Perşembe, Mayıs 27, 2010

Neler oluyor, neler!

Ahhh ahhhhh!
Neler oluyor, neler bir bilseniz!
Ev hala dağınık!
Akşam olunca eve gitmek gelmiyor içimden düşünün!
Şimdi madde made yazayım aklımdakileri..

- Okuma şenliği bitti Alper'in. Hamarat Diva'ya duygularımı yazmıştım ama fotoğrafları da paylaşacağım bir ara. Artık Alper blogumun sıkı takipçisi. Gülümseyerek okuyor yazdıklarımı..

- Boya bitti duvar kağıdı da kaplandı ama hala toparlanamadım. {Bu arada 4,5 m'lik tek duvar için epey bir kağıt + işçilik parası verdik. İyi ki 2. bir duvar düşünmemişim :p} Mobilyalar gelene kadar da sürecek sanırım bu durum.

- Uzun zamandır aradığım mor yatak örtüsünü de Home Sweet Home'da buldum. Kullanmak için sabırsızlanıyorum!

- Listemin en başında duran ve kendime göre en zor olanı şeyi yaptım bu hafta. Twitter'da takip edenler biliyor ama bloga yazma fırsatım olmamıştı. Evetttt elbise modeli belli oldu. Tüm kış sünnet için pudra rengi bir elbise istiyorum deyip durdum ama tenimdeki duruşu gördükten sonra kararım değişti. Elbise için üşenmeyip İzmit'ten Adapazarına gittik. Zaten üşenecek ne var topu topu 1 saat değil mi? Beni tanıyanlar farkındadır bunu zaten takıntılı bir kadınım. Ve diyalog halinde olduğum insanları sevmem ve güvenmem şart. 10 yıl önce gelinliğimi diktirdiğim Şengül Moda Evi ile ilgili hep güzel anılarım vardı. Beni anlıyor ve bedenime neyin yakışacağını biliyorlar. Neden riske gireyim o zaman değil mi? Drapelerle süslü çok güzel bir elbise olacak. Haftaya ilk provam var hatta. Çok heyecanlıyımmm. Şimdi sıra aksesuarlarda. En zoru da ayakkabı olacak sanırım. Hem rahat hem de şık bir model arıyorum. Onu da bulursam tam süper olacak...



- Adapazarına gidilir de meşhur Kazmpaşa köftesi yenmez mi? Yenir tabi :p Biz de My Koo ile bir güzel yedik!

- Diyet ile ilgili son duruma gelecek olursak tabi haliyle bir yavaşlama oldu. Ama hala tüm hızıyla devam ediyor ve kış'a kadarda sürdürmek niyetindeyim. 1 yılı tamamlayıp kilomu sabitlemek istiyorum. Ve bir daha almamak tabi ki! Son durum -19 kg..

- Alper'in sünnet kıyafetleri konusunda da kafam karışık. Klasik olmasın diyorum ama fazla bir seçenek yok. Önerisi olan var mı?

-Davetiye, konvoy süsü, mevlid şekeri, kapı süsü ... vs gibi detaylara daha gelemedim bile.

- Aklımda daha bir dolu şey var. Mesela krem rengi lake'den bir sehpa almak istiyorum. Krem rengi lambader, yatak odasına lambada var listede. Tül siparişi de vermedim daha. Bu hafta onu halletmeyi de düşünüyorum. Sırf bu işler için bir ajanda aldım kendime! Yaz yaz bitmiyor çünkü. Unutmakta istemiyorum haliyle...

Şimdilik bu kadar..
Kalın sağlıcakla ;)

5 yorum:

  1. Şengül modaevi izmitten kalkıp adapazarına gelmeye değer gerçekten. Adapazarlıyım ve gelinliğim şengül modaevindendi. İnanılmaz profesyonel çalışıyorlar ve ne istediğini çok iyi anlıyorlar. Gelinlik için dolaşmadığım yer giymediğim gelinlik kalmadı birde aklımda model olmadığı için girdiğim hiçbiyerde istediğim ilgi ve alakayı görememiştim. En son İzmit e gidelim orayada bakalım derken Şengül e girdik ve kararımı hemen orda verdim ertesi gün provaya gittim. Eminim sizde kıyafetinizle mükemmel olacaksınız..
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Canım allah kolaylık versin,vallahi yeni evleniyor gibi her şey yenileniyormuş... sizi oğluşun damat olduğunda düşünemiyorum:)) şimdiden güle güle oturun...

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. merhaba ne güzel tatlı bir teleşanız var oğlunuuz damatlığınıda göstersin inş..mevlüt şekeri konusunda arkadaşda gördüğün şeker hamurlu nazar boncuklu kurabiyeler var onları tavsiye ederim hem çok hoş hemde değişik izmitte pek kimse yapmadı sanırım.. resmini göndermeye çalışırım.kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  4. Kolay gelsin arkadaşım hadi hayırlısı, bunlar insana mutluluk veren çok güzel telaşlardır herşey eminim gönlüne göre olur İnşallah oğluşunun damatlığınıda görür yaşarsınız. Bende kızımın düğününde herşeyler dörtdörtlük olsun istemiştem ve profesyonel kişilerle de elbirliği içinde bunu başarmıştım.. sevgiler kolay gelsin ,Gelişmeleri tabi ki takip edceğiz..

    YanıtlaSil
  5. alışverışkolık29 Mayıs, 2010 16:39

    Canım,Alper'in okuma bayramına ve boyanın bitmesine sevindim. Mobilyaların falan da gelince halletmek kolay olacaktır,emin ol. :) Zaten ev toparlanınca Alper'in sünneti için yapılması gerekenleri de hızla halledersin.

    -19'a da ulaşmışsın,vallahi çok
    azimlisin. Devamını diliyorum sana.

    Hazır olunca elbiseni,düzene girince evdeki değişiklikleri,Alper'in okuma şenliğinden kareleri ve ileride sünnet düğünü detaylarını görmek için sabırsızlanıyorum! :)

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...