Pazar, Aralık 31, 2017

Avantajlı ve Ekonomik Konaklamanın Keyfi: Jolly Tur

Seçkin tur programlarının yanı sıra ihtiyaçlara ve farklı zevklere uygun otel seçenekleri de sunan Jolly Tur'da her daim ekonomik fiyat politikasına rastlayabilmeniz mümkün oluyor.  Online platform üzerinden kaliteli hizmetin dışında bir de kampanyalı satışların hâkim olması haliyle müşteri gözünde olumlu algıda oluşturuyor. Sitenin müşteriler olarak en sevdiğimiz diğer önemli yanı ise kuşkusuz erken rezervasyon avantajları. Çünkü bu fırsatlar sayesinde hem yer bulma sorunu yaşanmamış olunuyor hem de ekonomik şekilde tatil yapabilmemiz mümkün hale geliyor.



Erken Rezervasyonunu Yap, Kolayca Tatili Kap!

Jolly Tur üzerinden erken rezervasyon fırsatlarına ulaşabilmeniz gerçekten çok kolay. Zaten sitenin erken rezervasyon fırsatları sayfasına geldiğinizde karşınıza avantajlı otel seçenekleri listelenmiş oluyor. Dolayısıyla size sadece istediğiniz şehirdeki istediğiniz oteli seçmek kalıyor. Fethiye, Antalya, Bodrum, Afyonkarahisar, İzmir gibi şehirlerdeki yıldızlı otellerde avantajlı konaklamanın keyfini yaşamak istiyorsanız hemen erken rezervasyon fırsatlarından faydalanın.
Site üzerinden seçim yaparken otelin olanaklarını görebiliyorsunuz. Fitness, sauna, çocuk havuzu, su kaydırağı, SPA gibi mevcut imkanlarını inceleyebilir, puan ve konsept durumuna göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

%50'ye Varan İndirim Kampanyası Cepte!

Anlık tatil kararının ne kadar zor ve heyecanlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama erken dönemlerde yapacağımız rezervasyon fırsatları bu gibi sıkıntılı anlar yaşamamıza hiç gerek yok aslında. Üstelik %50'ye varan indirim fırsatları da varken.  Türkiye'nin en nezih otellerinde hesaplı şekilde konaklayabilmek için hemen seçiminizi yapmanızı öneririm. Ayrıca taksit imkanlarımız da bulunuyor. Örneğin: Worldcard, Bonus ve Axess gibi pek çok kredi kartına 9 aya kadar taksit imkânımız var.
Jolly Tur aksilik durumlarında da sizleri mağdur bırakmıyor. Çünkü tatil gününüzü 3 gün kala rezervasyonunuzu hiçbir zorluk yaşamadan iptal ettirebiliyorsunuz.

Otel konsepti yapmak tamamen kendi elinizde! Eğer sevdiğinizle birlikte konaklamak istiyorsanız Antalya, Muğla veya Bodrum gibi deniz kıyısındaki yıldızlı lüks otellerde yerinizi ayırtmanızı öneririm. Hazır kampanya fırsatları da varken romantik bir konaklama deneyiminden faydalanmanız ikinize de çok iyi gelecek. Evliyseniz ve çocuklarınızdan ayrılamıyorsanız çocuk dostu olan konsept otel seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızla birlikte huzur dolu anlar geçirebilir ve mutlu bir tatil yaşayabilmenin keyfine varabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...