Perşembe, Şubat 18, 2016

Dekorasyon denilince...

Dekorasyon, insanlık tarihinin başlangıcına kadar uzanır. İnsanın bilişsel devrimle birlikte insan türü olarak ortaya çıkışı, antropologlarca yaşamlarının bir parçası olarak kullandıkları objelere ulaşılmasıyla anlaşılmıştır. Bu objeler yüz binlerce yıl önce insan türü avcı toplayıcı olduğu zamanlarda zorunlu yaşam gereçleriyken insan türü yerleşik yaşama geçtiğinde giderek evleri zenginleştirmeye yönelik eşyalara dönüşmüşlerdir. Dekorasyon ürünleri insanların yaşam yerlerini aidiyet hissini duydukları yerlere çevirir çünkü özenle seçilen her obje o evi seçen bireyin yaşadığı yeri kendinden bir parçaya dönüştürme adımıdır. Yüz binlerce yıl öncesinden 21. yüzyıla dekorasyon objeleri gelişirken çeşitli yeni tür ve binlerce seçenek ortaya çıkmıştır. Bu seçenekler arasında www. altincicadde. com’da sunulan dekorasyon ürünleri yüz binlerce yıllık insan türünün sanat arayışına hitap edecek özende tasarlanmış.


Aynalar

İlk dekorasyon kategorisi olarak aynalar yer alıyor. Aynalar kategorisinde hemen herkesin istediği model ve renkte aynayı bulacağı kuşkusuz gibi görünüyor zira dikdörtgen, kare, yuvarlak biçimli aynalar ahşaptan antik taşa, altın renkli metalden eskitme türlere, ayaklı aynalardan bronz aynalara çok sayıda çeşit barındırıyor. Model çeşitliliğinin yanısıra fiyatlar da her kategoride müşteriye hitap ediyor, 59 TL’den 2350 TL’ye değişiyor.

Saatler

İkinci kategoriyi saatler oluşturuyor. Saatler kategorisinde de altincicadde.com profesyonelliğini koruyor. Retro, ahşap, modern çeşitli masa ve duvar saatleri klasik saat anlayışınızı değiştirip saatinizi evinizin dekoratif tamamlayıcısı yapabilir. Saatler kategorisinde de fiyatlar geniş bir kesime hitap ediyor, 17 TL’den 768 TL’ye farklı seçenekler mevcut.

Tablolar

Evimizde sanatın varlığını bize derinlemesine hissettiren tablolar kategorisinde doğal taştan panolar, eskitme tablolar ve birçok amaçla kullanabileceğiniz duvar panoları hem yağlı boya tablo hem çeşitli modelde baskı tablo olarak bulunuyor. Evinizin her bir köşesi için uygun olabilecek bir tablo düşünülmüş ve sadece 14,90 TL’ye de bu siteyle evimizde sanatı taşımak mümkün.

Mumlar

Mumlar eve romantik bir sıcaklık verdiği gibi hoş bir görünüm de yaratıyorlar. Bu sitede mumlar kategorisinde bulabileceğiniz dört farklı marka var, Altıncı Cadde, Gelincik Home, Miss Gaya, Sırmaison. Doğal taşlı kapakları, rengârenk görünümleri ve rahatlatıcı kokuları ile her biri farklı bir estetiğe sahip. Dekoratif objeler içinden günlük yaşamda işinize yarayacak biçimde seçimler de yapabilir, olduğu haliyle kalmasını tercih edecek biçimde seçimler de yapabilirsiniz zira her biri kendi özgün hikâyesini taşır gibi görünüyor.

Anılarımızı en güzel şekilde saklamamıza yardımcı olacak duvar ve masa çerçeveleri de aynalar gibi çok fazla çeşitte model, boyut ve renkte oluşturulmuş. Fener ve şamdanlar eski zamanın izlerini evimize taşıdığı gibi seçeceğimiz ölçüde modernizmi de taşıyabilirler. Bunun yanında ne kadar doğadan ayrılmış gibi görünse de insan türü için doğanın izlerini evinde taşımak huzur verici olmuştur. Evinizde modernliği tercih etseniz de retro bir ev hayal etseniz de eviniz ortaçağın romantizmini yansıtsa da evinizin her bir köşesine uyacak bir çiçek vazosu altincicadde. com’ da mevcut. Son olarak da şöminelerin bir parçası olan şaraplıkları evinizdeki bütünlüğün önemli bir parçası yapacak çeşitte şaraplık sunulmuş. www. altincicadde. com’da sunulmuş her zevke hitap eden yüzlerce ürün bize içinde yaşadığımız yerin bizim evimiz olduğunu, hayatımızın önemli bir parçası olduğunu hatırlatacak gibi görünürken bunu indirimli fiyatlarıyla yapıyor.

1 yorum:

  1. tablolar ve mumları ben de kullanıyorum dekorasyonda çok hoş oluyor..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...