Çarşamba, Haziran 11, 2014

Çocuklara yaz tatili hediyesi tabletler Beko'da

Yaz tatiline sayılı günler kala çocukların karne ve tatil heyecanı da başladı. Teknoloji meraklılarının gözde markası Beko, çocuğunu mutlu etmek isteyen anne-babaları birbirinden güzel ve fonksiyonel tabletlerle buluşturuyor.

Çocuğunuzun tatiline keyif katacak bir yaz tatili hediyesi arıyorsanız ona şık bir tablet armağan edin. İnce tasarımı ve uygun fiyatıyla cezbeden Grundig GTB 1011, çocuklarınız için ideal bir karne hediyesi olarak dikkat çekiyor. 1.8 Quad Core Cortex işlemciye ve Android işletim sistemine sahip ürün 32 GB harici depolama kapasitesi bulunduruyor. İstenen zaman ve yerde internete girme rahatlığı sunan tabletler sayesinde teknoloji kurdu çocuklarınız, internette sörf yapmanın tadına varırken, boş vakitlerinde dizisini izleyip arkadaşlarıyla sohbet edebilir.



Zengin bir bilgi kaynağı ve iletişim aracı olan tabletler, aynı zamanda eğlence dolu dünyanın da kapılarını aralıyor. Çocuklarınız dilediği her an sevdiği müziği dinleyerek neşelenebilir, okuldan arda kalan zamanlarında tabletine indirdiği oyunlar ile keyifli vakit geçirebilir. Çocuğunuzun kalbini çalacak birbirinden kullanışlı tablet bilgisayarları Beko mağazaları ve web sitesinde sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...