Pazar, Mart 21, 2010

Eyüp Sabri Tuncer alışverişi..

Eyüp Sabri Tuncer'in Kadınlar günü için hediye kampanyası vardı bende duyar duymaz! body splash pure love {Mavi şişe} siparişi vermiştim.

Diğerleri ise {Silky Touch serisinden body splash, body cream, body losyon ve antibakteriyel jel} hediye geldi..



Alalı epey oldu ama kampanya 25 Mart'a kadar devam ediyor. Siz de bu fırsattan yararlanabilirsiniz hala!

Deoların çiçeksi, şekerli kokuları var ben sevdim..
Krem, losyon ve antibakteriyel jeli henüz denemediğim için yorum yok!!

9 yorum:

  1. benim kokum en hafif olanını sectiğim pure love dı o bile inanılmaz kışlık ve gece kokusu gibi geldi alevcim... umarım seninkiler hafif ferahlatıcı kokular cıkar sanırım ben birine hediye edeceğim :P

    YanıtlaSil
  2. güle güle kokla şekerim:)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kokla şekerim:)

    YanıtlaSil
  4. alışverişkolik22 Mart, 2010 18:57

    Waaov süpermiş :)
    Güzel günlerde kullan hayatım..
    İyi haftalar.

    YanıtlaSil
  5. Alevcim anneme sırf senin blogda görüp resmini begenip Chopard sipariş ettim çilekten.Hiç tanıyıp bilmiyordum bugün geldi henüz açmadık annem ben istemem sat onu deyince acamadım jelatinli duruyor eğer çevrende sende koklayıp begenenen olur da almak isterlerse aklında bulunsun canım :)50 den satıp paraya çevirmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. A Gizem; Silk Touch olan bana daha çok hitap ediyor diğeri daha kışlık bir koku ama kullanabilirim sanırım ben. Sağlık olsun artık :(

    Nazpek; sağol canım..

    Alışverişkolik; kampanya devam ediyor sende al istersen :p

    MissEinstein; üzüldüm şimdi yaa :(( Twitter'da yazayım belki almak isteyenler olabilir. Çok güzel bir koku aslında ama denemek istemediyse yapacak bişey yok. Öpüyorum..

    YanıtlaSil
  7. Alevcim; ne kadar incesin bloguma twitter üzerinden gelen ziyaretçileri görünce ismimi aradım oradan gördüm blogu yazdıgını sağol canım ilgine. Aynı şeyi Kenzo parfüm içinde yaptı birisinde kokluyor hoşuna gidiyor alınca yok begenmedim diyor chopard wishi hiç açmadık birde koklanmak için açılan kenzomuz var ziyan olmasa bari :) Tekrar teşekkürler,sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Pembe şişeyi Victoria's Secret ın vücut losyonlarından sandım.. Nasıllar peki kokuları ? Ben tatlı kokulara oldukça bayılan ve sık sık tüketen birisiyim kalıcı olması çok önemli.. Tavsiye dermisin ?

    YanıtlaSil
  9. Beyaz Büyü; Victoria's Secret'ın kokuları kadar büyüleyici ve kalıcı değil. Çiçeksi bir kokusu var. Koku işi çok değişken gerçi ama ben özellikle pembe olanı sevdim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...