Pazartesi, Ekim 19, 2015

Bambi’de bonus karta 5 yerine 9 taksit fırsatı!

Türkiye'nin ilk çok markalı ve çipli kredi kartı olan Bonus, fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bonus’un sunduğu özel kampanyalar sayesinde Bonus ortağımarkalardan kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde daha fazla taksit yapma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Yaptığınız alışverişlerden bonus kazanmaya ve kazandığınız bonuslarla  dilediğiniz an bedava alışveriş yapmaya ne dersiniz?


İşte size güzel bir fırsat. Bambi Ayakkabı mağazalarında yapacağınız alışverişlerde Bambi’deBonus karta +4 taksit kampanyası. Bu kampanya dahilinde 5 yerine 9 taksit fırsatı ile Bambi ayakkabı mağazalarından alışveriş yapabiliyorsunuz. 9'a varan taksit kampanyası 31 Aralık 2015 tarihine kadar kredi kartıile yapılan 3 ve 5 taksitli alışverişlerde geçerli oluyor.Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş sırasında yapılan taksitli harcamanın Garanti POS'larında yapılması gerekiyor.

Bonus, Money Bonus, Flexi (sms ile), DenizBank Bonus, Teb Bonus, Şekerbank Bonus, ING Bank Bonus, Türkiye Finans Bonus, Bonus Business, Burgan Bank Bonus, Abank Bonus, PTT Bonus, Tekstilbank Bonus, FibabankaBonus,Tekstilbank Bonus Business, Teb Bonus Business, Şeker Bonus Business, ING Bonus Business,Burgan Bonus Business, Abank Bonus Business sahipleriBonus’unBambi’de Bonus karta +4 taksit kampanyasından faydalanabiliyor.

Bu kampanyaya Bonus Flexi, Bonus Genç, American Express Card, Miles & Smiles kredi kartı, Miles & Smiles Business kredi kartı, American Express Business Card, Denizbank Bonus Business dahil olamıyor.

Bonus’un sağladığı özel avantajlar ve kampanyalar saymakla bitmiyor. Bonus sahiplerinin yaşadığı ayrıcalıklardan biri de nakit ihtiyaçlarına anında cevap alabildikleri Bonus'tan "Taksitli Para" hizmeti. Acil paraya ihtiyaç duyduğunuzda Bonus’un kullanıcılarına sunduğu taksitlipara hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde hiçbir formalite ile uğraşmadan anında ihtiyaçlarınızı karşılayacaksınız. Uygun faiz oranı ve taksit fırsatıyla geri ödemesini 3-9 taksit seçeneği arasından seçebileceğiniz taksit sayısına bağlı kalarak yapabilirsiniz veaylık taksit tutarlarını hesap özetinizden kolaylıkla takip edebilirsiniz.
Bonus’unkullanıcılarına özel devam eden avantajlı kampanyalarından ve hizmetlerinden siz de faydalanmak istiyorsanız detaylı bilgiye Bonus.com.tr adresinden ulaşılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...