Çarşamba, Haziran 04, 2014

Babanıza Lukapu’dan Fotokitap Hediye Edin

 Bu yıl 15 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar gününde babanıza özel ve anlamlı bir hediye vermeye ne dersiniz? Babanızla birlikte geçirdiğiniz anlarla dolu bir fotokitap harika bir hediye seçeneği olacak..

Lukapu, babasıyla olan anılarını fotokitap haline getirip ona hediye etmeyi düşünenlere özel Babalar Günü için tüm ürünlerinde %15 indirim uyguluyor. Telefonunuzdaki fotoğrafları kaliteli bir fotokitap haline getiren yeni uygulamaları LukaBUKA’da da %15 indirim var. Babalar Günü’nde kahramanıza, en güzel fotoğraflarınızdan oluşan bir fotokitap hediye edebilirsiniz. Hediyenizi hazırlamak eğlenceli olacağı gibi hediyeniz babanıza özel olacak.

En güzel anılarınızın simgesi olan fotoğraflarınızı, kaliteli fotokitaplara dönüştürebileceğiniz online ve kullanımı kolay bir servis Lukapu. Üstelik fotokitabınızı tasarlarken herhangi bir tasarım bilgisine ihtiyacınız yok! Lukapu; Babalar Günü kampanyasıyla tüm ürünlerinde 2 Haziran – 15 Haziran arası %15 indirim yapıyor. Böyle güzel bir hediyeye indirimli sahip olma fırsatını kaçırmayın.

 

Lukapu’nun yeni cep telefonu uygulaması LukaBUKA ile cep telefonunuzdan kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraflarınızı kaliteli fotokitaplara dönüştürebiliyorsunuz. Birkaç dokunuş ile fotokitabınızı tasarlamak mümkün. Uygulama çok pratik ve sizi bilgisayara bağlı kalmaktan kurtarıyor. Ücretsiz olan LukaBUKA’yı https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf- albumu/id814349208?l=tr& linkinden indirebilirsiniz.

LukaBUKA Babalar Günü kampanyasında; 2 Haziran – 8 Haziran arası %15 indirim ile LukaBUKA’nız size ulaşıyor. LukaBUKA’yı denemek için harika bir fırsat. Lukapu kampanyasına http://www.lukapu.com/lukapu-nu-yarat.html  adresinden Lukapu Designer programı LukaBUKA’yı telefonunuza indirerek LukaBUKA kampanyasına katılabilir ve indirimli fotokitaplarınızı hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...