Pazartesi, Nisan 07, 2014

New Balance alışverişim

Geçen Sonbahar'dan beri Bordo New Balance arıyorum kendime. İzmit'te New Balance satan 3-4 mağaza var ama hiç birinde bulamadım!
Ya model yok ya da numara..
Online alışveriş sitelerinde de bir türlü kendi numaramı -38- bulamıyordum.
Neyse ki ilkbahar sezonuyla birlikte Zizigo'ya yeni modeller geldi ve ben sonunda aradığım ayakkabıya kavuştum.



Ben bordo rengi bulmuşken bir de lacivertini aldım. Hem kargo ücreti yok hem de 2 gün içerisinde elimde oldu siparişim.  Lacivert rengin içinden mavi, bordo'dan ise siyah yedek bağcık çıktı.





Eğer New Balance arıyorsanız numaralar tükenmeden Zizigo.com'a mutlaka bir bakın. Benim siparişimi gören eşim ve oğlumda hemen birer tane istedi. Onlara da aldık. Oğlumun ayakkabısı ayağına olmadı ücretsiz kargoyla geri gönderdim ve ertesi gün para iadesi yaptılar. Markafoni'nin kardeş sitesi olduğu için oldukça güvenilirler.

Not: Tanıtım amaçlı bir yazı değil bu! Bizzat kendi kredi kartımla aldığım ve memnun kaldığım bir alışveriş. Basın numunesi/hediye/tanıtım ürünü olduğunda mutlaka belirtiyorum. Bunu da eklemiş olayım..

7 yorum:

  1. Merhaba Güle güle kullanın. Ayakkabı numaranızı uydu mu diye soracaktım.çünkü birkaç yerde kalıp dar olduğundan bir numara büyük alın yazıyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkürler.. Ben kendi numaramı aldım ama eşim bu modelde 1 numara büyük aldı. Ayak yapısıyla alakalı olabilir. Ücretsiz iade ve değişim var sitede gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

      Sil
  2. Merhabalar ben Tuğba, 5 yıldır takip ediyorum sizi. 19 Mayıs'ta Kocaeli'de oturan arkadaşımı ziyarete geleceğim. Acaba bana önerebileceğiniz çikolatalı pastası güzel olan bir pastane var mı?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Çok teşekkürler.

      Özsüt, Aslı Börek gibi markaların şubeleri var.
      Onun dışında İzmit merkezde Hoşgör pastanesi var.
      Yerli bir firma ve çok başarılı.
      Orayı tavsiye ederim.
      Telefonu; 262 322 55 95
      Umarım memnun kalırsınız.

      Sevgiler,
      Alev

      Sil
  3. çok teşekkür ederim
    Sevgiler
    Tuğba

    YanıtlaSil
  4. Ayakkabılarınızı çok beğendim umarım mutlu sağlıklı günlerde giyersiniz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...