Pazartesi, Ekim 29, 2012

2012 Yaz Ayakkabıları Hala Rafta!

Yaz mevsimi bu yıl çok daha uzun süre misafir olacak gibi duruyor. Durum böyle olunca yazlık ayakkabılar da raftan henüz inmiş değil. Ünlü markaların koleksiyonları ise cıvıl cıvıl. Erkek ve kadınların yanında çocuklar da bu yıl modadan nasiplenmiş durumda.Kadınların vazgeçilmezi olan topuklu modeller yine revaçta. Kış mevsiminde de trendini devam ettirecek olan çiçek desenli modeller göze en çok çarpanlar arasında. Mantar ve tahta topuklar, pastel renk tonları, puantiyeli ve nakışlı modeller ile bu yaz çok canlı geçiyor. Sandaletler ise yandan çapraz ve parmak arası modelleri ile sezonun trendleri arasında.



Erkekler için ise daha klasik ve spor olmak üzere standart renkler mevcut. Moda her zaman kadınlara hitap etse ve erkekler için ışıltılı, taşlı ve topuklu ürünler sunmasa da süet, deri modellerinde bağcıklı ve şık tasarımları ile ön planda. Nike, Puma, Adidas her yıl standart koleksiyonlarını bozmuyor ve renk tonlarında oynamalar ile karşınıza geçiyor. Dünya çapında büyük üne kavuşan klasik modellerini her yaz erkeklerin karşısına çıkarıyor. Kadınlar için ise bu modellerde pembe, kırmızı, mor, fuşya gibi renk tonları görmek yine mümkün. Converse özellikle bu yıl da klasik bağcıklı bez modeli ile en çok tercih edilenler arasında. Her ne kadar klasik olsa da erkekler için fazlasıyla yeterli görünüyor olsa gerek. Kadınlar için pempe, mor, fuşya, kırmızı, sarı gibi sıcak ve canlı renklere aynı zamanda bulunacağınız ortama göre değişen klasik siyah ve pastel tonlar da eşlik ediyor.


Kadın ve erkek giyimin yanında salaş sokak modası ve ayakkabılar ile alakalı birçok bilgiye, kampanyaya ulaşacağınız ModaveTrend.com, aynı zamanda size indirim kuponu ve hediye çeki fırsatlarını da ücretsiz bir şekilde sunuyor. Bu sayede favori markanıza ait tasarımların olduğu sitelerden %15'e varan indirim oranlarından yararlanabilirsiniz. ModaveTrend.com, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen Trendyol, Morhipo, 1V1Y, Zizigo, Markafoni, Daybuyday ve daha birçok sitede geçerli olmak üzere fırsat kodlarını size sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...