Pazartesi, Ekim 19, 2015

Öğretmenler Günü’ne Özel Hediyeler

24 Kasım tarihinin ülkemiz için önemini herkes bilir. Bu gün 1981 yılından bu yana öğretmenlere adanmıştır. Her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanan bu tarihte öğretmenlerimize güzel bir gün yaşatmak isteriz. Onları arayıp hala güzel bir şekilde hatırlandıklarını belirtir, onlarla ilgili iyi dileklerimizi sunarız. Onların hayatlarımızdaki önemleri yadsınamayacak düzeydedir. Onlar bizi her zaman aydınlatmak için çabalayan, bize bilimsel ve teorik bilgiler vermekten ziyade bizlerle karakterimizin doğru olması için de ilgilenen, vatanımıza milletimize yararlı bireyler olarak yetişmemiz gerektiğini aşılayan saygıdeğer insanlardır. Bir topluluğun gerçek bir ulus haline gelmesi mutlaka eğiticilerle, bir çocuğun sevgi dolu bir yetişkin haline gelmesi mutlaka şefkatli ve sevmeyi öğreten, fedakar öğretmenlerle mümkündür. Öğretmenler toplumumuzda çok önemli bir rol üstlenmekte, zor bir mesleğin hakkından gelmektedir. Bu nedenle bizler de öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığını veremeyecek olsak bile onları hatırlayarak, güzel sözler söyleyerek, minnet ve şükranlarımızı dile getirerek mutlu etmeliyiz. 24 Kasım öğretmenler gününe özel hediyeler hazırlayarak onlara kendilerini değerli ve özel hissettirmeliyiz.

Öğretmenler Günü’nde amacımız öğretmenimize kıymet verdiğimizi göstermek, öğretmenimizi unutmadığımızı belirtmek, sevgimizin ve saygımızın azalmadığını göstermek olmalıdır. Bunun için de hediye seçerken bu amaca yönelik seçenekleri düşünmeliyiz.

Hediyesepeti.com’da bulunan Öğretmenler Günü’ne özel hediyeler sayesinde öğretmenlerimizi hatırlarken onlara kalıcı ve anlamlı hatıralar bırakmış oluruz. Öğretmenin bir öğrencisi tarafından hatırlanmakla bile ne kadar mutlu olduğunu göz önünde bulundurursak ona özel ve anlamlı bir hediye vermek düşünceli bir hareket olacaktır.

Öğretmenler Günü’nde Alınabilecek Hediyeler

Öğretmenler Günü’ne Özel Mesajlı Plaket



İnsanlara sevgimizi ifade etmenin en güzel yollarından biri ona sevgi dolu sözler söylemektir. Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize sevgi dolu bir mesaj içeren bir hediye vermek istiyorsanız bu mesajlı plaket iyi bir hediye seçeneği demektir. Öğretmenlerimizin yıllarca bize öğrettiği gibi “Söz uçar, yazı kalır.” diye düşünüyor ve öğretmeninize kalıcı bir Öğretmenler Günü hediyesi vermek istiyorsanız böyle bir cam plakete dilediğiniz sözleri yazdırabilirsiniz. Mesajınızın sonunda isminize yer vererek onun için unutulmaz bir hediye hazırlamış olursunuz. 

Hediyesepeti.com’daki Öğretmenler Günü’ne özel hediyeler arasında göz alan ve duygu yoğunluğu yaşatacak bu mesajlı cam plaket öğretmeninizin odasında baş köşede yer alacak ve bir kez daha öğretmenlik mesleğini icra ettiği için kendisiyle gurur duyacaktır.

Öğretmenler Günü İçin Hediye Duvar Saati

 
                
Günler, aylar ve yıllar hızla akıp geçse de bizlerin hayatında önemli bir konuma sahip olan öğretmenlerimiz aklımızdan silinmiyor. Onları Öğretmenler Günü’nde hatırlarken, güzel bir konuşma eşliğinde bir hediye vermek istiyorsak Öğretmenler Günü’ne özel hediyeler arasında bir de bu şirin duvar saati var. Çalışma odaları için oldukça şirin ve güzel bir aksesuar olan bu saati öğretmeninize hediye etmek hoş bir hareket olacaktır. Üzerine güzel ve anlamlı kısa mesajlar, önemli tarih ve semboller ekleyebileceğiniz bu duvar saati onu çok mutlu edecek bir hediye olacaktır. Hediyesepeti.com’da tamamen kişiye özel olması ve sizin dilediğiniz şekilde oluşması öğretmeninize güzel bir jest olacak, onun için kalıcı bir hatıra olarak çok uzun süre yerini koruyacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...