Salı, Aralık 23, 2014

Online alışveriş indirimleri

Şu indirim sezonlarını beklemek insanı yoruyor : ) 
Neyse ki online alışveriş siteleri, kendilerine özel indirimleri ile bir nebzede olsa bizi indirim beklemekten kurtarıyor. Tabi bu indirimleri de kaçırmadan yakalayabilirsek. Gün içerisinde hangi online mağazada hangi indirimin olduğunu tespit etmek çok zor. Haberimiz bile olmadan yüzlerce fırsat kaçırıyoruz. Online mağazalar bizlere bilgilendirme maili atıyor ancak maillerin arasından tek tek indirimleri bulmakzor iş. Ben de sizlereonline alışverişleri indirimli olarak yapmanıza yardımcı olan bir websitesi önermek istiyorum. indirimkodumuz.com sitesi online mağazalara ait indirimleri, kampanyaları ve indirim kodlarını tek tek bulan ve tek bir sayfa altında kullanıcılarına ücretsiz sunan bir bilgilendirme sitesi. Sitede 500’ün üzerindeonline mağaza ekli ve gün içerisinde en az yüz online mağazaya ait güncel indirim kodları ve kampanyalar haber veriliyor. Gün içinde sadece beş dakikamızı ayırarak online mağazalara ait ekstra indirimleri öğrenmemizi sağlıyor. Bütün her şeyin yanında indirim haberleri ile daha önce adını duymadığınız online alışveriş mağazaları ile de tanışıyorsunuz. 



Online alışverişlerinizi indirimli hale getiren bir başka olay ise; alışverişlerin ödeme aşasında kullanılan indirim kodları. indirimkodumuz.com mağazalara ait ve sadece kendine özel indirim kodlarını da ücretsiz dağıtıyor. Mesela Markafoni’den alışveriş yapacaksınız diyelim. indirimkodumuz.com sitesinin arama motoruna Markafoni yazıyorsunuz. Karşınıza çıkan Markafoniindirim kodu seçeneklerinden size en mantıklı gelenini otomatik kopyalıyorsunuz. indirimkodumuz.com üzerinden de Markafoni’ye yönlenip ödeme aşamasında Markafoni indirim kodu kullanmak üzere alışverişle başlıyorsunuz. Markafoni indirim kuponu için de hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Bu kadar indirim ve kampanyayı görünce insanın alışveriş sitelerinden çıkası gelmiyor doğrusu. Tasarruf edeyim derken dikkat etmek lazım dağ gibi kredi kartları borcu birikmesin : ) Şaka bir yana, gerçekten de indirimkodumuz.com sitesinin işinize yarayacağına eminim. Herkese keyifli ve indirimli alışverişler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...