Çarşamba, Şubat 03, 2010

Diyette 13. Hafta..

Bu hafta 500 gr vermişim..
700 gr yağdan gitmiş..
100 gr kas ve su da artış olmuş..
Moralimi bozmayayım diyorum ama hevesim kırılıyor azıcık..
Oysa yaz'a kadar vermem gereken 15 kilo daha var..
İnatla devam..
Pes etmek yok!!

18 yorum:

  1. Alevim sakın ha
    olur böyle şeyler bu kadar hafta dayanmış bu kadar kilo vermişsin geri dönmek yok artık.Hiç moralini bozma yaza daha çoook var
    öptüm canım

    YanıtlaSil
  2. Hazır başLamışsın bencede bırakma.. Bende spor yapıp göbeğimi eritiyim diorum bi iki yapıorum ama gerisi gemio inş. yaza kadar eski haLine dönücek : p

    YanıtlaSil
  3. Canımm bencede sakın,daha yaza 4-5 ay var sıkma canını 15 olmaz 10 ama sağlıkla olsun öptüm seni :))

    YanıtlaSil
  4. Motivasyon çok önemli, ama 500 gram aldığını düşünsene vermek güzel, gram gramda olsa, sonuçta bu kilolar bir çırpıda alınmadı, zamanla alındı ve zamanla verilecek.
    :=)))Bende bu hafta 800 gram vermişim de, ama geçen hafta 200 gram almıştım..

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. alışverişkolik03 Şubat, 2010 18:33

    Aa,sakın Alevcim!
    Moral bozmak yok. Sen 3 ayda 11 kilo verdin. Yaza 5 ay var,eminim verirsin hedeflediğin kadar. 3 ayda 11 kilo!! Herkesin harcı değil bu azim. :) Nazar payı olsun :)

    Öpüyorum canım.
    Başarılar

    YanıtlaSil
  6. biliyosun özellikle bu yazılarını daha bi dikkatle takip ediyorum alevcim :) sen şu kadar gitti deyince sanki ben veriyomuş gibi mutlu oluyorum! :) gerçi benim kendimce vermem gereken 3 kilocuk var ama, özellikle kendine bakan bakımlı insanlara hayranımmmm... o sebeple alevcimmm: "devammm! kim tutar seniiii!"
    sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  7. Alevcim bırakma kendini sakın :)Ben burada seni izleyip gaza geliyorum diyete başlicam sen ne diyosun :) 700 gram yağ çok iyi bence bir haftada. Gelecek hafta çok daha iyisini bekliyorum senden. sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Alevcim inan laf olsun diye yazmıyorum bence süper gidiyorun,daha ne olsun.. bu kadar kilo verdin zaten.. bence çok başarılısın.. 36-38 bedende olmak durumunda değil herkes :)) bana bakıp teselli bul,benim yarımın erimesi lazım,nerde öyle 15 kilo filan:))

    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  9. sakın kırma direncini.ama zaten 3 ayda 11 kilo vermedinmi?bence lokum kıvamındasındır şu an .15 kilo daha verip direncin düşmesin sonra?
    ama sen dr konturolünde ve çok bilinçlisin işte yağlr sular verildi diye.
    ben inatla önce ve sonra istiyorum hatta şimdi bile istiyorum.
    daha zayıflarsan :
    önce -sonra - en sonra yaparsın:))

    YanıtlaSil
  10. bence kendini o kadar hırpalama çok güzel kilo verdin devamı gelecektir. Böylede güzel gözüküyorsun

    YanıtlaSil
  11. Bende yediklerime dikkat etmek, kilo vermek istiyorum ama her sabah yataktan kurt gibi acıkmış kalkıyorum, sen bu kadar yol almışken sakın vazgeçme

    YanıtlaSil
  12. Bence süper. Hem yağdan vermişsin hem de kas artışı olmuş. Bence süper. Zaen böylesi daha sağlıklı

    YanıtlaSil
  13. Nazlıgül ablacım pes etmek gibi bir niyetim yok. Benimki içsel bir çöküşün yazıya yansımasıydı. Geçti şimdi daha iyiyim :D

    Yıldızkız; sana da kolay gelsin. Yaz'a kadar gider inşşalahh..

    Nehircce; pes etmiyorum merak etme. Mola bitti, sayenizde moralde yerine geldi. Teşekkür ederim..

    Gücübe; sende dr kontrolünde diyet yapıyorsun sanırım toplamda kaç kilo verdin bilmiyorum ama benimki duraklama dönemine girdi şimdi. Kilo almadım bu dönemde ama 2-3 kez kilo veremediğim oldu :( Vermek tabi ki 500 gr da olsa iyi.. Teşekkür ederim yorumun için.. Sevgiler ve kolaylıklar diliyorum..

    Alışverişkolik; doktorumun da dediği gibi bir "duraklama" dönemi yaşıyorum canım :(( Moralim daha iyi şimdi.. İlgin ve desteğin için de çok teşekkür ederimmmm sana. Haklısın yaza daha 5 ay var!!..

    A.Gizem; desteğin için "kocamann" teşekkürler Gizemcim. Moral oluyor yazdıklarınız. Direncim ve hırsım artıyor. Devam tabi ki, devam..

    Esin; gelecek hafta için söz veremiyorum :PP ama elimden geleni yapacağım :D

    Pelince; bende zayıf değilim ki canım.. Fotolardan belli olmuyor sanırım ama "38" bedene inmek için 25 - 30 kilo fazlam vardı 11'i gitti ve daha epey yolum var. Desteğin için teşekkürler..

    Sihirlicim benim üst bedenle bir sorunum yok o yüzden fotoğraflarda kilom pek belli olmuyor :( Üst beden M alt beden XXL diyeyim sen anla :D Fotoğraf için baharı beklesen olmaz mı?

    Tosbağalar; çok teşekkür ederim..

    Burcu; vazgeçmek daha doprusu pes etmek niyetinde değilim umarım başarırım..

    Nilay; her hafta en az 1 kg vermek istiyorum ve tartıda bunu göremeyince hayalkırıklığı oluyor tabi.. Sağlıklı oysa..

    YanıtlaSil
  14. Canim benim nasilsin Flame'cim pek ozlemisim seni arkadasim..tebrik ediyorum seni rejime aynen devam ediyorsun, bende diyabet olduktan sonra 12 kilo verdim daha vericegim var ama nedense stabilize oldu her hafta gram gram gidiyor,tartiya binince uzuntu çokuyor aslinda hep mucadele etmek lazim bunu anladim eskiden ah veremiyom ne rejimi herseyi bosverip devam ediyodum yemege,artikin tek fark sabirla devam ediyorum bende aynen senin gibi yaza kadar veririm insallah, ama sen çok yol kattetin supersin boyle devam et arkadasim...opuyorum kocaman seni.

    YanıtlaSil
  15. bazen yavaslıyor sanırım normali bu, diyetisyenin ne diyor bu konuda? ne olursa olsun başlamısın bu kadar yol almışsın büyük başarı...kolay gelsin canım sana ve kilolarıyla ugrasan hepimizie

    YanıtlaSil
  16. bazen yavaslıyor sanırım normali bu, diyetisyenin ne diyor bu konuda? ne olursa olsun başlamısın bu kadar yol almışsın büyük başarı...kolay gelsin canım sana ve kilolarıyla ugrasan hepimizie

    YanıtlaSil
  17. Huriye; bende özledim senin yazılarını, tariflerini canım.. Evet diyette mücadele ve azim şart. İrade kırılırsa dönüşü zor çünkü :( Hep birlikte kilolardan kurtulur yaza epey incelmiş olarak gireriz umarım :D

    Çocukla Çocuk; diyetisyenimde bu kiloda bir süre kalmış olabileceğimi o yüzden kırılma noktası olduğunu söylüyor. Teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  18. Alevcim..
    bende bu hafta 300 gr verebilmişim.
    1 kilo yağdan gitmiş ama onların yerine kas ve su gelmiş..
    olabiliyor yani..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...