into you ise izlediğimde beğenmiştim.

    körlük ise karşıma çıkarsa ilzemeyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. alışverişkolik (:05 Ekim, 2009 22:03

    CHANCELING ve HE'S JUST NOT INTO YOU izlediklerim arasında,beğendim..

    TEKLİF ve KÖRLÜK izlenmeyenler listesinde.. Ve;sanırım KÖRLÜK izlenmeyenlerdeki yerini koruyacak :)

    YanıtlaSil
  3. chanceling ve körlük ikisini de izledim. fakat dediğiniz gibi körlük hayal kırıklığı idi..chanceling beğenerek izlediğim bir filmdi. angelina joli 'nin performansı çok iyiydi..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...