Perşembe, Ocak 20, 2011

Hafta içi her sabah "Medium"..

Alper bu yıl sabahçı olduğu için pek bir rutine bağlandı bizim sabahlar..
Uyan, kahvaltı hazırla, Alper'i okula yolla, bazen koca ile bir fincan kahve iç, bazen 1 saatçik daha kestir, bazen evi toparla falan filan derken programa bir de "Medium" eklendi.
O mu ne?
Dizimax More'da yayınlanan çok güzel bir dizi..
Ayrıntılar Digitürk'un web sitesinde var merak edenler oraya bakabilir.
2. sezon bitti 3. sezona başladık bu sabah..
07:45'de başlıyor 08:25'de bitiyor ve ben ardından düşüyorum yollara!
{Tekrarı hafta içi; öğlen 12:45, akşam 18:45, gece 22:45'de. Cumartesi - Pazar'da 1-2 bölüm üst üste oynuyor ama saatlerinden emin değilim!}
Sırf bu yüzden işe bile geç kalıyorum bazen :D
Bir de diziyi izlerken pek komiğim!
Bir sabah elimde kahvem keyif yapıyorum ertesi gün bantta yürüyorum sonraki gün saç düzleştiricisiyle 'aynaya falan bakmadan' fön çekiyorum :)



Patricia Arquette dizide pisişik güçleri olan evli, 3 çocuk annesi Allison Dubois adında bir kadını canlandırıyor. Allison güçlerini keşfettikten sonra tanrının armağanı olan altıncı hislerini insanların yararına kullanmaya karar veriyor ve savcılıkda çalışmaya başlıyor. Kocası Joe'da çok sevimli bir adam. Anlayışlı, eşine yardımcı, ailesine bağlı ve çok güzel gülümsüyor. Aynı zamanda da çok iyi bir matematikçi. Birbinden güzel 3 sevimli kızları var ve kızlarda genetik olarak annelerinin bazı özelliklerini taşıyor. Aile, evlilik, çocuk, gizem, korku, gerilim ne ararsan var bu dizide anlayacağınız.



Allison Dubois adında gerçek bir medyumun hayatınndan yola çıkılarak ekrana aktarılan bu diziyi izleyen, benim gibi seven varsa bir ses etsin de azıcık dedikodu yapalım :D

11 yorum:

  1. Merhabalar konusunu beğendim güzel bir diziye benziyor ama hiç izlemedim saatleri kaç acaba...

    YanıtlaSil
  2. Aysun; Digitürk 6. kanalda sabah 7:25'de var. Tekrarı da akşam 18:45'de.. Umarım seversin..

    YanıtlaSil
  3. eski sezon tekrarlarını izliyordum akşamları. Güzel bir dizi, ama o gördüğü rüyalar çok kötü. Allison güzel rahat bir uyku çekemiyor.

    YanıtlaSil
  4. Çok tşkederim mutlaka izleyeceğim sonra dedikodusunuda yaparız :)

    YanıtlaSil
  5. 6. sezon bitti bende süper bi dizi ilerleyen bölümlerde daha ilginçleşiyor:))

    YanıtlaSil
  6. a benim dizi o .. eşime göre bir ben izliyordum ama yanılmış işte:)

    oğlum doğduğundan beri seyredemiyorum bir ara tekrarları yoktu sadece çarşamba yeni bölümleri oluyordu orada kopmuştum iyice..

    neler oldu azıcık anlatsaydınız keşke..

    YanıtlaSil
  7. Bir iki kere denk gelmiştim ama saatler erken olunca, bana uymadı, ama tekrarlarından bakmak lazım.

    YanıtlaSil
  8. Hande; evet bir rahat yok kadına :(

    Aysun; ok. Bekliyorum düşüncelerini..

    Ekolojit; ooo süperrrr.. Merakla takip edicemmm..

    Anne; aaa bak ne kadar çok kişi izliyor o_O Dizi ile ilgili spoiler vermek istemedim malum yeni başlayanlar falan olabilir. Allison suçluların peşinde hala :D

    Hobibox; bana tam uyuyor bu ara :) Umarım değiştirmezsler saatini :p

    YanıtlaSil
  9. Hiç denk gelmedim canım,ama sen anlatınca ve önerince iş başka oluyor bende biliyorsun :)) Yalnız ben sabahları çok erken çıkıyorum evden tekrarı falan oluyor mu? iyi hafta sonları sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Nehircce; teşekkür ederim şekerim. Tekrarı hafta içi; öğlen 12:45, akşam 18:45, gece 22:45'de. Cumartesi - Pazar'da 1-2 bölüm üst üste oynuyor ama saatlerinden emin değilim..

    YanıtlaSil
  11. Ben bu dizinin butun bölümlerini izledim.Yalnız yeni bölüm çekmiyorlar sonu yok anlayacağınız:/ Sevdiğim merakla takip ettiğim bir diziydi...Frınge'i tavsiye ederim izlemediyseniz.Birde Whıte Collar vardı ona da ara verdiler sanırım yeni bölümleri yayınlanmadı uzun süredir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...