Pazartesi, Şubat 29, 2016

The Body Shop'un %30 indiriminden ne aldım?

The Body Shop İzmit'te olmadığı için ben İstanbul'a gittikçe sevdiğim ürünleri alıyordum.
Özellikle duş jeli ve banyo lifleri favorim.
Bir kaç ay önce www.thebodyshop.com.tr 'de online alışverişin başladığını duyunca çok sevinmiş ve üye olmuştum.
Geçen hafta sitede Dünya Kadınlar Gününe özel %30 indirim olduğu maili gelince hemen siteye ışınlandım!
Ne zamandır aklımda olan "muzlu" şampuan ve aynı serinin saç kremini aldım.
50 TL ve üzerine ücretsiz kargo olduğu için ben bir kaç ürün daha ekledim.
Yanında da iki tane tester ürün yollamışlar.
Kargo ertesi gün sorunsuz olarak elime ulaştı.
Ben Body Shop'un online alışverişinden memnun kaldım.
Sık sık kullanırım artık...

 

Muzlu seri umarım kuruyan saç uçlarımı nemlendirmeye yarar.
Banyo lifini zaten en az 7-8 yıldır kullanıyorum.
Yüz süngerini ise ergenlik çağına girmeye başlayan oğlum için aldım.
Merak edenler için ürünlerin indirimli  fiyatları ise;
  • The Body Shop Muzlu Şampuan ve Muzlu Saç Kremi (250ml): 19.50 TL (ad)
  • The Body Shop banyo lifi: 6.20 TL 
  • The Body Shop yüz temizleme süngeri: 6.90 TL

Pazar, Şubat 28, 2016

Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu

Bugün hayalinizdeki beyaz ve sağlıklı dişlere en pratik şekilde kavuşma yollarını paylaşacağım. İşte dişlerimi korumamı sağlayan ve rahatça gülümseme nedenim 5 diş temizleme pratiğim :)
Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu

1. Rutinlerinize Uyun
Hayatta en önemli şey sanırım sizin için iyi olan ne varsa alışkanlık haline getirmek. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi aslında kişinin kendisine bakması ve temizliğine dikkat etmesi de önemli. İşte bu yüzden diş temizliği rutinlerinizi belirleyin ve ona uyun.
Her sabah ve gece yatmadan önce dişlerinizi mutlaka fırçalayın! Bu alışkanlığınızı halen kazanamadıysanız bugün zaman kaybetmeden kendiniz ve diş sağlığınız için büyük karar verebilirsiniz.

2. Size Uyanı bulun!
Nasıl ki giydiğiniz kıyafetler tarzınızı yansımadığında kendinizi o kıyafetin içinde yabancı gibi hissediyorsunuz, aslında kişisel bakımlarınız da öyle. Diş ve diş ati yapınıza en uygun fırçayı bularak diş temizliğinizi daha verimli yapabilirsiniz.

3. Kendinize Zaman ayrın!
Bir şeyi yapıyor olmak kadar onu doğru sürede ve doğru şekilde yapmak da çok önemli. Özensiz bir biçimde yaptığınız hiçbir şey tam olmayacaktır. O yüzden dişlerinize ve kendinize zaman ayırın. Bu zamanı doğru fırçalama teknikleriyle yaparsanız emin olun kısa sürede farkı siz de fark edeceksiniz.

4. Bazı Ayrılıklar Çok Güzel!
Vedalar ve ayrılıklar hep can yakar ama aslında bazı ayrılıklar size çok iyi gelebilir :) Nasıl mı? 3 ayda bir diş fırçanızla vedalaşın ve hijyen açısından önemli bu değişikliği bir alışkanlık haline getirin.


5. Yol Arkadaşınızı İyi Seçin!
Geldik en önemli maddeye. Diş fırçanızı seçtiniz, kendinize zaman ayırdınız, her şeyi tam yaptınız ama diş temizliğinde istediğiniz verimi halen alamıyor musunuz? O zaman doğru diş macununu kullanmıyor olabilirsiniz. Bu konudan mustarip olanlara önerim; Procter and Gamble’ın dünyada pazara sunduğu en gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection İpana olacak.

Yeni İpana 3D White PERFECTION diş macunu İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu. Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içerir. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekelerin %100’e kadarlık kısmını etkin biçimde çıkarıyor. Ben bu ürünü çok sevdim, satın almak isterim derseniz tıklayınız.

Tüm bu maddeleri eksiksiz yerine getirenler olarak bol bol gülümsemeyi hak ettik sanırım :)


P.S. Bana bu bilgiler yetmedi, ağız ve diş sağlığı üzerine daha çok şey merak ediyorum diyenleri aşağıdaki siteye alalım. 
http://www.agizbakimuzmani.com/
#ipanaperfection  #gülüşünügöster
İçerik Kaynak: http://www.e-gunlugum.com/
Video Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=RZ5ymuChrW0

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Perşembe, Şubat 25, 2016

Mutfak Dekorasyonu İçin Harika Alternatifler

Yaşanılan yerin görünümünün insan psikolojisi ve gündelik yaşamdaki motivasyon üzerindeki etkisi uzmanlar tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Ancak mutfak dekorasyonu söz konusu olduğunda görsellikten önce sağlığı ön planda tutmak gerekir. Mutfak, besinlerin pişirildiği ve saklandığı yerdir bu yüzden burada kullanılan dekorasyon malzemelerinin çabuk küflenmeyen, çürümeyen ve mikrop yayılmasına yol açmayan nitelikte olması gerekir.

Dolap seçimi mutfak dekorasyonunun en önemli parçasıdır. Yemek takımları, baharatlar ve buzdolabında saklanmaması gereken besinler dolaplarda saklanır. Mutfakta kullanılan dolapların çabuk temizlenebilir olması, rutubete yol açmaması ve kolay bir kullanıma sahip olması gerekir. Mutfağınıza şık bir görünüm katmak ve sağlıklı bir alan yaratmak için Evmanya kataloglarına göz atabilirsiniz.


Mutfak dekorasyonu alanında en çok tercih edilen firmalardan biri olan Evmanya kataloglarında birbirinden şık dolap takımları bulunuyor. Zevkinize uygun dolapları farklı renk ve model seçenekleriyle bulabilirsiniz. Mutfağınızda zevkinize uygun bir görünüm yaratmak için Evmanya katalogları üzerinden mutfak dolabı çeşitlerine göz atmanız yeterli olacaktır.
Dolap, mutfağın önemli kısmını kaplayan bir eşyadır. Fırın, bulaşık makinesi, musluk, davlumbaz gibi sistemler dolaba bağlanır. Dolap seçimi yaparken hareket alanınızı kısıtlamayan ve geniş bir iç alana sahip bir model seçtiğinizden emin olmalısınız. Ayrıca su ve gaz sirkülâsyonundan etkilenmeyecek ve bu yüzden çürüme, küflenme gibi aşınmalara uğramayacak bir seçim yapmanız gerekir.

Evmanya tarafından satışa sunulan mutfak dolapları kaliteli malzemeden üretiliyor. Kolaylıkla temizlenebilen bu dolaplar küflenme, çürüme gibi deformasyonlar göstermiyor. Firmanın kataloglarında yer alan mutfak dolabı çeşitlerine göz atarak zevkinize uygun modeller bulabilir, mutfağınızda sağlıkla ve keyifle vakit geçirebilirsiniz.

Firmanın kataloglarında vintage tasarımlardan modern dizaynlara kadar birçok seçenek bulunuyor. Mutfağınızda şık ve sağlıklı bir alan yaratmak için Evmanya’yı tercih etmelisiniz. Burada dolap takımlarıyla birlikte rank dolap, kiler dolabı gibi tek modeller de bulunuyor. Dolaplar besinleri ve malzemeleri yüksek/düşük ısılardan koruyacak özelliğe sahip olmakla birlikte kesinlikle rutubet yapmıyor ve muhafaza edilen besinlerde nemlenmeye sebep olmuyor.

Mutfağınızda zevkli ve sağlıklı bir alan yaratmak için Evmanya’yı tercih etmelisiniz.

Çarşamba, Şubat 24, 2016

Günün ojesi; Pastel 139

Ne zamandır gül kurusu tonlarında bir oje arıyordum.
Pastel'in 139 numarası tam aradığım renk çıktı!
Kolay kuruyor, iz yapmıyor, üzerine sürdüğünüz topcoat'a göre 3-4 gün kalıyor tırnakta.
3.50 TL'lik fiyatına bakılırsa gayet güzel bir performans bence.
Sevdim ♥







Perşembe, Şubat 18, 2016

Dekorasyon denilince...

Dekorasyon, insanlık tarihinin başlangıcına kadar uzanır. İnsanın bilişsel devrimle birlikte insan türü olarak ortaya çıkışı, antropologlarca yaşamlarının bir parçası olarak kullandıkları objelere ulaşılmasıyla anlaşılmıştır. Bu objeler yüz binlerce yıl önce insan türü avcı toplayıcı olduğu zamanlarda zorunlu yaşam gereçleriyken insan türü yerleşik yaşama geçtiğinde giderek evleri zenginleştirmeye yönelik eşyalara dönüşmüşlerdir. Dekorasyon ürünleri insanların yaşam yerlerini aidiyet hissini duydukları yerlere çevirir çünkü özenle seçilen her obje o evi seçen bireyin yaşadığı yeri kendinden bir parçaya dönüştürme adımıdır. Yüz binlerce yıl öncesinden 21. yüzyıla dekorasyon objeleri gelişirken çeşitli yeni tür ve binlerce seçenek ortaya çıkmıştır. Bu seçenekler arasında www. altincicadde. com’da sunulan dekorasyon ürünleri yüz binlerce yıllık insan türünün sanat arayışına hitap edecek özende tasarlanmış.


Aynalar

İlk dekorasyon kategorisi olarak aynalar yer alıyor. Aynalar kategorisinde hemen herkesin istediği model ve renkte aynayı bulacağı kuşkusuz gibi görünüyor zira dikdörtgen, kare, yuvarlak biçimli aynalar ahşaptan antik taşa, altın renkli metalden eskitme türlere, ayaklı aynalardan bronz aynalara çok sayıda çeşit barındırıyor. Model çeşitliliğinin yanısıra fiyatlar da her kategoride müşteriye hitap ediyor, 59 TL’den 2350 TL’ye değişiyor.

Saatler

İkinci kategoriyi saatler oluşturuyor. Saatler kategorisinde de altincicadde.com profesyonelliğini koruyor. Retro, ahşap, modern çeşitli masa ve duvar saatleri klasik saat anlayışınızı değiştirip saatinizi evinizin dekoratif tamamlayıcısı yapabilir. Saatler kategorisinde de fiyatlar geniş bir kesime hitap ediyor, 17 TL’den 768 TL’ye farklı seçenekler mevcut.

Tablolar

Evimizde sanatın varlığını bize derinlemesine hissettiren tablolar kategorisinde doğal taştan panolar, eskitme tablolar ve birçok amaçla kullanabileceğiniz duvar panoları hem yağlı boya tablo hem çeşitli modelde baskı tablo olarak bulunuyor. Evinizin her bir köşesi için uygun olabilecek bir tablo düşünülmüş ve sadece 14,90 TL’ye de bu siteyle evimizde sanatı taşımak mümkün.

Mumlar

Mumlar eve romantik bir sıcaklık verdiği gibi hoş bir görünüm de yaratıyorlar. Bu sitede mumlar kategorisinde bulabileceğiniz dört farklı marka var, Altıncı Cadde, Gelincik Home, Miss Gaya, Sırmaison. Doğal taşlı kapakları, rengârenk görünümleri ve rahatlatıcı kokuları ile her biri farklı bir estetiğe sahip. Dekoratif objeler içinden günlük yaşamda işinize yarayacak biçimde seçimler de yapabilir, olduğu haliyle kalmasını tercih edecek biçimde seçimler de yapabilirsiniz zira her biri kendi özgün hikâyesini taşır gibi görünüyor.

Anılarımızı en güzel şekilde saklamamıza yardımcı olacak duvar ve masa çerçeveleri de aynalar gibi çok fazla çeşitte model, boyut ve renkte oluşturulmuş. Fener ve şamdanlar eski zamanın izlerini evimize taşıdığı gibi seçeceğimiz ölçüde modernizmi de taşıyabilirler. Bunun yanında ne kadar doğadan ayrılmış gibi görünse de insan türü için doğanın izlerini evinde taşımak huzur verici olmuştur. Evinizde modernliği tercih etseniz de retro bir ev hayal etseniz de eviniz ortaçağın romantizmini yansıtsa da evinizin her bir köşesine uyacak bir çiçek vazosu altincicadde. com’ da mevcut. Son olarak da şöminelerin bir parçası olan şaraplıkları evinizdeki bütünlüğün önemli bir parçası yapacak çeşitte şaraplık sunulmuş. www. altincicadde. com’da sunulmuş her zevke hitap eden yüzlerce ürün bize içinde yaşadığımız yerin bizim evimiz olduğunu, hayatımızın önemli bir parçası olduğunu hatırlatacak gibi görünürken bunu indirimli fiyatlarıyla yapıyor.

Çarşamba, Şubat 10, 2016

Sizce tüm ıslak havlular aynı mı? Bir daha düşünün…

Yeni Huggies® Islak Havlular; anneleri arzu ettiği doğallık, kalınlık ve emicilik ile buluşturuyor.

Doğal lif teknolojisiyle üretilen Huggies® Islak Havlular, diğer birçok ıslak havlunun aksine %65 oranında selüloz lifleri içeriyor. Farklı olduğu ilk kullanımdan itibaren hissedilen yeni Huggies Islak Havlular doğal lif teknolojisi sayesinde yapay bir şekilde esnemiyor. Yırtılabiliyor olması doğal lifli yapısını kanıtlıyor. Yumuşacık dokusu, kalın ve hızlı emici yapısıyla bebeğinize tertemiz ve sağlıklı bir cilt sunuyor.
 

 

Paraben, alkol ve phenoxyethanol içermeyen, hipoalerjenik formüllü yeni Huggies Islak Havlular; bebeğiniz için güvenli bir temizlik sunuyor. Huggies Pure Yenidoğan Islak Havlu; parfüm içermeyen, saf su ve pamuk yumuşaklığındaki yapısı ve hassas yenidoğan cildine uygun özelliğiyle öne çıkıyor. Huggies Soft Skin Islak Havlu; içeriğindeki E vitamini ile bebeğinize nazik bakım sağlarken, Huggies Natural Care Islak Havlu ise; Aloe Veralı içeriğiyle pişiğin nedenlerini engellemeye yardımcı oluyor. Annelerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirilen Yeni Huggies Islak Havlular, 3 farklı seçeneğiyle ıslak havlu kategorisine farklı bir soluk getiriyor.

Pazartesi, Şubat 08, 2016

Damla çikolatalı cupcake!

Okulların açılışını oğluma damla çikolatalı cupcake yaparak kutlamak istedim.
Miss gibi koktu ev...



Ben cupcake'leri İkea'nın kağıt kek kalıplarında yapmayı seviyorum.



Bu malzemelerden 16 tane cupcake çıkıyor.
Ben bol cevizli ve bol çikolatalı yapmayı seviyorum.



Yapılışına gelince...

Şeker ve yumurtayı çırpıyoruz. Süt ve sıvı yağı ekleyip azıcık daha karıştırıyoruz. Ardından un, kakao, vanilya, kabartma tozunu ekleyip yeniden karıştırıyoruz. Ceviz ve damla çikolatayı ilave edip kek kalıplarına boşaltıyoruz. 200 derecede 15-20 dakika pişiriyoruz.

Afiyet olsun...

Çarşamba, Şubat 03, 2016

Pastel'in Nude serisinden Princess oje...

Çıplak görünümlü ama bakımlı gözüken tırnaklar seviyorsanız Pastel'in Nude oje serisi ile mutlaka tanışmışsınızdır.
Benim Pastel Nude serisinde favorim "Princess" rengi.
Yüzük parmağıma ise gri minik simlere sahip Essie Carnival ojeyi uyguladım.
Böyle temiz görünümlü tırnaklar benim çok hoşuma gidiyor.
Sizin?
 



Pazartesi, Şubat 01, 2016

İftarlık Gazoz

Yüksel Aksu’nun yönettiği, Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın baş rolü oynadığı İftarlık Gazoz filmini izledik.
Çağan Irmak filmleri tadında oldukça sıcak, naif bir Ege filmi olmuş.
Sonunda acı Türkiye gerçeğini de insanın yüzüne vuruyor.
Biz çok sevdik.
İzlemenizi tavsiye ederim...

Ve film arasında mutlaka bir gazoz için :D

Momijilerim ♥

Momiji koleksiyonumdan bir kare ile bu haftaya başlamak istedim.
Mutlu haftalar ♥