Perşembe, Ocak 26, 2012

Sonunda aldım! Beautyblender makyaj süngeri

Dergilerde, makyaj bloglarında görüp "acaba" alsam mı dediğim bir üründü bu!
O kadar lezzetli görünüyordu ki almadan edemedim!!
Nerden alsam diye araştırma yaparken Gitti Gidiyor ve Monzalime çıktı karşıma.
Benim tercihim Monzalime'dan yana oldu.
Sipariş verdikten sonra 24 saat içinde de elimde oldu ürünlerim.
Ben çok memnun kaldım eğer almak isteyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim bu siteyi...



Ben daha ekonomik olduğu için Combo seti tercih ettim.
2 adet Beautyblender sünger ve 150 ml fırça-sünger temizleyici var setin içinde.
Yanında da siyah glitter'lı göz kalemi hediye geldi.


Öncelikle bu yumurta şeklindeki süngerlerin rengine, şekline aşık oldum!
Bir süre ofisteki masamın üzerinde süs gibi durdular!
Açmaya kıyamadım resmen...
Eve gelince rahat rahat mıncıkladım, sevdim onları...
Sabah ilk işim denemek oldu Beautyblender'ı!
2 gündür de bayıla bayla kullanıyorum.
Ki ben fondöten falan sürmeyi sevmeyen, bu tarz ürünlere dokunmaktan pek hoşlanmayan biriyim!
Concealer dışında sıvı birşey sürmem yüzüme ama bir gün lazım olur diye aldığım renkli nemlendiriciyi bu sünger sayesinde rahatlıkla kullandım.
Ne için kullanılır?
  • Göz Altı Kapatıcısı - Concealer
  • Fondöten,
  • Allık,
  • Pudra,
  • Far,
  • Krem ve cilt bakım ürünlerini eşit bir şekilde yüzünüze dağıtmanızı sağlar.
Nasıl Uygulanır?
  • Yumurta şeklinde pembe renkli olan Beautyblender' ı önce ıslatıp normal boyutlarının yaklaşık 2 katına çıkmasını bekliyorsunuz ve sonrasında süngeri sıkarak emdiği su miktarını minimum düzeye iniyor. Süngeri sıktıktan sonra temiz bir peçete ya da havlu ile son olarak yüzeydeki ıslaklığı alabilirsiniz.
  • Süngeri yüzünüze hafif dokunuşlarla uygulamanız size en iyi sonucu verir. Sünger üzerine koyulan fondöten, kapatıcı veya allık kolaylıkla tüm yüz hatlarına kısa bir sürede uygulanabilir. Sivri kısmı ile burun kenarları, göz altları gibi daha hassas ve özen gerektiren yerlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Ne ile temizlenir?
  • Beautyblender' ı kullandıktan sonra su ile ya da Beautyblender' ın temizleyici sıvısı ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Acil makyaj gerektiği durumlarda su ile yüzeysel olarak temizlik sağlanabilir. Süngeri bir sonraki kullanıma hazırlamak için temizleyici sıvının kullanılması gerekmektedir. Temizleme işlemi su miktarını minimum düzeye indirdikten sonra ürünün kuruması için uygun bir ortama bırakılmasıyla sona erer.
Kim buldu?
  • Ünlü Hollywood makyözü Rea Ann Silva tarafından "makyajınızı profesyonelce uygulayabilmeniz" için icad edilmiştir. Silva için kusursuz bir yüz, birbirine mükemmelce uyum sağlamış makyaj ürünleri sayesinde elde edilir. Bu sebepten dolayı artık parmaklarınızı ya da keskin hatlı üçgen süngerleri unutmanızı tavsiye ediyoruz. Bu tip eski metodlar makyaj ürünlerini gereksiz yere harcatmakla kalmaz, uygulanan makyaj malzemesinin yüzünüzde çizgi halinde gözükmesine ve çatlamasına sebebiyet verebilir. Beautyblender lateks (kauçuk hammaddesi) içermez. Alerjiye yol açmaz. Kokusuzdur.

6 yorum:

  1. ben de çok karşılaştım..arada sırada makyaj yapana değil de her daim yapana lazım olur bi de fiyatını sorsam ayıp olurmu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekli Paketi 23,60 Tl ye düşmüş kızlar ve bir daha bu fiyata bulamayacakmışız. Haberiniz olsun. Telefonda şirket yetkilisyle konuştum ( Çok tatlı ve yardım sever bir hanımzadeydi bu arada ). O açıkladı. Yurt dışından ithal falan yapmaya kalkdığımda Gümrükte kalıyor genelde. Hiç uğraşamam. Ben monzalime.com dan aldım 50 TL ve üstü shopping de Kargo ücretsiz ve 10 Hediye çeki de var. Güvenilir. Test ettim. ;) Tüm makyaj severlerin haberi olsun. Bitmeden almanızı tavsiye ederim.

      Sil
  2. gule gule kullan alevcım hayatımda hıc fondoten surmedım dugun kına harıc ama benım bile suresim geldi yahuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Gündüz68; tekli olarak almak istersen GittiGidiyor'da 40 TL civar. Monzalime'da da 45 TL falan. Ben ekonomik olduğu için set olarak aldım. Havale ile 78 TL falandı sanırım.

    A.Gizem; teşekkür ederim canım. Bu yaşıma kadar!! 1 paket fondöten bile bitirmemişimdir bende ama bir kaç gündür hevesle renkli nemlendiriciler sürüyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Selam kızlar,

    Grupanyacom da ve Promoskop.com da bu ürün fena kampanyaya girmiş. Denemek isteyenler için mükemmel bir fırsat bence.

    Denemeye değer olduğu kesin, eee bu fırsatı kaçırmam. Hiç bir yerde bu kadar uygun fiyata satılmadığına göre. Daha ne bekliyoruz ki? :)))

    YanıtlaSil
  5. Yeni bir akım başlamış herkes bunu sevgilisine gönderip bu ne diyor onlarda balon diyormuş 😂

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...