Çarşamba, Ağustos 26, 2015

15.yıl

15 yıl önce tam da bugün "evet" dedik birbirimize...
Söz verdik...
Önce sevgili, sonra karı-koca, ardından da anne-baba olduk...
Biliyorum ki takılsam tutar, düşse kaldırırım...
Dile kolay onca sene aynı yastıkta, yan yana, el ele...



Ve,
İyi ki!

Nice yıllara...

Salı, Ağustos 25, 2015

Öğretmenlere En Güzel Hediyeler

Bizlerde büyük emeği olan saygı değer öğretmenlerimizin hayatımızda ki yeri ve önemi büyüktür. Daha küçük yaşlarımızdan itibaren büyüdüğümüz her yaşta yanımızda olan ve okul dönemimiz boyunca bizlerde emeği olan öğretmenlerimizi öğretmenler gününde güzel hediyelerden mahrum bırakmayalım. Hayatımız boyunca birçok öğretmenimizin oldu, ilkokuldan tutun üniversiteye kadar. Tabi bir kaçının bizler için ayrı bir yeri vardır. Herkesin en çok sevdiği hocası olur en çok da onlara hediye alınır. Genellikle de en kolay öğretmenler günü hediyesi ilkokul öğretmenleri için seçilir. Çünkü onlar tektir. Bizleri okumayı öğretir ilkokula dair öğreneceğimiz bilgileri ders kitaplarımızdan beynimize doldur.



Okulu sevdirir ve ilk kez mesleğimizi şekillendirir ve ileride iyi bir birey olmamıza yardımcı olur. Öğretmenler gününde tabi ki öğretmenlerimiz için güzel hediyeler seçmeliyiz. Öğretmenler günü hediyesi ne alabilirim diye fazla düşünmenize gerek kalmayacak. Öğretmenlere alınabilecek en güzel öğretmenler günü hediyelerini hediye sepetinde kolaylıkla bulabileceksiniz. Öğretmenler günü hediyeleri kısaca öğretmenlerimizi anlatan ve mesleklerini ifade eden başlıca hediyelerdir. En şık öğretmenler günü hediye seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilir ve öğretmeninize özel olarak yaptırabilirsiniz.  Mesela öğretmenler günü hediyesi ne olabilir kalem olabilir, saat olabilir, kişiye özel hediyelik eşyalar olabilir birbirinden güzel ürünlerin öğretmenler için dilediğiniz gibi yaptırabilirsiniz. Bayan öğretmenlere veya erkek öğretmenlere dilediğiniz hediyeyi seçebilir ve öğretmenler günü hediyesi olarak özelleştirebilirsiniz. Öğretmenize alabileceğiniz birçok öğretmenler günü hediyesini www.hediyesepeti.com’un öğretmenler günü için hazırlanan ürünlerinde ve sayfasında kolaylıkla bulabileceksiniz.

Öğretmeninize 24 Kasım öğretmenler gününde en güzel hediyeyi yaptırabilir ve bu sene ki hediyenizi ve o anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Bizleri çok seven ve bugünlere gelmemize vesile olan hocalarımıza ufak bir hediyeyi çok görmeyelim. Şu an da öğretmenimiz olan sınıf hocalarımıza, matematikçisinden tutun, İngilizcecisine, tarihçisine kadar birçok öğretmenize en sevdiğiniz hocalarınıza birden fazla hediye yaptırabilir ve bu özel günde büyük bir mutlulukta takdim edebilirsiniz. Öğretmenleriniz sizlerden gelecek hediyeleri çok sevecektir. Her yaşa ve her karaktere uygun birçok hediyeyi öğretmenizin için satın alabilir ve sadece onlara ait olan bu özel günde öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz.
Tüm öğretmenlerimiz başımızın tacı ve bu kutsal görevi layıkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi, bu seneki öğretmenler gününde mutlu edelim ve en güzel hediyelerden mahrum bırakmayalım. Onların işi gerçekten de çok zor. Hem bizleri yetiştirmek için büyük çaba harcıyorlar hem de büyük emek sarf ediyorlar. Gerçekten de üzerlerimizde emekleri çok büyük.  24 Kasım öğretmenler gününe öğretmenlerimize en güzel hediyeleri seçelim ve bu özel günde onlara büyük bir heyecan ve hediye edelim.

Öğretmene hediye denilince akla ilk tabi ki hediye sepeti gelir. En güzel öğretmenler günü hediyelerini buradan temin edebilecek ve kısa süre içerisinde elinize ulaşmasını sağlaya bileceksiniz. Sizde günü ve zamanı geldiğinde bu hediyeleri öğretmenlerinize saygı ve sevgiyle takdim edebileceksiniz. Unutmayın öğretmenlerimize her ne olursa olsun bizler için çok değerli insanlardır. Bunun kıymeti ve bilinciyle yaşayalım ve öğretmenlerimizi unutmayalım.

Çarşamba, Ağustos 19, 2015

Şirince

Merhaba,
Madem yaz tatilindeyiz madem yeni yerler keşfediyoruz bir kaç görsel ve yazıyla sizlerle de paylaşmak istedim.
Yaz tatilinde ilk durak Didim'deki yazlık oldu tabi.
Ardından da yolumuz Şirince'ye düştü!

İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı, şarapları, tarihi evleri ve Karadut Şerbeti ile ünlü eski bir Rum köyü Şirince.



Sokakları, mimarisi ve tarihi dokusu ilk günkü gibi korunmuş sanki...



Güler yüzlü, içten ve oldukça misafirperver bir halkı var.



Şarap üretimi ile de tanınmış bir köy.
Kavunlu şarabı çok meşhur...



Köy ekmeği, salça, ay çekirdeği, tarhana, erişte vs gibi ev yapımı ürünler bulmak da mümkün.



Şirince'nin birbirinden şirin evleri...



Şirince’nin taşlık sokaklarında yürürken ayağınıza rahat bir ayakkabı -bence spor- giymenizi tavsiye ederim.
Terlik ve sandaletler dik merdivenler için uygun değil!



Kumda kahvesi de meşhurmuş ama biz buzz gibi Karadut şerbetinden fırsat bulup tadına bakamadık!



Konaklamak isteyenler için butik otel ve pansiyonlar mevcut.
Biz Şirinceyi çok sevdik.
İlk fırsatta daha detaylı gezmek istiyoruz.

Cumartesi, Ağustos 01, 2015

Görevimiz Tehlike 5

Bir türlü yaşlanmak bilmeyen, aksiyondan aksiyona koşan Ethan Hunt'un yeni filmi "Görevimiz Tehlike 5" i izledik dün sıcağı sıcağına.

Yine bol maceralı, soluksuz izlenecek güzel bir filme imza atmış Tom Cruise.
Özellikle sıcak yaz günü için güzel bir alternatif oldu.
Tavsiye ederim...