Perşembe, Nisan 19, 2012

Ülker'den çocuklara 23 Nisan hediyesi "Sevimli Kahraman" filmi

Ülker’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği “Ülker Çocuk Sinema Şenliği”, bu Cumartesi (21 Nisan) 5. kez çocuklarla buluşacak. Şenliğin bu yılki filmi, sirk hayatından sıkılıp arkadaşlarıyla Avustralya çöllerinde maceraya atılan koala Jonny’nin hikayesini anlatan “Sevimli Kahraman.”

Her yıl 23 Nisan haftasında düzenlenen Ülker Çocuk Sinema Şenliği, bu yıl da geleneği bozmadı. 62 ilde ve Kıbrıs’taki 157 sinema salonunda perde açacak olan şenlikte gösterime girecek “Sevimli Kahraman” filmi, hiçbir ayrıcalık gözetmeksizin tüm çocukların izlemeleri için bir gün boyunca ücretsiz olarak gösterilecek. Çocukların yapması gereken tek şey, filmin gösteriminden iki saat önce gişelere gidip ücretsiz biletlerini istemeleri…



Gösterim yapılacak iller: Adana, Afyon, Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, İçel, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kıbrıs, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Zonguldak.

Film hakkında: “Sevimli Kahraman”, herkesten uzak ve yalnız bir yaşam sürerken, karnavalda ucube bir şov yıldızı haline gelen beyaz koala Johnny’nin komik maceralarını anlatıyor. Nadir bir albino koala türü olan Johnny, yaşadığı yerde herkesin alay konusudur. Kürkü diğerlerinden farklı olduğu için ona ucube derler. Çevresindekilerin onu sevmesi için çabalayan Johnny, yaşadığı vadide turne yapan gezici bir karnavalda ucube şov yıldızı olmak için, ‘yetenek avcısı’ bir Tazmanya Canavarı olan Hamish ve onun yardımcısı cingöz kameraman maymun Higgens ile birlikte yola çıkar. Ancak kaderin cilvesi Johnny’yi gerçek bir kahramana dönüştürecektir. Vadide yaşayanlar Johnny’den göl evlerini işgal eden hain Timsah Bog’a karşı yardım isterler. Johnny bu durumun üstesinden gelmek ve gerçek bir kahraman olmak için harekete geçer.

2 yorum:

  1. 23 nisan da son dakika bir kaçamak yapmazsak şehir dışı planımız yok, sinema güzel bir alternatif olur, sağol paylaşım için

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir filmdi insana sabretmeyi öğretiyor ve buda güzel bir şey

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...