Pazartesi, Aralık 21, 2015

Corena’nın İlaç Sektöründeki Yeri

            İlaçların ve tıbbi destek ürünlerinin temel insani ihtiyaçlar arasında bulunduğunu söylemek gerekiyor. Yalnızca ilaç kullanımıyla yenilebilen ve süreklilik kazandığı hâlinde hayati tehlike yaratan birçok fiziksel ve psikolojik rahatsızlık mevcuttur. Ancak günümüzde ilaç tedarikinde ciddi sorunlar mevcut. Dünya nüfusunun önemli bir kısmı hayati açıdan önemli medikal ürünlere ulaşamadığı gibi, hatalı üretilen ilaçların dolaşımı da büyük bir risk taşıyor.

Dünya Sağlık Örgütü’nün yaptığı açıklamalara göre tüm dünyada dolaşımda olan ilaçların %6’sı sahte. Özellikle internet siteleri yoluyla, reçetesiz olarak satılan ilaçların sahte olma ihtimali oldukça yüksek. Sahte ilaç kullanımı vücut fonksiyonlarının düzeltilemeyecek şekilde bozulmasından ölüme kadar birçok risk taşımaktadır.

            Başta Dünya Sağlık Örgütü olmak üzere önde gelen tıp kuruluşları kamuoyunu sahte ilaçlara karşı uyarıyor. Paketleri değiştirilerek satılan defolu ve son kullanma tarihi geçmiş tıbbi ürünler de büyük risk taşıyor. Bu bakımdan ilaç tedarik ederken güvenilir bir firmadan alındığından emin olmak gerekir. Uluslararası ilaç sektöründeki Corena’nın tedarikini sağladığı ilaçlar ve tıbbi ürünler tamamen güvenilirdir.

Corena’nın temel vizyonu, çeşitli hastalıklara sahip olan kişilerin daha iyi hayat koşullarına ulaşmalarını sağlamak ve iyileşme süreçlerini hızlandırmaktır. 6 kıta ve 86 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Corena, tüm dünyada ihtiyaç sahibi kişilerin nitelikli ilaçlara ulaşabilmesi amacıyla çalışıyor.

            Uzman bilim insanlarıyla çalışan Corena, herhangi bir ilacı veya tıbbi materyali piyasaya sürmeden önce çeşitli araştırma ve geliştirme aşamalarından geçirmektedir. Ürünün yan etkilere sahip olmadığı ve üretildiği amaç için etkili olduğu tespit edilirse piyasaya sürülüyor. Uluslar arası ilaç piyasasında önemli bir yere sahip olan firma her yıl binlerce insanın ihtiyaç duyduğu nitelikli ilaçlara ve diğer tıbbi ürünlere kavuşmasını sağlıyor.

Uluslar arası alanda ilaç sektöründeki Corena’nın ürünleri Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı da dâhil olmak üzere birçok ulusal ve uluslar arası denetleyici kuruluş tarafından sertifikalandırılmıştır. Corena birçok hastane, tıp fakültesi, sağlık merkezi ve yardım kuruluşu için ilaç ve tıbbi materyal desteği sağlıyor. Kullanılan ilaçların güvenilirliği en önemli kıstastır ve Corena tarafından piyasaya sürülen ilaçlar nitelikli bir sağlık desteği sunabilmek amacıyla üretilmiştir.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...