Salı, Mayıs 15, 2012

Canbebe Olarak Bebek Bezi Sektöründe Bir İlke İmza Attık, Deneyimli Annelere Seslendik!

Anneler tabii ki bebekleri için hep en iyisini ister. Söz konusu bebek bezi olunca da en fazla dikkat ettikleri nokta bebeklerini konforlu ve kuru tutacak bir bezdir. Yaptığımız araştırmalarda da sonuç değişmedi. Canbebe olarak tüm bunları dikkate aldık ve daha gelişmiş bir ürünü piyasaya sürdük, yeni Canbebe ComfortDry. Deneyimli anneleri dinledik tamda onların ihtiyacına göre bir bebek bezi ürettik.






















Araştırmalarda bizi özellikle deneyimli annelerin tercih ettiği sonucu çıktı. Sebebi, annelerin deneyim kazandıkça aynı kalitedeki bir beze daha fazla para vermeyi gereksiz bulmaları. Bu yüzden biz de yine hesaplı olmayı tercih ettik. Ayrıca ComfortDry’la emiciliğimizi artırarak bebeklerin pişik sorununu çözmeye odaklandık. Bebekleri daha rahat ettirmek için de topaklanmayı önleyen özel bir yapı kullandık.



Artık bebekler eskisinden daha rahat ve daha mutlu. Tabi onları gülücükler saçarken gören anneleri de...

Bizi Facebook’ta http://www.facebook.com/canbebe beğenebilir, Twitter’da ise https://twitter.com/canbebeailesi takip edebilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Son bı aydır kullanıyorum bende. Ve yaklaşık 2 senedir verdigim paralara yazık diyorum... Pahalı olması iyi olmadı anlamına gelmiyor gercekten. Bebekten bebeğe farkettigjni de duydum ama ben hepsini denedim. Sızdıranlar, taşıranlar, pisik yapanlar... Tavsiyem küçük paket alıp denemeniz ben oyle yaptım ve memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim oğlum 9 yaşında..
      Bende yıllarca en pahalı markayı, sorunsuzca kullanmıştım.
      Yeni teknolojiden haberim yok ama memnun olmanız güzel...

      Sil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...