Cuma, Ekim 14, 2016

Uluslararası Arama Motorları Ödüllerinde Artık Türkiye’den De Bir Jüri Var

Ülkemizde SEOteknikleri.com ve ZEO gibi önemli girişimlerin kurucusu konumunda olan Yiğit Konur, son birkaç yıl içerisinde dünya çapında düzenlenen arama motoru ödüllerine de jüri olarak katılmaya hak kazandı. Almanya ve Amerika’da geçtiğimiz iki yıl içerisinde düzenlenen bu etkinliklerde SEO ve dijital pazarlama dünyasının geleceğini yönlendirecek kişileri seçme noktasında katılımda bulunan Konur, gerek yurt dışında gerekse de ülkemiz içerisinde yine bu alanda önemli atılımlarını da sürdürmeye devam ediyor.



Yiğit Konur önderliğindeki ZEO firması, her yıl düzenlendikleri SEOzone etkinliklerinin adını bu yıl tüm dijital pazarlama teknolojilerini kapsayacak şekilde Digitalzone olarak değiştirdiler ve uluslararası katılımın her geçen gün daha arttığı interaktif bir konferans konsepti yarattılar.

Digitalzone Katılımcılara Neler Vaat Ediyor?

İnsanların çevrelerindeki olanaklara erişim sağlama yöntemleri her geçen gün daha da dijitalleşiyor. Bu eğilim ise dijital pazarlama alanlarında gerek dünya devi firmalar arasında, gerekse de daha küçük ölçekli firmalar arasında rekabetin her geçen gün daha da artmasına yol açmakta. Digitalzone, Google gibi önemli dijital pazarlama araçlarının bu amaca yönelik nasıl daha başarılı bir şekilde kullanılabileceğine ve bu alanda yapılacak gelişmelerin dijital pazarlama alanına getirilerinin neler olacağına yönelik bir konferans. 

Digitalzone Katılımcıları

Konferansa aralarında, SEER Interactive’den Wil Reynolds, Huffington Post’tan Judith Lewis,  Backlinko’dan Brian Dean ve Distilled’ten Tom Anthony ve Moz’dan Rand Fishkin gibi dünyaca ünlü isimlerin de bulunduğu konuşmacılar katılım gösterirken, Türkiye’den dijital pazarlama ve SEO sektöründe önemli adımlar atmayı başarmış başta Yiğit Konur ve Mehmet Aktuğ olmak üzere Hepsiburada.com’dan Okan Kortan ve n11.com’dan Uğur Eskici de katılım gösteriyor. SEO alanında uzman bu isimlerin yanı sıra daha pek çok dijital pazarlama uzmanını Digitalzone konferansları boyunca dinlemek mümkün olacak.

Ülkemiz Açısından Önemi

Dijital pazarlamanın özellikle online satış yapan firmalara yönelik getirisinin anlaşılmasının ardından, bu alandaki rekabette büyük artış gösterdi. Bu noktada ülkemizde düzenlenen SEO ve dijital pazarlama odaklı konferanslar da yurt dışında bu alanda verilen hizmetlerin daha iyi anlaşılması ve tekniklerin geliştirilmesi açısından önem taşıyor. Uluslararası katılımlı gerçekleşen toplantılar sayesinde katılımcılar uygun ücretlerle ve simültane çevirilerle de dijital pazarlama alanının gelişmelerini takip ederek kendilerine katkı sağlayabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...