Pazar, Nisan 04, 2010

Çok Filim Hareketler Bunlar

Yılmaz Erdoğan'ın BKM Mutfak ekibi tarafından hazırlanan "Çok Filim Hareketler Bunlar" filmini izledik dün akşam ailece..

Patlamış mısır ve Coca Cola Zero'da eşik etti bana :p



Açıkçası filmi köşe yazarları yere göğe sığdıramamış olsalar da bana göre vasattı..
Komik sahneleri de vardı ama TV'deki skeçlerden bir adım ileri gidememişler..
Hayalkırıklığı yaşadım resmen!
Cumartesi akşamı daha güzel ve eğlenceli bir film izlemeyi tercih ederdim :(

İyi Pazarlar..

6 yorum:

  1. fikirler kişiden kişiye değişir ama ben çevremden hiç beğenen duymadım. o yüzden bugün gitmekten vazgeçtik, tv.de izlerim. zaten o kadar çok reklam yapıyorlar ki, fenalık geldi her yerde görmekten..

    YanıtlaSil
  2. Film hakkındaki yorumuna sonuna kadar katılıyorum.Ben de hayal kırıklığına uğradım,bir kez bile gülmedim nitekim çoğunluk da benimle aynı durumdaydı.Dilerim ilerleyen zamanlarda geliştirirler kendilerini.

    YanıtlaSil
  3. bende guvenılır bı elestırı beklıyordum fılme gıtmek ıcın...senın kı yeter bana .zaten cocukları bırakıp kırk yılda bı cıkabılıyoruz degecek bı fılm olsun barı..

    YanıtlaSil
  4. Eyvah eyvah seviyeyi çok yükseltti bence, herkes bu da öyle midir acaba diye gidiyor..Bende hiç iyi yorum duymadım , gitmem..

    YanıtlaSil
  5. ben tvdeki programlarınıda sevmiyorum.
    sürekli belden aşağı espiriler ,hep cinsellik üzerine şakalar,hiçbir bölümü yatak espirileri yapmadan geçmiyor.hiç hoşlanmıyorum ve çok basit buluyorum .eşim beni zorluyor ama sanırım kendisi yanlız gidecek.
    zaten komedi flmlerinden hiç hoşlanmıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Canım benim TV programımı izlemiş olman beni çok mutlu etti. Beğenmen de ayrıca mutlu etti. Çok teşekkür ederim canım.
    Bu arada film hakkındaki yorumlarına katılıyorum. Gitmedim ama fragmanlarda ki espiriler dışında espiri olduğunu düşünmüyorum. Sanırım gitmem. Hele Eyvah Eyvah tan sonra beğeni çıtam çok yükseldi. Muhteşemdi çünkü.
    Seni çok öpüyorum canım
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...