Perşembe, Aralık 18, 2014

99 bebek bakım ürünleri ile bebeğiniz güvende

Hayatınızın en değerli varlığı olan bebeğinizin sağlığı her şeyden önemli. Bu nedenle bebeğinizin cilt bakımında onun hassas cildiyle uyumlu, en doğal ve saf ürünleri kullanmanız şart. Bu noktada %99’a yakın saf içeriğiyle karşınıza çıkan 99 bebek bakım serisi, bebeklerinizin hassas cildi için doğal ve etkili bakım ürünleri sunuyor. İçerdiği vitaminler, esansiyel yağlar ve bitki özlerinin mükemmel karışımı ile bebeğinizin cildine kusursuz bir bakım yaparak tazelik ve canlılık katıyor. 99 bebek saç ve vücut şampuanı, saf formülü ve yumuşak dokusuyla bebeğinizin cildini nazikçe temizliyor.

Zeytinyağı özüyle saçını ve cildini nemlendirerek canlılık kazandırırken, içeriğindeki B5 Provitamin ile saçların sağlıklı büyüyerek kolay şekil almasını sağlıyor. 99 doğal bebek şampuanı göz yakmayan özel formülü ve ferahlatıcı kokusuyla miniklerinizi banyoya alıştıracak. Cildi koruyucu etkisi olan Makadamia Fındığı Yağı ve jojoba yağı ile hazırlanmış 99 bebek yağı ile bebekler daha rahat ve huzurlu. 99 doğal bebek yağı, hassas ciltlere uygun olarak hazırlanmış özel formülüyle çocuğunuzun saçını ve cildini besleyerek yoğun nem veriyor. Omega 7 ve 9 yağ asitleri bakımından zengin Makadamia Fındığı Yağı içeren bebek yağı, bebeklerin cildine parlaklılık ve canlılık kazandırdığı gibi kuru, yıpranmış ve çatlak ciltleri onarmada oldukça etkili.



Bebeğinizin banyosunu daha keyifli hale getirmek istiyorsanız, 99 yeni doğan bebek köpük şampuanı tam size göre. Avokado yağı, yeşilçay, ıhlamur ve kadife çiçeği özleri içeren yeni doğan köpük şampuanı ile bebeğiniz temizlenirken eğlenceli anlar geçirecek. Bebeğinizin cildi ile uyumlu bir formüle sahip köpük şampuan, cildini nemlendirip tahrişe ve kızarıklığa karşı koruyor. Ayrıca içeriğindeki yeşil çay özü sayesinde saç tellerini güçlendirip saçın sağlıklı büyümesini sağlıyor. 99 Yeni doğan köpük şampuanı ile minikleriniz banyo zamanlarını iple çekecek.

99 doğal bebek bakım ürünleri ile bebeğiniz daha sağlıklı, sizin de içiniz rahat olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...