28 Şubat 2018 Çarşamba

Karnabahar kısırı

Sizi bilmem ama ben kısıra bayılırım.
Daha hafif olsun diye bu kez karnabahar ile denedim.
Epey de başarılı oldu!



Malzemeler: 400 gr karnabahar, 1 kuru soğan, zeytinyağı, salça, tuz, baharat, limon, nar ekşisi ve yeşillik.





Yapılışı: Çiğ karnabaharı rondoda küçült. Zeytinyağında kuru soğanı salçayla soteleyip karnabaharı ekleyip 5-6 dakika kısık ateşte pişir. Tuz, karabiber, pul biber, nane ve nar ekşisi ile tatlandır. Karnabahar soğuyunca maydanoz, taze soğan, marul ve domatesi ilave et.
Ben üzerini acı biber ve nar ile süsledim.

Afiyet olsun ♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...


FLAME