Salı, Ocak 23, 2018

Online alışverişin altın fırsatı, İndirim kuponu veren siteler

Online alışveriş yapan arkadaşlar bilir çoğu sitede alışverişi tamamlarken karşımıza indirim kuponu veya indirim kodu alanı gelir. Çoğu zaman bu alanı boş bırakarak alışverişimizi tamamlarız. Çünkü zaten ürünün en uygununu bulmakla veya ürün hakkında araştırma yapmakla vs baya zaman harcarız. Birde kupon aramaya kalktığımızda bazen işin içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor ve çoğu zaman elimiz boş dönüp alışverişimizi kuponsuz tamamlıyoruz.


İnsanın aklına bu kuponlar tek bir yerde olsa direk oradan takip etsek veya alsak diye geliyor. İşte tam bu düşünceden yola çıkarak yayın hayatına başlamış ve bu süreçte yaklaşık 4 yılını doldurmuş bir site var. İndirim kuponum tüm mağazaların indirim kuponu ve kodlarını tek bir çatı altında toplamış ve ücretsiz yayınlıyor.Siteye girip üye ol vs uğraşmadan direk ilgili mağazanın özel sayfasına bakmanız yeterli. Yada popüler kuponları inceleyerek size uygun olan kupondan faydalanabilirsiniz. İndirimkuponum.net üzerinde aynı zamanda siteye özgü kuponlar bulmakta mümkün. Sitede o kadar çok mağaza ve kupon var ki insan daha önceki alışverişleri için üzülmüyor değil.



Daha önce haberdar olanlar şanslı tabi ama bilmeyenler daha önceki alışverişlerdeki tasarruf fırsatını maalesef kaçırmış bulunmakta. Bunlardan biride benim herhalde :) En son Set Moda indirim kodu kullanarak bir ürün aldım ve %10 daha az ödedim bundan sonra her alışverişimden önce mutlaka bakacağım. Umarım sizin içinde faydalı ve tasarruf sağlayan bir site olur. Sık kullanılanlara eklenecek sitelerin başında geliyor.

Biraz siteyi incelediğimde sadece bugün yayınlanan NetWork %20 indirim kodu, Koray Sporda geçerli 30 TL indirim kodu, Divarese’de geçerli 30 TL kampanya kodu sitede mevcut. Sömestr tatili için n11’de %11 indirim kuponu, Kozmetik mağazalarının hediye indirim kodlarını siteden tek tıklama ile alabiliyosunuz. Site adresi: indirimkuponum.net

2 yorum:

  1. ben de geçenlerde keşfettim ve buraya bakmadan alışveriş yapmam bir daha :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! Bende artık alışveriş öncesi mutlaka kontrol ediyorum. Bir sürü sitede indirim oluyor çünkü...

      Sil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...