Cuma, Mayıs 07, 2010

İNDİRİMMMMMMM..

Loreal geçen yıl anneler günü sebebiyle %50 indirime girmişti!
Acaba bu yıl da girer mi diye bekliyordum bende!
Bu sabah telefonuma gelen mesaj sonrasında soluğu en yakın Loreal standında aldım!
Bakın bakalım neler almışım :p




Loreal Telescopic Carbon Black Mascara; Çok memnun kaldım ben bu rimelden. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor ve hacimli görünmesini sağlıyor. Daha geçen ay 43 TL'ye almıştım. %50 indirimi görünce 1 tane daha yedek aldım tabi..

Loreal Voluminous Carbon Black Mascara; bu rimeli de denemek istiyordum zaten! İndirim bahane oldu. Liste fiyatı 40 TL..

Loreal Glam Shine 6 Hour; daha önce mercan rengini kullanmıştım ve yemek yedikten sonra bile rengini koruduğu için favorim olmuştu. Bu defa şeftali {400 Lasting Coral} ve pembe {201 Loyal Wild Rose} rengini aldım. Hem ışıltılı hem de kalıcı bir ruj arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı 35 TL bunda da yine %50 indirim var..

Loreal Liquid Lip Color; yaz aylarında benim vazgeçilmez rengimdir mor. Bu parlatıcı da {Pure Plum 506} ışıl ışıl bir renk. Hafif mor yansımaları var. Glam Shine 6H kadar kalıcı değil ama performansı iyi yine de.. Bunun fiyatı 30 TL.. O da diğerleri gibi %50 indirimde..

Beyaz far ve lip glosların swatchlarını da ekliyorum..



Loreal Color Appeal pure white 10; Beyaz far benim makyajda olmazsa olmazım! özellikle mat olanları tercih ediyorum ve kapatıcı üzerine çok hafif bir kat sürüyorum. Bu beyaz far da hafif bir ışıltı var ama rahatsız edici değil. Yine göz altı için kullanacağım. Bunun fiyatı da 34,99 TL.. İndirim oranı bu üründe de aynı..

Maybelline Dream Mousse Concealer 02 Natural; köpük göz altı kapatıcısı.. Eğer cildiniz kuru değilse kesinlikle alın.. Çok çok iyi bir kapatıcılığı var ve oldukça hafif.. Liste fiyatı 19.99 ve indirimle 10 TL gibi komik bir rakama geliyor. Ben daha önce kullanmıştım hatta burada da yazmıştım. kesinlikle tavsiye ederim..

Not: Fotoğraftaki siyah deri makyaj çantası da Loreal'in hediyesi..

Küçük bir hatırlatma; indirim Loreal, Nivea ve Maybelline'de %50, Flormar'da 2. ürün %50, Max Factor ve Olay'da ise %35.. Anneler günü sebebiyle 7-8-9 Mayıs tarihlerinde geçerliymiş..

Kaçırmayınnnnnn!!!

5 yorum:

  1. heyyy hemen gdip stok yapiim :)

    YanıtlaSil
  2. şu maybelline köpük concealerdan memnun oldugum kadar hiçbirinden memun olmadım........harika bişiy... benim göz çevrem kupkurudur , güzel bi nemlendiriciden sonra uyguluyorum....harika homojen ve akşama kadar pürüüzsüz bi ten elde ediyorum......... gercekten çok güzel bi ürün.bu arada güle güle kullan hayatım.

    YanıtlaSil
  3. evet evet kesin pişman oldum daha önce aldığıma.
    Ama biliyor musun ben hiç market standlarındaki makyaj malzemelerine yetişemiyorum, ben gidene kadar tükenmiş oluyor. Bunu da deyip kendimi avutayım bari :))
    Güle güle kullan, Loreal' in farları genelde çok güzel oluyor annem kullanır hep.

    YanıtlaSil
  4. Mia; koşşşş :p


    Kakule; aynen canım bende bayılıyorummm.. Köpük olduğu için kuru ciltler zorluk yaşar sanıyordum ama demek nemlendirici sürünce pek problem olmuyor! Çok teşekkürr ederimmm..


    Laçin; bazen böyle denk geliyor işte :(( Benim aldığım gloslar hep tek kalmıştı mesela sabah gitmekte fayda var tabi! Çok teşekkür ederim canım. Rimel yedeklemek istersen bak sen yine de..

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan fıstık :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...