Perşembe, Mayıs 29, 2014

Temizlik alışverişi Avansas'dan...

Benim gibi kozmetikten kıyafete, çantadan ayakkabıya, organik makarnadan dekorasyon ürününe kadar hemen hemen her şeyi online olarak satın alanlar için ofis, kırtasiye, temizlik ürünlerini bir arada bulabilecekleri Avansas.com adlı yeni bir site keşfettim.

Avansas, Kobi’lerin ve daha büyük yapıdaki kurumsal firmaların kırtasiyeden teknolojiye, gıdadan temizlik malzemelerine kadar tüm ihtiyaçlarını en uygun fiyat ve kaliteli binlerce ürün seçeneğiyle sunan online ofis alışveriş platformu. Tabi ki sadece ofisler için değil ev alışverişleriniz için de oldukça uygun bir site.



Biz hanımlar günlük hayatımızda bulunduğumuz ortamların temiz olmasına çok dikkat ederiz. Özellikle de evlerimizin temizliği ile çok yakından ilgileniriz. Ancak evlerimiz kadar günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz iş yeri ve ofislerimizin de sağlığımız açısından temiz ve hijyenik olması gerekir. Çünkü sağlığımızı tehdit edebilecek tüm etkenlerden arındırılmış olan ortamlarda kendimizi çok daha güvende ve mutlu hissederiz. Avansas'da bizim hayatımızı kolaylaştırmak için hijyenik ürünleri uygun fiyatlarla bir araya toplamış. Bize sadece sepete eklemek ve alışverişi tamamlamak kalıyor! Siparişimiz 1 veya 2 gün içerisinde kapımızda oluyor.



Sadece ofis malzemeleri değil evde kullandığımız klasik temizlik malzemeleri de uygun fiyatla neredeyse toptan fiyatına satılıyor. Özellikle ağır gramajlı ürünleri evinize kadar taşımaktan yoruluyorsanız bu site tam size göre!



Her türlü temizlik ürününün bulunabileceği ve kolaylıkla temin edilebileceği Avansas.com'da aklınıza gelebilecek tüm alanlar için temizlik gereçlerine ve malzemelerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik Avansas’ın kaliteli ürün seçeneklerine uygun fiyat avantajlarıyla sahip olmak ve hızlı bir şekilde temin etmek de çok kolay. Tek bir tıkla; yüzey temizleyicilere, bulaşık deterjanlarına, sabun çeşitlerinden tuvalet kağıtlarına, peçeteden havlulara kadar istediğiniz tüm ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

www.avansas.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...